Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

moim zdaniem jeżeli mapy w BF3 będą wielkości takiej jak w bc2 to na 24 graczy będzie ok, nie ma przesadzonej pustki ani też kaszany jak sie gra, może oprócz heavy metal bo ona jest zdecydowanie za duża

Edytowane przez mersi

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano
  • Autor

Oj, kuerwa źle zostałem zrozumiany. Spoko, dla samej rozgrywki, taktyki, jest różnica ilu jest graczy na mapie, ale mnie chodzi o to, że te same mapy są, tryby itd. A nie kuerwa o to co jest zależne od stricte samych graczy.

Opublikowano
Grać w cokolwiek i nie lubić gier od R* tzn być odmieńcem.
Dla mnie Rockstar to synonim GTA i wszystkie jego klony; grałem w Vice City i San Andreas - obie na początku były fajne ale później znudziło mi się ciągłe kaskaderowanie i okradanie przechodniów a brak różnorodności zadań sprawił, że rzuciłem je tak gdzieś w połowie. Wyobraź sobie, że w czwórkę nie grałem nawet minuty - zwyczajnie nie ciągnie mnie do tego typu rozrywki i nie ma dla mnie znaczenia to, że gra na MC ma średnią powyżej 90%. Jest dobra, owszem, ale nie trafia w moje "growe gusta".
Opublikowano

Szkoda, że ludzie mają aż tak stereotypowe myślenie w dzisiejszych czasach. Rockstar to nie tylko świetnie znane wszystkim GTA. To spod ich skrzydeł światło dzienne ujrzały również takie świetne serie jak Max Payne, Midnight Club, Bully czy chociażby shizowaty Manhunt. Oprócz tego można też wymienić kilka innych gier, o których ludzie nawet nie mają pojęcia, iż to Rockstar je wydał. Szkoda.

Opublikowano

A w jakich czasach myslenie nie bylo stereotypowe? :rolleyes:

Co do GTA to podzielam zdanie greaha - skonczylem tylko vice city, bo kocham taki klimat, ale gry z tej serii sa dla mnie ogolnie strasznie nudne. RDR tez na poczatku bardzo mi sie podobal, ale im dalej tym... dalej to samo ;)

Opublikowano
Szkoda, że ludzie mają aż tak stereotypowe myślenie w dzisiejszych czasach.
Ale o co Ci chodzi? Zakładasz, że nie wiem jakie gry wydał Rockstar? Zatem napiszę jeszcze raz: Dla mnie Rockstar to synonim GTA tj. kojarzy mi się z GTA a że większość ich gier jest GTA-podobne (vide Bully, Manhunt, RDR) to uważam to za trafione porównanie. Nazywasz moje myślenie stereotypowym tylko dlatego, że gry ze stajni Rockstar spływają po mnie jak woda po kaczce?
Opublikowano

W którym miejscu Manhunt przypomina GTA? :huh:

Opublikowano
  • Autor

To spod ich skrzydeł światło dzienne ujrzały również takie świetne serie jak Max Payne

Takie małe sprostowanie. Max Payne 3 jest tworzony przez Rockstar, owszem, ale poprzednich gier nie robili. Zostały wydane przez Take 2, ale robiło je Remedy, twórcy Alana Wake. ;)

Opublikowano

Szkoda, że ludzie mają aż tak stereotypowe myślenie w dzisiejszych czasach. Rockstar to nie tylko świetnie znane wszystkim GTA. To spod ich skrzydeł światło dzienne ujrzały również takie świetne serie jak Max Payne, Midnight Club, Bully czy chociażby shizowaty Manhunt. Oprócz tego można też wymienić kilka innych gier, o których ludzie nawet nie mają pojęcia, iż to Rockstar je wydał. Szkoda.

Max Payne(obie części) to dzieło Remedy, oni ostatnio stworzyli Alana Wake'a. Dopiero nad nadchodzącą "trójką" Rockstar pracuje od początku projektu.

Oświeci mnie któryś z modów za co dostałem warna, bo nie wiem gdzie to sprawdzić?

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Ja nie znoszę GTA, a za to kocham i uwielbiam RDR. Także, trochę generalizujesz greah.

