Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Jak ktos lubi siedziec w edytorze to moze byc dla niego gra stulecia (pytanie tylko po co taka osoba interesuje sie konsolami skoro ma wiecej mozliwosci na PC). Jezeli chodzi o LBP2 to mogliby mi ta gre dac za darmo, a i tak bym nie wytrzymal dluzej niz pol godziny (tak jak to bylo w przypadku jedynki), a taka Pinate meczylem sporo.

dokładnie, lbp i vp można wrzucić do tego samego wora, fajne gierki ale ani jedna ani druga mnie jakoś nie robiły.

ps vita, 3 godziny żywotności baterii bez połączenia z netem :rolleyes:

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Śmiech mnie ogarnia.

Wpierw kiedyś dawno temu za czasów poprzedniej generacji Sony pozazdrościło sukcesu Halo i wypuściło "halo-killera" - Killzone. Jak wyszło każdy wie.

Sony na początku tej generacji wiedziało jak wielką grą będzie Gears of War to wydało "konkurenta" - Resistance. Z tym że ani ta, ani tymbardziej kolejne części nie miały startu do Gearsów.

Teraz jedyne co zostało to ciskanie się wszędzie z "UNCHARTED!!!!!111" w kontekście Gearsów, szkoda że jeszcze nie jest przytaczany Little Big Planet. A nie sorry już merson to zrobił.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No, widzisz jakie to Sony jest... tylko kopiuje od Microsoftu i próbuje mu dorównać w grach :( A Gran Turismo to pewnie odpowiedź Sony na Forze od MS.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Teraz jedyne co zostało to ciskanie się wszędzie z "UNCHARTED!!!!!111" w kontekście Gearsów, szkoda że jeszcze nie jest przytaczany Little Big Planet. A nie sorry już merson to zrobił.

A czy to źle, że Sony nie ma swojego odpowiednika Gears of War? MS nie ma swojego God of Wara, czy chociażby LBP (który nie jest tylko edytorem, ma bardzo dobry, jeno trochę za krótki, tryb story) i co z tego, ma inne gry. Ale przyznam rację, słabe jest wrzucanie wszędzie w komentarzach "Uj z xxx, UNCHARTED 3!!" jakby to był jakiś growy mesjasz ;D

ps vita, 3 godziny żywotności baterii bez połączenia z netem :rolleyes:

3~5 godzin. Równie dobrze ja mogę napisać, że 5h żywotności. Może pośmiejemy się z Vity po premierze jak rzeczywiście z włączonym netem bateria będzie trzymać 20 minut...?

Opublikowano

Jak ktos lubi siedziec w edytorze to moze byc dla niego gra stulecia.

Po co masz siedzieć w edytorze, jak można skorzystać z kilkuset (kilku tysięcy?) leveli/poziomów stworzony przez osoby które już się znają na tym edytorze (i tu mówię o tylko o minimum dobrych, jakością porównywalną do poziomów stworzonych przez same MM, a czasem i nawet lepsze). To tak jakbyś miał grę z nieograniczoną ilością darmowego DLC przez czas nieokreślony (no może do czasu aż Sony zamknie serwery od LBP ;P ).

Tak, tak, Mazzeo, a M$ zobaczyło Eye Toya od Sony i zrobili Kinecta.

Opublikowano

Słuchaj, mnie nie chodzi o to co sobie myślało Sony, chodzi o ich marketing i gadki fanów plejstejszyn, to nie ja wymyśliłem sobie przytaczanie na każdym kroku Uncharted, szczególnie w kontekście Gearsów, tak jakby te gry w ogóle do siebie podobne były. Pierwsze starcie z Halo się nie udało, drugie starcie z Gearsami się nie udało, teraz będzie trzecie starcie, szkoda że z grą z innego gatunku w ogóle.

No, widzisz jakie to Sony jest... tylko kopiuje od Microsoftu i próbuje mu dorównać w grach :( A Gran Turismo to pewnie odpowiedź Sony na Forze od MS.

Odpowiedź czy nie, okazuję się że Forza średnią ma wyższą niż GT5. Oczywiście o tym fani jedynej słusznej konsoli zapominają, zamiast tego wolą odgrzebywać średnią recenzji 2 letniej gry, jak to już Mendrek zrobił :] Stawiam wszystko że jak wyjdzie UC3 to te same gadki powrócą.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Średnią ma wyższą, ale Turn10 robi już 3 grę na X360, a mimo to ma mniej "ficzerów" niż pierwsza (pełnoprawna) gra Polyphony na PS3.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Średnią ma wyższą, ale Turn10 robi już 3 grę na X360, a mimo to ma mniej "ficzerów" niż pierwsza (pełnoprawna) gra Polyphony na PS3.

tyle ze w GT5 jest tyle bzdur zawartych ze mozna by tym obdzielic pare gier :P

Opublikowano

ma mniej "ficzerów" niż pierwsza (pełnoprawna) gra Polyphony na PS3.

Pełnoprawna z furami z GT4 podciągniętymi do HD w większości. I to tylko po to by ładnie na pudełku, że jest 1k samochodów. Dzięki bardzo za takie "ficzery".

