Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie grania w gry z PS3/XO na telewizorze SD, to tak jakby odpalić grę w najniższych detalach. I analogicznie w drugą stronę, gry np w poprzedniej generacji na plazmie, czy LCD wyglądają jak gówno. Obraz rozmazany, widoczne ząbki itd i nie ma pomaga tutaj nawet progressive scan.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Akurat z odpaleniem swoich ulubionych gier z GaCka czy PS2 nie mam problemu. Spadek jakości jest nieznaczny. Wystarczy trochę pokombinować w ustawieniach. Odpowiedni filtr obrazu, przeważnie ustawiam przekątną obrazu 4:3 i jest ok.

Opublikowano

Przez jaki kabel gry z GCN puszczasz? Pamiętam, że jak to odpaliłem na LCD, to się przestraszyłem i wróciłem do SD. Strasznie rozmazany obraz, nie widać połowy detali. Taki RE4 dużo wtedy traci. A np RE0 wyglądał dobrze.

Opublikowano

Tyle, ze od roku, dwoch HDTV na bazie lcd, plazma sa juz standardami, nie ma telewizorow kineskopowych, mase czasu takiego nie widzialem w sklepie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

u mnie tak samo, też bym miał X'a wcześniej ale poczekałem aż się przeprowadzę i kupię TV który by mi się zmieścił do pokoju.

Póki mieszkałem w bloku to miałem miejsce na góra jakiegoś 14calowca crt albo monitor 17tka.

Opublikowano

Tyle, ze od roku, dwoch HDTV na bazie lcd, plazma sa juz standardami, nie ma telewizorow kineskopowych, mase czasu takiego nie widzialem w sklepie.

No właśnie, dlatego pozostaje szukać np na allegro, tam jeszcze spokojnie można znaleźć. Ewentualnie jak ktoś ma jeszcze stary TV.

Opublikowano

Ja gram na razie na SD. Poza czcionkami jest spoko. I nie martwię się o poszarpane krawędzie.

Opublikowano

Dla mnie roznica w jakosci grafiki jest bardzo duza, w czasie remontu gralem troche na SD i po ponowym przejsciu na HD, nie ma porwnania.

Opublikowano

MS 12 grudnia niby ma pokazać nową grę akcji i kilka gier na kinecta. Halo 4 ?

Sony na 99% rzuci U3

Opublikowano

Na bank nie Halo 4, duzo, duzo za wczesniej.

Opublikowano

Jak dobrze pójdzie to tego dnia zapowiedzianych będzie więcej nowych gier, niż na E3. Ja tam czekam przede wszystkim na zapowiedź U3 i tego nowego RE, od partaczy, którzy robili Socoma. :whistling:

Opublikowano

Moim zdaniem M$ po prostu pokaże szerzej te nowe gry HC na Kinecta od japońskich developerów i tyle. A jak coś innego to góra jedna gra moim zdaniem.

Nie wydaje mi się by zrobili takie niespodzianki jak na TGS.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

ma być zapowiedziane 10 nowych gier

bioware pewnie me3

sony pewnie u3

activision ..

gra z zombiakami pewnie RE

podobno coś od MS

Opublikowano

Acti zapowie nowego cod'a, gh, dh, th

Opublikowano

Moim zdaniem M$ po prostu pokaże szerzej te nowe gry HC na Kinecta od japońskich developerów i tyle. A jak coś innego to góra jedna gra moim zdaniem.

A co było ciekawego na TGS? Przypominam sobie tylko DMC od Ninja Theory z takich dużych hitów.

Opublikowano

Tia, Unczartet 3 z obsługą PS Move.

Wróć! Z koniecznością posiadania PS Move. I pozamiatane.

Opublikowano

No ciekawe co tam MS zapowie,może rzeczywiście coś od Rare :P...ja jednak czekam na tego Exa od Sony i nowy tytuł od Bioware :

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

A co było ciekawego na TGS? Przypominam sobie tylko DMC od Ninja Theory z takich dużych hitów.

Chodzi mi o to, że zapowiedzieli naraz 5 gier HC na Kinect'a, a czegoś takiego to chyba nikt się nie spodziewał.

Opublikowano

Fajnie by bylo gdyby pokazali FM4...nie chce mi sie czekac do E3 :P

Opublikowano

Jeśli o mnie chodzi to:

- gameplay z Kingdoms

- i chociażby teaser z informacjami na temat Forza 4

Opublikowano

na fm4 to nie ma co liczyć

Opublikowano

ja licze na trailer GT6 i wypowiedz ze gra moze ukazac sie juz dzis :)

oby dali jakies info o U3 i bedzie bajka

Opublikowano

MS 12 grudnia niby ma pokazać nową grę akcji i kilka gier na kinecta. Halo 4 ?

Sony na 99% rzuci U3

ma być zapowiedziane 10 nowych gier

bioware pewnie me3

sony pewnie u3

activision ..

gra z zombiakami pewnie RE

podobno coś od MS

LINKI? szczególnie dotyczące tej gry od MS.

niech mi powiedzą ci co wierzą w Uncharted 3 na VGA kiedy niby Sony mógłby wsadzić tą grę w kalendarz? Jesień 2011? Już za mało miejsca (Resistance i Last Guardian).

Ja wam mówię, że na U3 poczekacie do E3 2011 a gra wyjdzie na poczatku 2012.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

The Last Guardian pewnie wyjdzie dopiero w 2012, ta data została rzucona tak wstępnie, nie jest nawet dokładnie sprecyzowana. Poza tym dla U3 mogą wywalić inne gry na późniejszy okres, tak mocny tytuł powinien wyjść przed świętami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.