Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

ale zrozum że tylko po playstation 3 jeździsz a na xboxa nigdy złego słowa nie powiedziałeś(dotyczy także bigdaddiego)dziwne nie?

Ja nie jeżdżę po PS3, ja bronię X360 tam gdzie boty (pipi)ą głupoty, a to kolosalna różnica, np. jak na ppe boty pisały że posiadacze X360 dają się dymać bo Kinect kosztuje 150$ to wyliczyłem, że zestaw Move dla jednego gracza do wszystkich gier kosztuje tyle samo; jak boty pisały, że auta standard wyglądają lepiej niż auta z Forza 3 to udowadniałem, że to bzdura; jak boty pisały że tylko X360 się psuje a PS3 jest całkowicie bezawaryjne to udowadniałem, że to kłamstwo; jak pisali że Kinect nie działa w ciemności to dawałem dowody, że działa; ja jakiś delikwent pisał, że po instalacji gry na X360 DVD dalej młóci płytę to ... sami wiecie itp.

W takich dyskusjach biorę udział, nigdy nie piszę "PS3 jest z(pipi)ane nie ma gier bo tak mi kolega z xbox.pl powiedział" albo "albo Forza 3 jest (pipi)owa bo na youtube widziałem glitcha".

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

a jak ktoś jeździ po PS3 to jakoś nie widać tej twojej wielkiej obrony :turned:

Opublikowano

a jak ktoś jeździ po PS3 to jakoś nie widać tej twojej wielkiej obrony :turned:

Jaki to ma związek ? X360 mam dużo dłużej i od samego początku "musiałem" odpowiadać na bzdury na temat X360.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

w sumie ten filmik wrzuciłem do tematu o GT5 ale do system wars też się nadaje :

Filmik został pokazany na chyba 3 tyg przed premierą,przewińcie na drugą część filmiku gdzie jest rajd - auto się brudzi w przeciwieństwie do pełnego GT5 a same tumany kurzu nie powodują efektu poszatkowanych krawędzi.

Kolejny dowód mojej teorii,że silnik graficzny rozłożył nogi jak dziwka gdy wrzucili do niego wszystkie bajery :P

Opublikowano

efekt deszczu na karoserii w PGR4 to mistrzostwo świata. Zresztą PRG4, Gyrosy i Lost Oddysey to gry które zawsze zazdrościłem posiadaczom tej konsoli

Opublikowano

Ja nie rozumiem jedenej rzeczy bizzare w PGR4 pokazało klasę, a Blurze wydało graficznego babola.

Opublikowano

był brzydszy od PGR4 ale na pewno babolem go nazwać nie można. Zresztą Blur jest genialny - szkoda,że tak słabo się sprzedał bo byl na serio rewelacyjny,zwłaszcza w multi

Opublikowano

Wiadomo tylko tyle, że sporo firm jest zainteresowanych. Między innymi Microsoft.

Nie ma co, używka PGR4 wyhaczona dzisiaj na alledrogo i w przyszłym tygodniu pobawię się w deszczu, śniegu i ładnych miastach :)

Opublikowano

Dzisiaj pytałem się Magika o PGR4 i podrzucił mi foty, normalnie zdębiałem jak zobaczyłem jak taka wiekowa gra się prezentuje. Kosmos by był gdyby w Forza 4 były takie trasy

Ino pamietaj ze photomode wygladza wszystkie zabki. Chociaz faktem jest ze detale niektorych miast miazdza i sam "art style" sprawia ze momentami ta gra jest bliska fotorealizmowi.

Nie ma szans by FM4 miala tak odwzorowane otoczenie jesli gra ma chodzic w 60fps (PGR4 hula w 30fps).

Opublikowano

Wiem wiem. Biorę na to poprawkę :) Zresztą każda gra ma bardziej ub mniej widoczny aliasing.

Opublikowano

Az mi smaka na PGR4 zrobiliście. Trzeba bedzie kupić wkońcu choć 3ke mam na półce i grałem w nią może z 5 minut od czasu premiery Xa w Polandzie.

Opublikowano

Ja nie rozumiem jedenej rzeczy bizzare w PGR4 pokazało klasę, a Blurze wydało graficznego babola.

blur to 20 samochodów na trasie, split na 4, chyba 60fps i szerokie trasy z rozpierduchą kontra 8 samochodow na trasie, 30fps, split na 2, wąskie trasy ale + 10 warunków pogodowych na każdą trasę.

no i pgr4 całe studio tworzyło a teraz blura i bonda jednocześnie.

PGR4 ma świetną kolorystykę/oświetlenie tras, w wielu miejscach ociera się o fotorealizm, zbyt kolorowa/jaskrawa fm3 wymięka.

Dlatego właśnie czekam na PGR5.

Wiadomo w końcu co się dzieje z Bizzare? Kupił ich ktoś?

możemy zrobić zrzutę na forum ;]

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

4 kupilem 2 latat temu wraz z 360, swietnie sie gralo, ale mam niedosyt, moze tez sobie ja sprawie :teehee:

Opublikowano

gran_turismo_5_s_E65C641A3C6B6C9453673903D89D0AB2.jpg

Czy Kaz nie ma mózgu umieszczając tak wyglądające standardy w grze?

Opublikowano

bigdaddy: Forza 3 najmocniej traci wizualnie na mocno nasłonecznionych trasach, wtedy zdaje się jakby wszystkie detale aut się zlewały w jedną bryłę. Wtedy najgorzej wyglądają auta białe i jaskrawo czerwone.

Opublikowano

Wszyscy dobrze wiemy że to jest screen z GT4.

:potter:

Opublikowano

niestety z GT5 :/ w GT4 te autko wyglądało lepiej bo z powodu niższej rozdzielczości nie było widać tych ząbków

Opublikowano

Hmm....u mnie odwrotnie...natakim Amalfi i Camino Viejo czyli trasach z mocnym swiatlem gra wyglada najlepiej...gorzej na Silverstone czy Suzuce.

Pewnie kwestia ustawienia kontrastu :P

Opublikowano

ja się zastanawiam po jaką cholerę w ogóle tego typu auta są wrzucane do gry, czy istnieją jakieś osoby lubiące wozić się takimi pierdzikółkami?

Opublikowano

Jak jeździsz z kamery ze zderzaka to bez różnicy.

Opublikowano

Ten samochod bylby ohydny w GT4 juz, ale w mniejszej rozdzialce pewnie wygladal ok. GT5 to zakala serii, nie pamietam zeby kiedys przy poprzednikach takie babole wychodzily, choc na powaznie skonczylem znajomosc z seria na 2, ale 3 i 4 widzialem i gralem "chwilke".

Opublikowano

Ważne że jest te 1000 aut no nie? :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.