Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Ja też tego nie rozumiem, jest od pyty hejterów co to mają wyrobioną opinię o grze po 5 minutach zagrania w nią, ja przynajmniej każdego Coda przeszedłem i to na veteranie, grałem w każdego w multi. Chyba w związku z tym mam większe prawo do do krytykowania (choć w ostatnim czasie głównie hejtowania) niż ktoś inny?

Nie muszę się tłumaczyć, ale specjalnie dla ciebie Kreek, moja opinia o tych grach

Call of Duty 3 - fajna kampania, techniczny gniot, w mało których miejscach gra ma 60fps. Nie wymasterowam bo mi się nie chciało.

Call of Duty 4 - najlepszy, dobra kampania, multi z bardzo dobrymi mapami ale już zaczęli wprowadzać rozwiązania dla upośledzonych (głównie martyrdom)

Call of Duty World at War - pożyczone, tragiczna kampania, multi kopiuj - wklej z poprzedniej części, nie wymasterowałem jej bo zombie jest IMO cienki jak sik pająka

Modern Warfare 2 - najgorzej wydane 200zł, multi dla dzieciarni i singleplayer z kretyńskimi misjami (sławny mcdonald) i fabułą. Z drugiej strony jednak fenomenalny soundtrack i fajowe spec-opsy

Black Ops - pożyczone, jeszcze gorsza kampania, multi trochę lepsze jak w MW2. Nie wymasterowałem bo nazi zombie na księżycu itp cuda to profanacja tej serii.

Żadna z tych części nie wymaga pierdylionu godzin spędzonej przy niej by mieć większość achievementów. Z resztą o czym tu gadać, ja gry kupuję więc staram się z nich wycisnąć jak najwięcej, nie jestem jednak takim zj.ebem jak niektórzy by kupować na allegro jakieś stare sportówki typu FNR3 albo Fifa World Cup 2006 z 5 achievementami by dobić 1000 do gamerscorea :<

@ balon nie po PS3 a po obłudzie i hipokryzji niektórych fanów Sony, taka różnica :P

@ voytec przecież sam Słupek niedawno pisał w temacie Uncharted że mechanika strzelania jest cienka i nijak ma się do Gearsów, a ponoć ja się nie znam :<

których poprzedniki mi się nie podobały

a gdzie ja napisałem że każdy CoD jest balasem?

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

kreek: Ale on prawie we wszystko gra, juz pisalem.

Opublikowano

@ voytec przecież sam Słupek niedawno pisał w temacie Uncharted że mechanika strzelania jest cienka i nijak ma się do Gearsów, a ponoć ja się nie znam :<

Ale to chyba kwestia gustu, no nie wiem z calutkim szacunkiem i uwielbieniem do Uncharted. IMO strzelanie jest średnio-kiepskie nie podoba mi się, do tego te smugi i okropne dźwięki. Nie ma takiej satysfakcji jak odjebanie Locusta w Girsach. Do tego Girsy posiadają najlepszy headshot ever włącznie z dźwiękiem pękającej czaszki ;p

Ale to tylko rysa na "diamencie Uncharted" pewnie nawet jestem w skromnej mniejszości której średnio podoba się strzelanie w Uncharted.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ale to tylko rysa na "diamencie Uncharted" pewnie nawet jestem w skromnej mniejszości której średnio podoba się strzelanie w Uncharted.

Mnie rowniez samo strzelanie srednio podpasilo. A najbardziej wkurza fakt kolejnych fal przeciwnikow...zwykle w danej lokacji wybijesz wszystkich wrogow i nagle nadchodzi/nadjezdza kolejna zrgaja...potem jeszcze raz to samo. Ten schemat 2-3 "fal" bardzo mnie irytuje.

Jednak nie zmienia to faktu ze pod kazdym innym wzgledem gra jest mistrzowska :)

Opublikowano

Mnie rowniez samo strzelanie srednio podpasilo. A najbardziej wkurza fakt kolejnych fal przeciwnikow...zwykle w danej lokacji wybijesz wszystkich wrogow i nagle nadchodzi/nadjezdza kolejna zrgaja...potem jeszcze raz to samo. Ten schemat 2-3 "fal" bardzo mnie irytuje.

Jednak nie zmienia to faktu ze pod kazdym innym wzgledem gra jest mistrzowska :)

W 100% się zgadzam. W ogóle jak dla mnie w Uncharted strzelanie mogłoby być ograniczone do minimum, a gra powinna bardziej postawić na eksploracje, zagadki, elementy skradankowe, 'skrypto-akcje' itp. W moich oczach seria by na tym wiele zyskała.

Opublikowano

Czyli generalnie uncharted to shooter, w ktorym zepsuto tylko strzelanie. Kamien spadl z serca.

Opublikowano

Generalnie Uncharted to gra z kapitalnym klimatem, swietnymi postaciami i scenariuszem, epicka muzyka, zroznicowanymi lokacjami.

To ze ma w sobie sekcje strzelankowe nie czyni z niej shootera (patrz Mass Effect).

To bardziej action-adventure i w tej kwestii sprawdza sie znakomicie ;)

Opublikowano

mi strzelanie w uncharted pasuje ;) ale faktycznie do gearsow to sie nie umywa i nie ma co porownywac bo to inna liga :) tak jak kolega napisal nie jest to shooter tylko action adventure

ea dobrze cisnie po codzie hehe :) bedzie zacieta walka ja biore bf 3 i mw3 na premiere a z czasem sprzedam gorszego zawodnika bo niestety nie znajde czasu na multi w obu produkcjach ;/

do tego dochodzi uncharted 3 z ktorym spedze napewno pare godzin w multi ;)

i jeszcze jedno odnosnie wypowiedzi ze ps3 do singiel a x360 online

wiadomo online w x'ie jest za(pipi)isty i raczej nic mu nie mozna zarzuc ale pisanie o tym ze ps3 jest niegrywalne to troche przesada

dzisiaj pogralem jakies 2h w mulit uncharted 2. wszystko smigalo jak zloto zero lagow itd, wczoraj gralem w killzone 3 to samo zero lagow i wszystko smigalo tak jak smigac powinno :)

zobaczymy jak to wszystko bedzie smigalo po premierze bf3, u3 i mw3 :)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Activision wbije marketingową kose dopiero po premierze BF3 bo nie wierze że bedą siedzieli tak cicho aż do premiery. Na coś te miliardy muszą wydać :potter:

Opublikowano

Pewnie będzie misja rozstrzelania wszystkich w siedzibie DICE i EA.

Opublikowano

Ahahahahaha Mazzeo niezle pod sufitem wymiatales s(pipi)ielu xDDD

Opublikowano
Following more than 22,000 midnight madness launch events, Microsoft and Epic Games today announced that the Xbox 360 exclusive sold more than three million copies in its first week since release, cementing Gears 3 as the biggest game of 2011 and catapulting the franchise beyond one billion dollars in lifetime sales.

masakra

Opublikowano

Nic dziwnego, gra ma gigantyczne pokłady miodu - w tej chwili z chłopakami tłuczemy 50 fal Hordy w co-op'a na 5 :D Nie będzie opuszczać czytników X360 pewnie co najmniej ze dwa lata.

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.