Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

imo nie powinni robić BF3 na konsolety. Powinni skupić się na blaszaku, a BC3 wydać za rok na konsole. Ale pewnie EA liczy na sprzedanych parę mln kopii, a na samym piecu może z 1 mln wyciągną.

Przypominam sobie jak pierwsze BC wyszło na konsole. Pewnie wtedy pececiarze płakali grając w tych budynkach z żelbetonu. trololololo

Edytowane przez MajorZero64

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

dziwicie się? wojenka wojenką, ale personalne pojazdy i inne wycieczki nie są fajne.

jak ktos robi z siebie idiote to spoko, ale nie trzeba go dodatkowo kopać :)

@stona - tak sie zbiera punkty :D

ok, wracajmy do tematu. x360 ma blokade regionalna, a ps3 nie.

Opublikowano

ps3 nie ma wysuwanej podstawki na piwo a xbox ma :)

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Ale ma ruchome tapety. Nawet moja Xperia nie ma takich. ):

moj 10 letni telefon ma ;p

Opublikowano

podobno GTAV w wersji na xpudło będzie sprzedawany w klaserach :ph34r:

Opublikowano

Jest taka fajna z zebrami co się ruszają i pasą. (: Fajna jest z Heavy Rain jak deszcz pada. (:

Słyszałem, że nowy model 360 ma mieć podajnik na kolejne DVD sterowany Kinectem.

Opublikowano

Zastanawiał się ktoś kiedyś dlaczego by naładować pada do PS3 trzeba mieć włączoną konsolę ?

Muszę fajnie wyglądać jak siedzę przed 42" TV na metrowym kablu jak akumulator się wyczerpie :P

PS. Jak ktoś zna jakieś tanie ładowarki sieciowe to niech podrzuci jakiś link na priv.

Opublikowano

Zastanawiał się ktoś kiedyś dlaczego by naładować pada do PS3 trzeba mieć włączoną konsolę ?

Bo musi prąd iść. :sorcerer:

btw co robi Google i Yahoo wśród aktywnych forumowiczów. Czemu się nie udzielają... ):

Opublikowano
  • Autor

Muszę fajnie wyglądać jak siedzę przed 42" TV na metrowym kablu jak akumulator się wyczerpie :P

PS. Jak ktoś zna jakieś tanie ładowarki sieciowe to niech podrzuci jakiś link na priv.

Moj brat tak zawsze laduje jak gra w FIFE i z niego pruje :)

Podstawa to albo kabel podlaczony do Macbooka obok, wiec mozna i grac i siedziec na forumie, albo taki kabel dokupic, tyle ze 3 metrowy :)

Opublikowano

Przecież można ładować na kompie.

Opublikowano

Albo w kontakcie jak przykładowo telefon komórkowy. Co widocznie dla niektórych jest abstrakcją. :/

Opublikowano

nie spotkałaem się jeszcze z ładowarka sieciowa, która działałaby z DS3. kuźwa same ograniczenia :confused:

wiecie, ze do move nie dodaja kabelka do ładowania? a do navi kontrolera nie dodają paska na rękę... gUpie sony.

ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że na ps3 nie ma gier od kilku lat... w sumie wczesniej tez nie było

Opublikowano

Moja ładowarka sieciowa coś nie bangla z DS3. Myślałem, że może są te dedykowane jakieś, które można podpiąć bezpośrednio do sieci.

Opublikowano

Kup sobie 2m kabla przedluzajacego USB...kwestia 5 zł a gra sie znacznie wygodniej

Opublikowano

Bo musi prąd iść. :sorcerer:

Wyłączony X360 ładuje urządzenia peryferyjne przez USB. Ale DS3 dziad nie chce :P

@Magik: Co racja to racja. Jak się zapomni o naładowaniu albo padnie w trakcie gry to i tak dalej można grać. Jak zwykle najprostsze rozwiązanie najlepsze :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jak sie ustawi remote play, to chyba ładuje i działa wtedy jak iksboks(no prawie, bo wentylator tez zdaje sie dziala).

Opublikowano

Don, Twoja mama mnie prosila, zebym Ci powiedzial, zebys sie wreszcie (pipi)a pouczyl zamiast siedziec na forum.

Opublikowano

2Fast, nie słyszałeś nigdy o przerwie okołoobiadowej :P Ale co racja co racja, spadam.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Najlepszym Uncharted jest pierwsza część. Dwójka to już tylko najlepsza gra tej generacji i najlepsza grafika. Trójka nie zapowiada się wcale lepiej niestety. 3D zdaje się być fajnym ficzerem, ale potrzeba do tego okulary. ):

Opublikowano

Ale ma ruchome tapety. Nawet moja Xperia nie ma takich. ):

Wszystkie Xperie oprócz X1 mogą mieć Live Wallpapers, więc nie wiem o czym Ty mówisz.

Aha, do tematu: Xbox ma fajniejszego pada, sprawdzone info.

Edytowane przez raven_raven

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.