Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

A może jakaś nowa gra od Santa Monica, może szykują coś o II Wojnie Światowej? Nowa gra Quantic Dream? Setki rzeczy przychodzą mi do głowy.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Spin off God of War na Vite, a po roku wyjdzie zremasterowana na PS3 ;]

Dalszej historii po GoW III nie będzie. Bez przesady, nie zrobią z tej serii opery mydlanej.

Poza tym to może być fake.

No jak nie? Spoiler dotyczący zakończenia

Przecież Kratos "umierał" już w tej serii tyle razy, że to o niczym nie świadczy. Nie ma już Hadesa i Tanatosa to gdzie ma niby pójść. Zresztą wiadomo jaka była końcówka po napisach... Tutaj zdecydowanie jest otwarta furtka. I dobrze, bo rezygnować z takiej postaci to głupota.

Opublikowano

Spin off God of War na Vite, a po roku wyjdzie zremasterowana na PS3 ;]

Dalszej historii po GoW III nie będzie. Bez przesady, nie zrobią z tej serii opery mydlanej.

Poza tym to może być fake.

Przecież Kratos "umierał" już w tej serii tyle razy, że to o niczym nie świadczy. Nie ma już Hadesa i Tanatosa to gdzie ma niby pójść. Zresztą wiadomo jaka była końcówka po napisach... Tutaj zdecydowanie jest otwarta furtka. I dobrze, bo rezygnować z takiej postaci to głupota.

Zgadza się, poza tym zawsze istnieje coś takiego jak restart marki. Tutaj wystarczyłoby umiejscowić identycznego bohatera w zupełnie nowym uniwersum, czy innej, choćby nordyckiej mitologii. To może być jakieś wyjście lub po prostu przeciągnąć fabularnie trylogię. Epizod po napisach końcowych pozostawia w tej kwestii sporo do myślenia.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano
  • Autor
Spin off God of War na Vite, a po roku wyjdzie zremasterowana na PS3 ;] Dalszej historii po GoW III nie będzie. Bez przesady, nie zrobią z tej serii opery mydlanej. Poza tym to może być fake.

Ee, ja się obawiam, jak będą kontynuować grę po takim zakończeniu.

Kratos roz(pipi)ał wszystkich, co niby miałoby się stać? Jaka otwarta furtka na rozsądną fabułę? Akurat w GoW jest ona ważna i nie można potraktować jej po macoszemu.

Opublikowano
Spin off God of War na Vite, a po roku wyjdzie zremasterowana na PS3 ;] Dalszej historii po GoW III nie będzie. Bez przesady, nie zrobią z tej serii opery mydlanej. Poza tym to może być fake.

Kratos roz(pipi)ał wszystkich, co niby miałoby się stać? Jaka otwarta furtka na rozsądną fabułę? Akurat w GoW jest ona ważna i nie można potraktować jej po macoszemu.

Next_on_the_List.jpg

:)

Opublikowano

Nie obraziłbym się nawet na jakieś porządne dlc do Trójki.

Po premierze SM się "chwaliło", że finał miał wyglądać inaczej, że mieli kilka zakończeń, że wycięli walkę czy walki z Tytanami.

No kurde :confused: pierdoły do multi dają do każdej gry a "dlc singlowe" olewają.

Opublikowano

W dwójce już to zrobili, gdy Kratos sprzątnął siostry przeznaczenia i mógł cofnąć wszystkie wydarzenia.

Opublikowano

A co właściwie chodzi z tym gifem, na którym Kratos się pojawia, skąd to wzięliście - można jakiś link?

Opublikowano

Tylko, że Kratos to tylko jedno z kilku nawiązań do gier z PS3 w tym filmiku, więc... bez podniety na nowego GoW.

Opublikowano

Kreek, jako fan call of duty powinieneś wiedzieć, że grając na veteranie trudno nie wycalakować tej gry, bo achievementów spoza kampanii ta gra nie ma (poza MW2 ze spec opsami, ale akurat ten tryb był fajny).

Opublikowano

Uncharted mialo byc gra fantasy, pierwsze koncepty to np. "leśny świat", gdzie bohater zyl pod ziemia. Sony wymusilo na Naughty Dog zmiane po sukcesie shooterow na Xbox'a.

http://www.nowgamer....d_uncharted.htm

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Co do filmiku to jest to zapowiedź GoW4 gdzie Kratos będzie mordował postacie z innych gier Sony.

