Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie najlepiej jeśli idzie o pojedynczą platformę, ale mocno wątpię by chodziło o konsole vs PC.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Jak nie wrzucą jeszcze paru nowych torów w zamian to dla mnie to będzie jedynie Forza 3.5

Już od dawna wiadomo było, że to będzie Forza 3,5. W sumie to by było chyba nawet lepiej żeby zaczekali i nie wydawali Forzy 3 i wydali kolejną część teraz właśnie z tym numerem. Byłoby przynajmniej Porsche (sram na te RUF'y tak samo wkur.wiam się, że w GT nie było Porsche) i nikt by nie psioczył, że w grze prawie nic się nie zmieniło, no ale wiadomo, podobnie jest z wieloma grami, zyski są najważniejsze.

Opublikowano

Ja ze znajomym zakupiliśmy wersje na PC mimo, że mamy konsole. Ale i tak nieważne na jaką platformę ile sztuk zeszło, powinniśmy się cieszyć, że tyle osób doceniło kawał świetnej roboty jaką odwaliło Eidos tworząc grę, która mimo, że nie ma tego pierwiastka geniuszu co pierwszy Deus Ex, ale jednak stanowi godnego następcę tej już kultowej gry. No i ten design, a także przywiązanie do detali, aż miło się patrzy na tą grę.

Opublikowano

Jak nie wrzucą jeszcze paru nowych torów w zamian to dla mnie to będzie jedynie Forza 3.5

Już od dawna wiadomo było, że to będzie Forza 3,5. W sumie to by było chyba nawet lepiej żeby zaczekali i nie wydawali Forzy 3 i wydali kolejną część teraz właśnie z tym numerem. Byłoby przynajmniej Porsche (sram na te RUF'y tak samo wkur.wiam się, że w GT nie było Porsche) i nikt by nie psioczył, że w grze prawie nic się nie zmieniło, no ale wiadomo, podobnie jest z wieloma grami, zyski są najważniejsze.

Sure :rolleyes: Powiedziałbym wręcz, że się cofnęli w rozwoju ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A to jest jakaś gra, która wychodzi na konsole i PC-ta i sprzedaje się lepiej na tej drugiej platformie?

Super Meat Boy 8)

Opublikowano

MaZZ to nie dołączysz na premierze do naszego forumowego Car Club "DonSterydo's Race Angels" ? :(

Opublikowano

Pewnie najlepiej jeśli idzie o pojedynczą platformę, ale mocno wątpię by chodziło o konsole vs PC.

Na PieCa portal 2 sprzedaje się najlepiej.

I skończcie w końcu z niusami z VGC jeśli chodzi o liczby PC.

Opublikowano

MaZZ to nie dołączysz na premierze do naszego forumowego Car Club "DonSterydo's Race Angels" ? :(

Jeżeli do premiery nadal będą sypać żałosnymi "bombami" pokroju toru gdzieś w juesej o którym kurfa nikt nie słyszał to na pewno nie.

Opublikowano

Szkoda, że przed rozpadem jednego z najlepszych studiów czyli Bizzare Creations nie wyszła jeszcze jedna gra, w której samochody byłyby tematem przewodnim. PGR, Blur... no dlaczego to (pipi)e Activision jest takie głupie.

Opublikowano

Bizzare zostało podobno kupione przez Acti do robienia gier na licencji F1, ale już po zakupie okazało się, że Acti przespało sprawę i później nie mieli pomysłu co z nimi zrobić :P Zrobili 2 czy 3 gry, nic się nie sprzedało więc nie ma co się dziwić dlaczego tak potoczyły się dalsze losy studia. Dziwne tylko, że nikt nie odkupił szyldu Bizzare. Możliwe, że jako straty w ewidencji był więcej wart niż jako marka.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

FM4 w tej chwili ma więcej nowości niż FM2+FM3. Podobno gra dostała tylko 1GB więcej miejsca, jeśli tak to prawda to jestem pod ogromnym wrażeniem ile im udało się upchać w 10GB.

Bizarre...pgr4 po 4 latach dalej wygląda zajebiście, ciekawe co by dzisiaj wycisnęli z x360.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Bizarre...pgr4 po 4 latach dalej wygląda zajebiście, ciekawe co by dzisiaj wycisnęli z x360.

Pewnie już nie za wiele, ale i tak znowu kupiłbym Xbox'a jeśli wyszedłby na niego kolejny ekskluzywny racer od BC.

Opublikowano

no MS ostatnio daje dupy po całości pozbywając najlepsze swoje biura, w sumie nie wybaczyłbym Sony jakby pozbyli się Naughty Dog i kazali kontynuować serie (Uncharted) komuś innemu

Edytowane przez alexx-1

Opublikowano

Hehe, Dragon Quest X wychodzi i na Wii i na WiiU. Nastawiony jest na rozgrywkę MMO.

Nintendo skacze z radości. Najprawdopodobniej DQ będzie tytułem startowym na WiiU. Akcje firmy chwilę po ogłoszeniu poszły w górę.

Czyli kolejna plotka została potwierdzona. Bayonetta 2 i Monster Hunter Tri na 3DS'a coraz bliżej :whistling:

Opublikowano

Ale... przeciez od zawsze bylo wiadomo, ze DQX bedzie ekskluziwem dla Nintendo.

Opublikowano

Ok, ale było wiadome, że wyjdzie tylko na Wii. Poinformowałem, że będzie też na WiiU, oraz że będzie miał cechy MMO.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Czyżby w piątek rano miała nastąpić zapowiedź Crysis (1) na konsole? Bo oprócz tej informacji (od Cryteca), nie ma innej której "nie chciałbym przegapić".

http://www.gametrailers.com/video/episode-420-gt-tv/720223

Ktoś z was w ogóle cieszyłby się na tą wiadomość??

Każda kolejna gra dostępna na konsole to powód do zadowolenia. Nie wiem czemu ktoś miałby to widzieć inaczej.

Opublikowano

Co się stało z serią GEX moje Wy kĄsolomaniaki?

Opublikowano
406c57ba8662971bf804d864d13ac3f8.jpg
Opublikowano

To zdążyłem zauważyć, chodzi mi raczej o powody. Ktoś zna? Nie wiem, ekipa się rozpadła, przeszli do innego projektu czy cuś? Potrafili programować tylko na PSX? ;>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.