Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Ten CritiCalz to moj hejter, codziennie daje mi minusa w roznych dzialach, fajnie, ze mozna to teraz obejrzec.

sorra za OT, ale gdzie to teraz się sprawdza ?:)

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Wydoroślałem i przestały mnie bawić blasterki i chomiczki zbierające gówienka i gwiazdki :F

40745607.jpg

<idę grać w TF 2 XD >

Żal mi ciebie.

Opublikowano

A mi żal małych, murzyńskich dzieciaczków które mają brzuchy jak arbuzy...

..a właściwie to mi ich nie żal ;/

No ale przynajmniej napisałem coś więcej na temat żalu niż gimbus, kwitujący zdanie innych tekstem - żalmicie

Co z tym Gejbem, czemu go już nie ma? Przeca to chyba była dobrze sprzedająca się seria. No i multi miała wy(pipi)isty na PSXie!

Opublikowano

Byla na "8".

balon: klikasz na cyferke przy plusach/minusach, ktore dostales za dany post.

Opublikowano

Mi się wydawało, że Syphon Filter zostało wyparte przez Splinter Cell, choć to tylko moje odczucia. Seria od Ubisoft była raczej konkurentem dla MGS i pod względem technicznym była przecież lepsza, bardziej realistyczna. Choć MGS to elementy fantazji ale pod względem gameplay'u SC jest lepsze.

Opublikowano

To Sajfon wyszedł też na PS2/3? o.O Pewnie go z(pipi)ali i dlatego umarł :(

Gejb [*]

Mei Ling [*]

...więcej nie pamiętam :D

Opublikowano

Z tego co pamiętam to ostatnie z odsłon ukazywały się chyba na PSP a kolejny ich porty na PS2. Seria święciła jednak triumfy za czasów PSx'a.

Opublikowano

to były porty z psp. Ps3 to to ominęło.

Opublikowano

Mei Ling to z MGS'a.

A jak miała ta dupka z SF?

Dobra , już wiem - Lian Xing [o.O].

Lubiłem smażyć oponentów paralizatorem :(

Opublikowano

Kiedyś tam były jakieś ploty o Syphon Filter 4, nawet widniała oficjalna zapowiedź na blogu plejstejszyn, ale usunęli i słuch o niej zaginął...

Opublikowano
  • Autor

A mi żal małych, murzyńskich dzieciaczków które mają brzuchy jak arbuzy...

Parsknąlem teraz na matryce. Masz plusa, skur.wysynu! :sorcerer:

Edit. Jak bede pamietać, dam jutro - limit.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Kiedyś tam były jakieś ploty o Syphon Filter 4, nawet widniała oficjalna zapowiedź na blogu plejstejszyn, ale usunęli i słuch o niej zaginął...

Sony ma kilka marek, które czekają na wznowienie - Syphon Filter, The Getaway, Primal, Medievil... Zamiast tego wypuszczają jakieś gnioty na Move, które tylko zaniżają im ogólną średnią.

Opublikowano

Ja nie chce zadnych wznowien, ktore i tak nie sprostaja oczekiwaniom. Ludzka wyobraznia nie ma granic, wiec chyba moga stworzyc jakies fajne postacie i ich przygody na miare dzisiejszych czasow.

Opublikowano

Medievil :<

I robaczek w oku :(

:cray:

Opublikowano

Cholera faktycznie sony to mialo kilka naprawdę świetnych uniwersów, które teraz nie są w użyciu. Ale wiadomo, że to musieli by się wziąć ludzie odpowiedzialni za pierwowzory żeby nie było sytuacji jak z crashami, spyro itp. Pogralbym sobie w fotorealistcznego Gatewaya z brutalnoscią oraz dosadnym klimatem ( już obie wczesniejsze częsci były naprawdę niezłe pod tym wzgledem). A co do Syphona Filtera to na psp obie części to moje ulubione gry na tą konsolke - były doskie.

Opublikowano

Przecież w tej edycji nie ma nic wartego tej ceny. Sam syf, no ale burgery pewnie i tak rzucą się na to jak oszalałe. A ja myślałem, że po tandetnym autku i noktowizorze nic już mnie nie zaskoczy...

Opublikowano

Pewnie w tą cenę mają wliczone wszystkie mappacki. Ale skoro Hardened tyle kosztuje to ile będzie kosztować Prestige? :rolleyes:

Opublikowano

moze ktos zwiezle napisac jakie bardzo dobre gry wyszly w tym roku i jakie jeszcze wyjda? chodzi mi o GOTY ktore na dana chwile powinno przypasc Deus Exowi- gra sprostala bardzo wyoskiej poprzeczce, zaspokoila wiernych fanow pierwszej czesci i tez jest to zacny progress jesli chodzi o oprawe wzgledem drugiej czesci. udalo sie zrobic ambitna gre, osadzona w za(pipi)istym, realistycznym settingu, ktorej mechanika wykracza grubo poza chowanie sie za murkiem i strzelanie. jedyna wada tej gry jest grafika, ktora wyglada jakby miala z 2 lata, co raczej typowe dla produkcji tworzonych przez kilka lat.

Opublikowano

jedyna wada tej gry jest grafika, ktora wyglada jakby miala z 2 lata, co raczej typowe dla produkcji tworzonych przez kilka lat.

powiedz to samo o God of War 3 :ph34r:

Dla mnie to rok niedosytu i fakt, było kilka bardzo dobrych produkcji, ale każdej czegoś brakuje. Faktycznie tylko Deus mnie ciut pozytywnie zaskoczył, bo spodziewałem się jednak gorszej gry, ale nie jest to produkcja której bym mógł pomnik wystawić (w sumie mechanika w głównej mierze opiera się na chowaniu za murkiem i... nie strzelaniu+ dialogi, ogólnie nic zaskakującego).

Portal 2 to rozbudowany mission pack z oprawą sprzed kilku lat (tym bardziej wzmaga to odczucie, ze dostaliśmy zestaw dodatkowych misji), ludzie się spuszczają, bo chyba tak wypada no i mimo wszystko gra wymaga trochę więcej niż tylko zręcznej obsługi pada.

Największy zawód to dla mnie LA Noir, gra zbyt monotonna(schemat misji), bym mógł dać jej 5-6 szansę.

Pozostałe tytuły w jakie miałem okazję pograć, to kolejne części oklepanych serii, bez zachwytu

Dopiero teraz dostaniemy kilka mocnych gierek i chociaż w większości to sequele, to jednak takie które mają szansę wnieść coś nowego/rzadko spotykanego (FIFA, Dark Souls, Dead Island, Skyrim)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

do mnie rok 2010 to był mega zawód - każda,dosłownie każda gra na którą ostrzyłem zęby mnie zawiodła(jedynie Heavy Rain wywarł wrażenie).

Za to 2011 rok choć dalej bez rewelacji(gdzie tam cudowne czasy 2009 który uważam za najlepszy dla ps3) ma jak dla mnie dwie mega perełki - Infamous2 i Mortal Kombat

Opublikowano

ok nowa wojenka :P

GT5 vs F4

gt5 :

Nocne wyscigi = OK

Warunki pogodowe = OK

Stale 60 fps = NO

F4

Nocne wyscigi = NO

Warunki pogodowe = NO

Stale 60 fps = OK

co lepsze ? ;(

Opublikowano

albo wysoki poziom graficzny i równo wykonana gra jak FM4, albo przycinające GT4 w HD jak GT5. Forza lepsza.

Opublikowano

Haha! To ten cały Mazzeo, taki wielki przeciwnik Uncharteda grał tylko w jedynkę? :D Kocham ten temat :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.