Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

napisałeś posta bo jak zwykle gul ci skacze i musisz trollować by nie wypaść z formy, tak samo w tematach FM które ciebie nie dotyczą, pewnie po E3 2011 wrzucisz wyższy bieg w pierdzieleniu swoich farmazonów, wtedy będzie jeszcze ciekawiej :good:

co napisałeś źle ? że photo mode fm3 a gameplay gt5 i samochody to różnica generacji, srry ale ty fm3 na żywo nigdy nie widziałeś

Jemu chyba chodziło o to, że auta w Photo mode (F3) vs. auta podczas wyścigu (F3) to różnica genercji.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Dokładnie... ale big, jak to big. Normalka ;)

Nie potrafi nic sensownego napisać więc tylko bezmyślnie atakuje :turned:

Opublikowano

napisałeś posta bo jak zwykle gul ci skacze i musisz trollować by nie wypaść z formy, tak samo w tematach FM które ciebie nie dotyczą, pewnie po E3 2011 wrzucisz wyższy bieg w pierdzieleniu swoich farmazonów, wtedy będzie jeszcze ciekawiej :good:

co napisałeś źle ? że photo mode fm3 a gameplay gt5 i samochody to różnica generacji, srry ale ty fm3 na żywo nigdy nie widziałeś

Jemu chyba chodziło o to, że auta w Photo mode (F3) vs. auta podczas wyścigu (F3) to różnica genercji.

no właśnie chyba, jak to emet nie potrafi nic poprawnie napisać i wszyscy muszą się domyślać o co jemu chodzi.

Jeśli faktycznie photo mode a gameplay w fm3 to różnica generacji, to tym bardziej nie widział fm3 na żywo :teehee:

EDIT:

wczoraj odpaliłem ps3 po 2mc bo miałem nadzieję że jest demo Dead Nation, nie ma.....i tutaj XBL dużą przewagę ponieważ każda gra na XBLA ma demo zaś na PSN mniej niż połowa (?) straszna lipa

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

EDIT:

wczoraj odpaliłem ps3 po 2mc bo miałem nadzieję że jest demo Dead Nation, nie ma.....i tutaj XBL dużą przewagę ponieważ każda gra na XBLA ma demo zaś na PSN mniej niż połowa (?) straszna lipa

Straszne ...:o

Opublikowano

straszne to jest to, ze odpalam PS3 z taka sama czestotliwoscia co on :teehee:

Oby do lutego/marca !

Opublikowano

EDIT:

No akurat nie widzę w tym nic dziwnego, jest parę gier na PSN , których po sprawdzeniu dem bym nie kupił, mimo, że wszyscy polecają.

I odwrotnie gdyby nie demo na XBL to nie kupiłbym Defense Grid, przy którym spędziłem dobre kilkadziesiąt godzin.

Opublikowano

Dobry ten PGR4. Trasy wyglądają świetnie. Szkoda tylko, że noc jest w 3 miastach, a nie wszystkich. Ilość ustawień warunków pogodowych na wszystkich trasach robi wrażenie. Wiekowość gry zdradzają wszystkie menusy :teehee: No i trochę auta.

Czarne Murcielago + Szanghaj nocą z mokrą nawierzchnią = bomba :)

Ostatnio trochę grałem w Forzę 3 i po kilkunastu kółkach w PGR4 muszę przyznać, że jednak stałe 60FPS to gigantyczny plus dla racera.

PS. Wygląda na to, że Kingdoms ma jednak wyjść w przyszłym roku: http://www.gamingeverything.com/2010/12/microsoft_360exclusive_kingdoms_has_a_really_good_future_next_year

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

dokladnie. Ja jestem na tym punkcie w ogole uczulony i po takich sesjach odpalajac F1 nie moglem w to grac !

Edytowane przez easye

Opublikowano

W stałych 60 FPS'ach po prostu czuć te napięcie :)

Co do tego Kindoms to ciekaw jestem kiedy mają zamiar wypuścić grę w przyszłym roku. Pierwsze półrocze odpada - no chyba, że mają zamiar skazać grę na wieczne potępienie i olanie marketingu :P

Opublikowano
  • Autor

Oby do lutego/marca !

Gratuluję dobrego zainwestowania ponad tysiąca peelenów.

Dokladnie. Poza tym, who the fuck cares.

Opublikowano

EDIT:

No akurat nie widzę w tym nic dziwnego, jest parę gier na PSN , których po sprawdzeniu dem bym nie kupił, mimo, że wszyscy polecają.

I odwrotnie gdyby nie demo na XBL to nie kupiłbym Defense Grid, przy którym spędziłem dobre kilkadziesiąt godzin.

dokładnie o to chodzi, w końcu od czasu flower coś co mnie zaciekawiło na PSN a nie mogę tego sprawdzić przed kupnem, obowiązkowe dema na XBLA to duży +

Opublikowano

Oby do lutego/marca !

Gratuluję dobrego zainwestowania ponad tysiąca peelenów.