Opublikowano

Zarzucacie Mazzeo, ze jest hipokryta, bo wycalakowal cody...

Z tym, ze to dodaje mu to tylko wiarygodnosci, a nie na odwrot. Pelno jest tutaj osob, ktore pisza np. ze psn jest tak samo fajny jak xbl, a nigdy nie graly/graly bardzo malo na XB ;)

generalnie - fail

Opublikowano

Z tym, ze to dodaje mu to tylko wiarygodnosci, a nie na odwrot. Pelno jest tutaj osob, ktore pisza np. ze psn jest tak samo fajny jak xbl, a nigdy nie graly/graly bardzo malo na XB ;)

generalnie - fail

Ekhem...wyobraź sobie Twoją najbardziej znienawidzoną zupę razy 10 - a potem zjedz ją. Już rozumiesz o co chodzi?

Opublikowano

Wyobraz sobie, ze jestes zydem w antysemickim kraju. Wszyscy Cie nienawidza, ale nikt nawet z Toba nie rozmawial, nikt Cie nie poznal, a wydaja osady. Juz rozumiesz o co mi chodzi?

Opublikowano
  • Autor

Tu nie chodzi o to, że Mazzeo nie ma ogranych gier, ale ma je wymasterowane. Nikt nie masteruje gier, których nienawidzi. Prawie nikt.

Opublikowano

No, ale on generalnie masteruje gry, nawet te, ktore powinny lezec na smietniku. Jest achievement whore. Zobacz na jego score'a.

Jak jakis posiadacz Xa mowi fanom Uncharted, ze jest chvjowe, to odpowiadacie czesto, ze "g.owno wiesz, zagrales chwile w mediasie/nawet w to nie grales/widziales recke na gejmtrejlers i sie wypowiadasz jak ekspert". Jak kolo przeszedl giere na maksa to mowicie, ze jego zdanie na temat gry nie jest wiarygodne, bo ja... przeszedl.

ooooookeeeeeej

Opublikowano

generalnie - fail

No akurat Mazzo ma tylko X360, a ostro napierdala na PS3, nie jest to dziwne idąc tym tokiem rozumowania ?:)

Opublikowano

Nie mialem wiedzy na ten temat, z tym, ze to akurat niewiele zmienia odnosnie gry stricte.

Opublikowano
  • Autor

Nikt nie mówi, że to co Mazzeo mówi o CoDzie jest niewiarygodne. Ja się z tym zgadzam w dużej mierze, ale słyszałem to tyle razy, że jest to po prostu już nudne.

A Mazzeo to persona skrajności. Krytykuje CODy mając je wymasterowane i Uncharted w mechanice i multi nie wąchając tej serii dłużej niż chwile ;]

Opublikowano

Wojtas, mysle, ze fakt, iz tak ochoczo podejmujecie z nim dyskusje ma niebagatelny wplyw na jego "dalsze przynudzanie" na ten temat ;)

Opublikowano
Jak jakis posiadacz Xa mowi fanom Uncharted, ze jest chvjowe, to odpowiadacie czesto, ze "g.owno wiesz, zagrales chwile w mediasie/nawet w to nie grales/widziales recke na gejmtrejlers i sie wypowiadasz jak ekspert". Jak kolo przeszedl giere na maksa to mowicie, ze jego zdanie na temat gry nie jest wiarygodne, bo ja... przeszedl.

A gdzie ja coś takiego napisałem? Mnie po prostu zastanawia jego postawa, ja w każdym razie nie tykam gier, których poprzedniki mi się nie podobały - powiedz mi kto normalny przechodzi wszystkie części serii(których jest aż 7, niedługo 8, też pewnie zagra) tylko po to żeby sobie co roku popłakać na forum? Rozumiem, że Ty też kupujesz/pożyczasz/kradniesz gry, które już z góry wiesz, że są gówniane albo przynajmniej Tobie nie przypadną do gustu? Jaki w tym sens? Toż to lepiej sobie pospamować w Console Wars przez te parę godzin, że Hejlo jest dla niedorozwiniętych dzieciorów, a na ps3 jest wujowy online, niż męczyć się przed konsolą wraz z gównianą grą.

Edytowane przez Kre3k

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.