Opublikowano

Pełnoprawna z furami z GT4 podciągniętymi do HD w większości. I to tylko po to by ładnie na pudełku, że jest 1k samochodów. Dzięki bardzo za takie "ficzery".

lepszy taki 1000 niż miałbym sie zadawalać 400 od konkurencji

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

prawda jest taka że w tej generacji w seriach FM i GT nie ma tego (pipi)nięcia jak FM na X1 czy GT na psx i GT3 na ps2.

lepszy ten 1000 niż marne 400

lepsze 500 premium cars w fm4 niż 200 w gt5

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Ale te 400 to i tak "więcej" niż ten 1000 z GT5. Dla mnie standardy nie istnieją i w GT5 jest tylko trochę ponad 200 aut.

Forza ma też lepszy dobór tych fur.

Opublikowano

Odpowiedź czy nie, okazuję się że Forza średnią ma wyższą niż GT5. Oczywiście o tym fani jedynej słusznej konsoli zapominają, zamiast tego wolą odgrzebywać średnią recenzji 2 letniej gry, jak to już Mendrek zrobił :] Stawiam wszystko że jak wyjdzie UC3 to te same gadki powrócą.

Co z tego że ma wyższą skoro forza 3 jest gorszą grą gt5. Ta średnia wynika że większość recenzji pochodzi od amerykanów a oni (pipi) wiedzą o motoryzacji. Chyba każdy kto ma dwie gry zgodzi się ze mną.

Opublikowano

Co z tego że ma wyższą skoro forza 3 jest gorszą grą gt5. Ta średnia wynika że większość recenzji pochodzi od amerykanów a oni (pipi) wiedzą o motoryzacji. Chyba każdy kto ma dwie gry zgodzi się ze mną.

żal mi ciebie

Opublikowano

to napisz dlaczego nie jest :) @down GT5 najgorszą grą na PS3, Polophony nie dorasta turn do pięt, takie rodzynki tylko na tym forum :lol:

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Szczurek, a może będziesz pamiętał, że pewnie większość tych ficzerów PD z(pipi)ało, co ? A do tego dochodzi masa upośledzeń nie godnych tej generacji. GT5 to największa porażka PS3. Polyphony nie dorasta Turn10 do pięt.

Opublikowano

a prawda jest taka ze jak sie gra z kamera z zderzaka np ja. To nie robi rozniczy czy to jest premium,standard czy tez wielka czarna plama.

wracajac do tematu pd powinno przepraszac za to co nam dali :D

tylku tutaj mozna np w wyscigu hatchbacków wystartowac Veyronem a co :potter: kiedy reszta to jakies 207 i inne graty.

czy tez licencje, ktore jedyne co daja to trofea...

Opublikowano

to napisz dlaczego nie jest :) @down GT5 najgorszą grą na PS3, Polophony nie dorasta turn do pięt, takie rodzynki tylko na tym forum :lol:

no to wracaj na swoje ps3site

Opublikowano
  • Autor

GT5 to największa porażka PS3. Polyphony nie dorasta Turn10 do pięt.

Kto jak kto, ale Ty, don, żebyś wydawał osądy bez zapoznania się z grą?

GT5 ma sporo wad, ale to nie zmienia faktu, że dla kogoś kto zna się na motoryzacji i ma doświadczenie za kółkiem, to pozycja jedyna taka na konsole. Wykonana przez pasjonatów motoryzacji. Jako gra wyścigowa - geniusz. Pod względem technicznym - średnia.

Opublikowano

Mów co chcesz, ja mam alternatywę i dokonałem świadomego wyboru. Ty możesz sobie poszczekać.

GT5 to największa porażka PS3. Polyphony nie dorasta Turn10 do pięt.

Kto jak kto, ale Ty, don, żebyś wydawał osądy bez zapoznania się z grą?

GT5 ma sporo wad, ale to nie zmienia faktu, że dla kogoś kto zna się na motoryzacji i ma doświadczenie za kółkiem, to pozycja jedyna taka na konsole. Wykonana przez pasjonatów motoryzacji. Jako gra wyścigowa - geniusz. Pod względem technicznym - średnia.

Jest masa kwestii z którymi można się było zapoznać bez wywalania 200 zł z jęzorem na brodzie. Czekałem i chciałem zobaczyć jak rozwinie się sytuacja z Forza 4 - teraz jestem pod wrażeniem i nie mam na razie zamiaru wspierać deva co mydli oczy przez 5 lat.

Forza 3 wyszła rok przed GT5 i zaspokoiła głód, Forza 4 rok po i byłem w stanie przetrzymać. Mam wybór, proste jak drut. Nie mówię, że GT5 jest złą grą, ale za te wałki jakie wycięło PD nie mam zamiaru ich nagradzać, bo po co ? Żeby podobne akcje wykręcili z GT6 ?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Autor

Spoko, Twój świadomy wybór, Twoje zdanie. Do wszystkiego masz absolutne prawo, ale żeby GT5 było największą porażką PS3? Nigga...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.