Dokladnie. Poza tym, who the fuck cares.

ConsoleWars.

W sumie ktos z boku popukalby sie w glowe. 1000 zl zeby pograc w pare gier ? Ale mysle, ze dla prawdziwego fana konsol warto bylo, zeby ograc wlasnie te pare tytulow, co nie zmienia faktu, ze wiekszosc osob posiadajacych 2 sygnaturki rzadko kupuje multiplatforme na PS3...

Edytowane przez easye

Opublikowano

@ up

304786344jXmcRq_ph.jpg

W sumie ktos z boku popukalby sie w glowe. 1000 zl zeby pograc w pare gier ? Ale mysle, ze dla prawdziwego funa konsol warto bylo, zeby ograc wlasnie te pare tytulow, co nie zmienia faktu, ze wiekszosc osob posiadajacych 2 sygnaturki rzadko kupuje multiplatforme na PS3...

I właśnie z tego powodu nie mam u siebie PS3. Kompletnie nie widzę takiej potrzeby. Za mało czasu i szkoda kasy na wydawanie półtora kafla dla paru gier (bo multiplatformy i tak bym kupował na X'a). Za ten hajs to ja mam wakacyjny melanż i różne inne przyjemności.

Opublikowano

Gdyby to byly mocne tytuly, raczej bysmy juz o nich wiedzieli. Chyba, ze to ma byc taki killer year, jak podsumowali w artykule o 2010 i 3/4 to multiplatformy... :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Fakty są takie, że na dzień dzisiejszy line up gier z X360 na 2011, to bieda i cholera jak na Haiti. Jasne, że ludziom rozpowiada się o utajnionych projektach, ale ostatnio obiecanki cacanki to specjalność MS (dawniej było to domeną Sony). Pewnie na VGA znów będzie wielka pompa, marketingowo cacy, wpadnie Bieber i Lady GaGa, a skończy się jak z Milo i Natalem i jego 30 fpsami, wyciętym prockiem, ograniczeniami coopa, lagiem, i grami “pro rodzinnymi” z pontonikiem jako peryfieryjnym urządzeniem. Inna sprawa, że hamburgery łykają to jak młode pelikany, i rzucają się masami na kity. Ot, znak czasów. Ja, sorry ale się nie dam nabrać. Na razie nic ciekawego na horyzoncie.

Opublikowano

Fakty są takie, że na dzień dzisiejszy line up gier z X360 na 2011, to bieda i cholera jak na Haiti.

Wiesz...Gearsy i Forza to nie sa tylko "jakies tam" exy, tylko absolutny top na konsole Billa...te gry sa tym czym Uncharted czy GT sa dla PS3. Gdyby U3 i GT5/6 mialo wyjsc w jednym roku watpie ze posiadacze PS3 narzekaliby ze rok bedzie beznadziejny.

Do tego cala masa swietnych muliplatform jak Deus Ex, Bulletstorm, Crysis2, Dead Space 2, Rage, Shift2, F1 2011....

Jedni narzekaja ze nie bedzie w co grac a ja dumam skad wziac kase na te wszytkie must have'y w przyszlym roku. :rolleyes:

Co do VGA nie co wyrokowac.....wszystko okaze sie juz na dniach :)

Opublikowano

Mendrek: Nie stękaj tak. Co roku czytam stękanie o tym, że na X360 nie ma w co grać i że kolejny rok to będzie rok PS3, a mało co z tego się sprawdza.

Na dzień dzisiejszy mamy: Gears of War 3, Forza i najprawdopodobniej Kingdoms. Do tego dochodzi X-Com dzielone z PC. To są już 4 gry, które nie wyjdą na PS3. Już jest dobrze bo przecież przez wszystkie poprzednie lata rok do roku obie platformy różniły się od siebie średnio tymi 4 grami. Dlatego nie rozumiem skąd te branzlowanie się fanów PS3.

Dorzucą może jeszcze ze 2 dobre gry dzielone z PC i będzie git. O XBLA, które jak zwykle będzie bezkonkurencyjne już nawet nie wspominam.

I tak jak pisze Magik. Gears of War 3 i Forza to nie są jakieś tam ex'y. Dla tych gier ludzie kupują X360.

Opublikowano

Xbox na pewno będzie mieć lepszy line'up na 2011 niż na 2010. Gyrosy i Forza to dwie mega tony. Do tego wg mnie dojdzie Halo na Kinnecta lub coś w tym stylu i pełno świetnych multiplatform.

Ale mimo wszystko lineup Sony na 2011 z Killzone3, LBP2, Infamous2, Twisted Metal i Motorstormem na czele(a raczej na pewno dojdzie jeszcze Resistance3 i może Uncharted3) jest w chwili obecnej po prostu lepszy

Opublikowano

Nikt nie mówi, że nie jest lepszy. Tylko to sranie pod koniec każdego roku nad X360 bez wyraźnego powodu już robi się nudne.

A najbardziej mnie rozwala jak właśnie czytam "tylko Gears 3 i Forza" :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.