Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Pomijając całą dyskusję - zawsze mi oczy z orbit wychodzą i idą na spacer jak czytam, że pad jest dla kogoś za ciężki.

Wypuśćcie od czasu do czasu wacka z łapy i złapcie za żelastwo to żaden pad nie będzie Wam straszny :blum1:

20110823171.jpg

@winner: Matowe pewnie tańsze. Dajmy na to 1$ taniej na konsoli i w skali roku Ballmer ma 10-13 mln $ więcej w portfelu. Czarny połysk ładnie wygląda, ale tylko przez jakieś 5 minut po wyciągnięciu z pudełka. Mało to estetyczne na dłuższą metę. Mat na pewno praktyczniejszy. Co innego gdyby te konsole były białe.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Autor

Pięknie wyćwiczony koniowal, zaprezentowany w pełnym uścisku. To Twój, czy random z Google? :)

Dla mnie pad do DS3 bylby idealny, gdyby nie totalnie zwalone triggery. Zmuszony byłem do kupna nakładek i teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jest idealnie.

Opublikowano

Zapodaj linka do nakladek.

Opublikowano

Voytec: Też mam te nakładki, nie dotykałem Killzone 2 dopóki nie przyszły pocztą. Ale i tak najlepsze triggery w Razer Onza - jak ciosy mamuta :D

PS. Mój, ale akurat nie koniował bo jestem praworęczny :P

Onza:

2308.2011_2D00_03_2D00_21_5F00_18_2D00_20_2D00_54_5F00_487.jpg_2D00_610x0.jpg

Opublikowano

Sztangielka z decathlonu?;f

Opublikowano
  • Autor

Don: Ja wolę te Gioteka, dlatego, że po założeniu wyglądają jak integralna część DS3. Są z tego samego materiału co normalne triggery ;)

Opublikowano

Don: Ja wolę te Gioteka, dlatego, że po założeniu wyglądają jak integralna część DS3. Są z tego samego materiału co normalne triggery ;)

Ja też mam Giotecka. To na zdjęciu to Razer Onza najbardziej bajerancki pad do X360 :P

Sztangielka z decathlonu?;f

Składaki :) Od razu przecież takich nie kupiłem, zaczynało się w liceum od plastikowych 2 i 4 kg :P

Opublikowano

Anonimowy redaktor dużego pisma wypuścił w internety listę tytułów mających pojawić się na TGS.

-4 Warriors of Light 2, 3DS

-Monster Hunter Tri G, 3DS

-Miku Hatsune (SD style), 3DS

-New Shining game using Valkyria systems and characters from Shining Hearts, PSP

-Sega has a Layton-like game but with rhythm action instead of puzzles, to be announced at TGS.

-Bayonetta 2 is in development and is planned for release at the same time as a theatrical Bayonetta CG movie.

-Vita launch later this year, Monster Hunter 3rd HD will be announced at TGS to be a launch title.

-DQ10 is being designed as an MMO-like game.

Może to być wyssane z palca, ale dzisiaj Sega potwierdziła, że na 3DS'a wyjdzie gra o tytule Rhythm Thief R: Emperor Napoleon Legacy, która ma być połączeniem gry opierającej się na rytmie i przygodówki. 5 podpunkt jak w morde strzelił.

Monster Hunter i nowy jrpg od SE na 3DS'a? Bayonetta 2? Dragon Quest X jako gra w stylu MMO?

Ciężka artyleria. Ciekawe, czy coś jeszcze z tej listy się potwierdzi.

Opublikowano

Przecież Capcom już wcześniej zapowiadał, że na PS Vita pojawi się gra, która jest szalenie popularna w Japonii. Chyba nikt nie miał wątpliwości, że chodzi o Monster Hunter'a.

Który to już raz Amazon.com umieszcza w swojej ofercie tytuł dotychczas niezapowiedziany?

N4G+FORCE.jpg

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Ciekawe czy w ogóle Sony będzie chciało tą serię kontynuować. Ja obstawiam, że Resistance 3 będzie ostatnim z serii na duże konsole.