Opublikowano

VGchartz dziennikarze na 102:

http://gamejournos.com/post/10131327730/vgchartz-week-day-one-the-advertorials

Chris Arnone 5:18 pm

Like starting this week (was going to email you about it), no editorial content can speak badly of Killzone 3, GT5, or inFamous 2

Joseph Jackmovich 5:19 pm

that’s…messed up

Chris Arnone 5:19 pm

We’ve got an ad deal with that Edge/Schick promotion

That’s part of it

Opublikowano

Wielkie mi halo, że przez okres kampanii reklamowej Gillette mieli pomijać ewentualne negatywne newsy o grach objętych promocją. Bardziej mnie dziwi, że są ludzie co wierzą, że kasa i różnego rodzaju umowy nie wpływają na dziennikarstwo związane z grami.

To jest biznes jak każdy inny i tak samo opiera się o te same reguły co wszędzie.

Ktoś sobie wyobraża np. żeby jakiś celebryta reklamujący konkretną markę źle się o niej publicznie wypowiadał ?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Britney, ze woli Cole od Pepsi, ale ona ma iq arbuza.

Opublikowano

RDR tez na poczatku bardzo mi sie podobal, ale im dalej tym... dalej to samo ;)

no kurde wpis, gierka z początku fajna, ale w kółko to samo sie robi, jak w GTA 4

a San Andreas miało zróżnicowane misje, a nawet miejscówki (miasta, wies, pustynia....)

Opublikowano

Monster Hunter 4 oficjalnie na 3DS'ie.

Opublikowano

Oświeci mnie któryś z modów za co dostałem warna, bo nie wiem gdzie to sprawdzić?

Sygnatura

Opublikowano

Było to przewidzenia. Jestem też pewien, że sportują go na nowe Wii, o ile nie będzie to zbyt skomplikowane. Drużyna od MH zwykła iść po namniejszej lini oporu, robiąc serie na słabiej technologicznie rozwinięte konsole. Nie było więc mowy o MH 4 na PS 3 czy X360, ani nawet pewnie na PSV. PSP też odpada z racji iż nadchodzi następca, a konsola jest już stara. W ogóle fakt że wyszedł MH 3 na Wii to już było dla mnie wielkie zdziwienie, bo musieli się nieco bardziej natrudzić w kwestii grafiki. Ale to dla nich myślenie ok - mniejszy budżet, a kasa i tak przyjedzie ciężarówkami. Ten tytuł naprawdę może sprzedać 3DS-a, tak jak każdą inną konsolę.

Opublikowano

a San Andreas miało zróżnicowane misje, a nawet miejscówki (miasta, wies, pustynia....)

RDR rzeczywiście robiło się schematyczne po jakimś czasie, w porównaniu do SA bieda straszna. Przejmowanie dzielnic, obrabianie domów, nauka latania samolotem, palenie pola marihuany, jazda wózkiem widłowym, pościgi, walka na katany ze starym bossem Yakuzy, ucieczka kombajnem przed stadem narwanych pastuchów, rozwałka za pomocą zdalnie sterowanych zabawek i w cholerę innych rzeczy. Nie sposób się przy tym nudzić - równie zróżnicowanych zadań (miejscówek zresztą też) nie znajdziesz w żadnym innym sandboxie. IMO pod wieloma względami GTAIV stanowi spory krok wstecz względem San Anderas.

Edytowane przez Tomer

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Było to przewidzenia. Jestem też pewien, że sportują go na nowe Wii, o ile nie będzie to zbyt skomplikowane. Drużyna od MH zwykła iść po namniejszej lini oporu, robiąc serie na słabiej technologicznie rozwinięte konsole. Nie było więc mowy o MH 4 na PS 3 czy X360, ani nawet pewnie na PSV. PSP też odpada z racji iż nadchodzi następca, a konsola jest już stara. W ogóle fakt że wyszedł MH 3 na Wii to już było dla mnie wielkie zdziwienie, bo musieli się nieco bardziej natrudzić w kwestii grafiki. Ale to dla nich myślenie ok - mniejszy budżet, a kasa i tak przyjedzie ciężarówkami. Ten tytuł naprawdę może sprzedać 3DS-a, tak jak każdą inną konsolę.

Naprawdę myślisz że na PS Vita nie będzie Monster Huntera? :P David Reeves zapowiedział że Capcom planuje wydawać gry z serii MH na 3DS i PS Vita. Zdziwię się jeżeli MH nie będzie tytułem startowym na Vita (pewnie na TGS to potwierdzą). I na pewno będzie dopasiony względem wersji z 3DS.

Opublikowano

RDR jest najlepszą grą obecnej generacji, możecie już zaprzestać pisania na ten temat, thx.

Ja osobiście preferuję samochodową wersję - GTA IV.

@Tomer: siema znowu josh.

Opublikowano

Ale sie sprzeda lepiej niz całą reszta razem xD

Chyba cię coś boli. Nie ma szans.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.