Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Jakby te nagrody cos jeszcze znaczyly to by bylo fajnie.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Znaczą. Gracze czytając informacje o GOTY mogą się zainteresować grą którą ominęli wciągu roku.

Opublikowano

Pewnie Uncharted 3 znowu zgarnie po dwójce gre roku

Opublikowano

Uncharted 3 to tylko "dwójka" w innych lokacjach. Gra na pewno będzie warta uwagi, ale o GOTY zapomnieć może już teraz...

Opublikowano

tak samo można powiedzieć o wszystkich kontynuacjach gier, nie wiem co byś chciał w Uncharted 3 zobaczyć nowego żeby nie było tym "samym", nie zmienia sie czegoś co dobre a to pokazała właśnie dwójka i zgarnięte przy okazji goty, przy trójce będzie pewnie więcej i lepiej tego samego co w 2, więc szanse na goty będą bardzo duże

Opublikowano

U2 było wyznacznikiem jakości w 2009 roku i wtedy robiło wrażenie. U3 to ten sam świetny poziom, ale w tym roku wyszły/wyjdą tytuły mające większe szanse na GOTY.

Opublikowano
  • Autor

Mówiąc, że Uncharted 3 to to samo co U2 to po prostu ignorancja. Przeskoku takiego jak miedzy U1 a U2 nie ma, bo to na tej konsoli już jest nieosiągalne, ale przeskok jakości jeszcze jest, szczególnie w oświetleniu.

Ale na razie najlepszą grą w tym roku jest dla mnie Deus Ex. Gra ze średnią/nawet fajną grafiką, ale z całą resztą wprost rewelacyjną. Unikat, perła na rynku.

Opublikowano

tak samo można powiedzieć o wszystkich kontynuacjach gier, nie wiem co byś chciał w Uncharted 3 zobaczyć nowego żeby nie było tym "samym", nie zmienia sie czegoś co dobre a to pokazała właśnie dwójka i zgarnięte przy okazji goty, przy trójce będzie pewnie więcej i lepiej tego samego co w 2, więc szanse na goty będą bardzo duże

Nie, nie o wszystkich sequelach - czasem twórcy rozwijają swoją koncepcje zamiast robić zwyczajną kalkę.

Dwójka była dużym zaskoczeniem, i między innymi z tego powodu zgarnęła tyle GOTY. A czy U3 teraz czymś zaskakuje? Nie? No właśnie.

Jeśli pod pojęciem "GOTY" macie na myśli przede wszystkim nagrodę zdobytą na VGA to IMO największe szanse ma Battlefield 3.

Opublikowano
  • Autor

A czy U3 teraz czymś zaskakuje? Nie? No właśnie.

Tak. Pięknym oświetleniem i akcjami, po których mówisz do siebie - to ta konsola jest w stanie coś takiego wygenerować?

U3 to będzie gra, która jest technicznym majstersztykiem, ze świetnym singlem i multi.

Opublikowano

Mówiąc, że Uncharted 3 to to samo co U2 to po prostu ignorancja. Przeskoku takiego jak miedzy U1 a U2 nie ma, bo to na tej konsoli już jest nieosiągalne, ale przeskok jakości jeszcze jest, szczególnie w oświetleniu.

Nie samą grafą gra stoi. Chodzi mi o to, że trójka już nie robi takiego wrażenia ogólną jakością jak dwójka. To jest ciągle ten sam świetny poziom, ale do wielu nagród GOTY jak w 2009 nie starczy.

Tak samo za rok ME3 już nie będzie miało takiej szansy jak dwójka rok temu (gdyby nie RDR).

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Na konsolach raczej ładniejszej gry nie będzie.

10xc5km.gif

i1xy74.gif

2eziv0w.gif

24b7w3m.gif

2qlfib8.gif

Opublikowano

raczej będzie, premiera we wtorek

Opublikowano

Na PS3 i tak pewnie ostatnie słowo będzie należeć do GOW4 o ile wyjdzie w tej generacji.

Opublikowano

raczej będzie, premiera we wtorek

Nie sądzę, aby Burnout Crash aż tak zawojował w tym segmencie...

Opublikowano

No, na zapowiedź GOW4 można liczyć jeszcze na VGA, jeśli nie będzie to nie będzie już w ogóle, przynajmniej do końca generacji.

Opublikowano

Girsy wyglądają MEGAAA, widziałem chwilę może z 5 minut ale i tak mi stanął ;] Ba mało w majty nie narobiłem (dobra narobiłem) mowa o singlu, U3 zaskakuje oświetleniem ale Girsy też zrobiły progres właśnie w tym aspekcie.

Nie widziałem U3 w singlu zresztą chyba jak każdy ale wydaje mi się, że poziom tych dwóch gier (U3 i Girsy 3). Jest tak zbliżony, najwyższy obecnie na konsolach, że chyba tylko kwestia gustu: designu lub fanbojstwa ;] będzie decydowała która gra jest ładniejsza.

Może/pewnie jeszcze GoW4 tak jak napisał Zwyrol pokaże coś w temacie o ile wyjdzie.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

GOW4 raczej na nowego Xa będzie, albo multi na next geny, szybkiej zapowiedzi nie ma co się spodziewać

Opublikowano

A co za gra ma tą premierę we wtorek?

Amerykańskie Pudziany 3

Opublikowano

Daddy, GoW4 o którym jest mowa wyżej raczej nigdy nie wyjdzie na jakiegokolwiek xboxa :music:

Opublikowano

Na PS3 raczej z takich większych ex'ów ukaże się już chyba tylko The Last Guardian w przyszłym roku. Zresztą, to będzie już ostatni rok tej generacji, bo w 2013 na pewno wejdzie któryś z next-genów.

Gears of War 3 robią wrażenie, to fakt. Uncharted 3 także, która z tych gier okaże się lepsza? Kwestia gustu choć sprzedaż wypadnie lepiej w przypadku gry Epic.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Przecież już było to nie raz omawiane:

God of War - GoW

Gears of War - GeoW

Opublikowano

Aha, spox. Myślałem, że to już miało swoją premierę. Akurat jeśli chodzi o mnie to pierwsze Gearsy długo jakoś nie zagościły na dysku mojego PC. Niby uwielbiam Epic za serię Unreal ale jakoś te Gearsy mi nie podeszły. Cóż bywa.

A tak z innej beczki, to znajomy posłał mi całkiem fajny filmik z "Modern Warfare 3":

http://www.youtube.com/watch?v=uWpxbk10uTY&feature=related

:teehee:

Edytowane przez Paliodor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.