Chociaż... Guerilla Games pewnie by zrobiło z tym coś lepszego. Przynajmniej coś takiego w co da się grać :P Ewentualnie Zipper Interactive by mogło ciągnąć dalej tą serię jeśli Sony by tego chciało.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Insomniac porzuca Resistance na rzecz innego developera. Mam nadzieje że nie będzie jak z Spyro.

http://gamrfeed.vgch...another-studio/

było ponad roku temu o tym że Insomniac zrobi jeszcze res3 i dwa Ratchety dla sony później multiplatformy, chyba największy dev. exów na ps3

może twórcy KZ będą robić nowe resistance, w końcu seria lepiej się sprzedaje od KZ

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Na PS3site codziennie takie babole walą, ale ten jest przekomiczny:

Jednocześnie możemy traktować to jako potwierdzenie, iż Gran Turismo 6 ukaże się wyłącznie na PlayStation 4. Czyżby gra miała być tytułem startowym dla nowej konsoli? Nie ma się co dziwić, że Sony pragnie za wszelką cenę zatrzymać serię Kazunoriego Yamauchi.

To już pewne ! Nie będzie Gran Turismo na Xbox'a :rofl2:

Opublikowano

prawda jest taka ze gdyby gt5 oraz forza byly multiplatformami obydwu wyszloby to na + :D taka wewnetrzna konkurencja ;p

Opublikowano

Anonimowy redaktor dużego pisma wypuścił w internety listę tytułów mających pojawić się na TGS.

-4 Warriors of Light 2, 3DS

-Monster Hunter Tri G, 3DS

-Miku Hatsune (SD style), 3DS

-New Shining game using Valkyria systems and characters from Shining Hearts, PSP

-Sega has a Layton-like game but with rhythm action instead of puzzles, to be announced at TGS.

-Bayonetta 2 is in development and is planned for release at the same time as a theatrical Bayonetta CG movie.

-Vita launch later this year, Monster Hunter 3rd HD will be announced at TGS to be a launch title.

-DQ10 is being designed as an MMO-like game.

Może to być wyssane z palca, ale dzisiaj Sega potwierdziła, że na 3DS'a wyjdzie gra o tytule Rhythm Thief R: Emperor Napoleon Legacy, która ma być połączeniem gry opierającej się na rytmie i przygodówki. 5 podpunkt jak w morde strzelił.

Monster Hunter i nowy jrpg od SE na 3DS'a? Bayonetta 2? Dragon Quest X jako gra w stylu MMO?

Ciężka artyleria. Ciekawe, czy coś jeszcze z tej listy się potwierdzi.

Oby z Bayonettą 2 w końcu się potwierdziło, poza tym i tak najważniejsza gra na TGS to będzie RE6.

Opublikowano

ja tam liczę na Monster Hunter na PS Vita, kupiłbym w premierę nawet

Opublikowano

Na moje oko po ostatnim newsie o przeniesieniu Kinect Star Wars z dedykowaną konsolą na 2012 szykuje się obniżka ceny.

Opublikowano

Stona, ale naprawdę? Naprawdę próbujesz coś tutaj o PC napisać? Ale serio :(? Myślałem, że to już 15 lat temu było ustalone, że konsolę kupujemy raz, wkładamy płytkę z grą i gramy, a na PC sr.amy się z Service Packami, sterownikami, zabezpieczaniami durnymi, błędami z du,py i niekompatybilnymi kartami graficznymi. No i to PC trzeba co dwa lata gruntownie remontować, nie konsole.

Mając już spokój z kwestią PC, pobijmy się na własnym podwórku :P.

Ktoś tutaj napisał, że na DS3 da się grać bez problemu we wszystkie gatunki. No, da się. Szkoda, że bez problemu nijak znaczy "komfortowo". Bo przepraszam, ale na tych grzybach i wypukłych, ślizgających się spustach ciężko coś ugrać. Myślałem, że to też już dawno ustalone, że wyżłobione miejsce na kciuk w gałce > śliska, wypukła gała. Jak widać dalej się kłócą.

Pad od Xboxa ma dwie wady. Krzyżak (na dobrą sprawę mogłoby go nie być, mało kto by ucierpiał :D). No i waga, ale to już na siłę. Mi to nigdy nie przeszkadzało. Nie wiem jak trzymanie czegoś ważącego tak mało może sprawiać problem. Dobrze, że daliście radę konsole z półki w sklepie podnieść :thumbsup:.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Stona, ale naprawdę? Naprawdę próbujesz coś tutaj o PC napisać? Ale serio :(? Myślałem, że to już 15 lat temu było ustalone, że konsolę kupujemy raz, wkładamy płytkę z grą i gramy, a na PC sr.amy się z Service Packami, sterownikami, zabezpieczaniami durnymi, błędami z du,py i niekompatybilnymi kartami graficznymi. No i to PC trzeba co dwa lata gruntownie remontować, nie konsole.

no i sie zaczyna...

Za pisanie takich glupot/trolling to powinnismy warnami sypac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.