Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma to jak spuszczanie się nad zwykłą rozpiską, gdzie każdy posiadający drukarkę może sobie zrobić taką w kilka minut.

Tyle tylko, ze to spory serwis publikuje to i pisze ze dostal rozpiske od GameSpotu, moze cos w tym byc, ale nie musi. To nie ejst info z bloga, ani zdjecie robione u mnie na chacie. Pomysl czasem troche.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Według ign x360 ma za(pipi)isty lineup gier na 2011 z okazji 10 lat microsoftu na rynku konsol. Podobno microsoft ma bardzo dużo nie zapowiedzianych gier na 2011 rok a część zostanie pokazanych na VGA.

http://uk.xbox360.ign.com/articles/113/1138527p1.html

pjerdolenie kotka młotkiem, jak zobaczę to uwierzę. Co prawda VGA powoli staje się kolejną imprezą gdzie się ogłasza spore tytuły, ale nie sądze by MS akurat na tej imprezie sypał jakimiś asami z rękawa. Poza tym nie wiem w sumie jakimi asami bo nic mi z nowych exclusivów nie przychodzi do głowy poza MOŻE Alan Wake 2.

Chyba że IGN ma na myśli jakieś multiplatformy...

Mimo tego jakoś nie narzekam z tego powodu, nawet mogę czekać te 10 miesięcy na Gearsy 3, dwa lata mam konsolę a i tak troszkę jeszcze tych zaległości zostało np. niedawno kupiłem Arkham Asylum które leży na półce i chyba dopiero koło świąt zagram, leci również do mnie Alan Wake z kodem DLC, także będę mieć co robić w najbliższym czasie.

Opublikowano

Kiepski fake....zapomnieli nawet dodac Forzy i X-Com :turned:

Opublikowano

MaZZeo: Też mi się wydaje, że żadnych bomb od M$ na VGA nie będzie. Ale z drugiej strony jakby mi ktoś przed E3 powiedział, że M$ robi nową grę z Crytek to też bym nie uwierzył ;) Ja tylko liczę na to, że zapowiedzą oficjalnie Kingdoms na 2011 i powiedzą coś o samej grze... np. jaki to gatunek :P

Opublikowano

Nie ma to jak spuszczanie się nad zwykłą rozpiską, gdzie każdy posiadający drukarkę może sobie zrobić taką w kilka minut.

Tyle tylko, ze to spory serwis publikuje to i pisze ze dostal rozpiske od GameSpotu, moze cos w tym byc, ale nie musi. To nie ejst info z bloga, ani zdjecie robione u mnie na chacie. Pomysl czasem troche.

Przecież wiem, że tego nie robiłeś, ale przed E3 pojawiła się masa tego typu list i wszystkie okazały się ściemą (czego tam nie było, Bully 2 , GTA Vice City 2, LA Noire, DMC5 itd), tak będzie i tym razem.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Fakty są takie, że na dzień dzisiejszy line up gier z X360 na 2011, to bieda i cholera jak na Haiti. Jasne, że ludziom rozpowiada się o utajnionych projektach, ale ostatnio obiecanki cacanki to specjalność MS (dawniej było to domeną Sony). Pewnie na VGA znów będzie wielka pompa, marketingowo cacy, wpadnie Bieber i Lady GaGa, a skończy się jak z Milo i Natalem i jego 30 fpsami, wyciętym prockiem, ograniczeniami coopa, lagiem, i grami “pro rodzinnymi” z pontonikiem jako peryfieryjnym urządzeniem. Inna sprawa, że hamburgery łykają to jak młode pelikany, i rzucają się masami na kity. Ot, znak czasów. Ja, sorry ale się nie dam nabrać. Na razie nic ciekawego na horyzoncie.

fakty są takie że co roku fanboye sony pierdzielą tą samą bajkę a później lamement pod koniec roku że sony było blisko ale zmiażdży w następnym.

co do biednego roku 2011 dla Xa (z poly) :

Rise of Nightmares

31618_thumbzoom.jpg

Codename D

Zrzut-ekranu-2010-09-18-godz.-10.19.38.jpg

steel battalion heavy armor

20100917121359.jpg

Codename Kingdom

1402392-screen_shot_2010_06_14_at_11.19.21_am_super.png

Gears of War 3

Gears-of-War-31.jpg

Forza Motorsport 4

forza-kinect.jpg

Project Draco

Project-Draco-02-496x275.jpg

Gun Loco

gun-loco.jpg

Breach

breach.jpg

Haunt

3.jpg

X-Com-Image.jpg

XCOM

Star Wars Kinect

StarWarsKinectE32010GameplayMovie.jpg

plotki o Alan Wake 2

masa gier na XBLA

plotki o nowym Halo lub remake H1

i pewnie jakieś niezapowiedziane gry

co do super zapowiedzi na VGA na x360 to lepiej sobie nie robić nadziei, na bank będzie nowy materiał z girsów i tyle wiadomo.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Dobry remake H1 zniszczyłby wszystko. Kcem!!!!

Opublikowano

Gun Loco to skamieniała kupa obrośnięta mchem :D

Big: Dla Ciebie 2011 to będzie dream year jak już masz Kinect'a :)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

<b>bigdaddy:</b> WOW niesamowite...szkoda tylko,że większość gier które tu pokazałeś doczekała się co najwyżej trailera,więc jak na razie są one wielkimi niewiadomymi jeśli chodzi o jakość prezentowanej rozgrywki.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

to jest lista gier i tyle, może będzie hit może kit

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

MYSZa7: Ale podniecanie się Agentem gdzie rok temu pokazano zaledwie napis było ok ;)

Tak jak Big pisze to jest lista, a czy wyjdzie hit czy kit okaże się w praniu.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

MYSZa7: Ale podniecanie się Agentem gdzie rok temu pokazano zaledwie napis było ok ;)

Tak jak Big pisze to jest lista, a czy wyjdzie hit czy kit okaże się w praniu.

Ja tam nie wiem...nie podniecałem i nie podniecam się nim :P

Opublikowano

Killzone 3

z8106527X,Killzone-3.jpg

Motorstorm Apocalypse

Motorstorm3E32010IGNLiveGameplayPresentation.jpg

Infamous 3

infamous-2_173eg.jpg

Little Big Planet 2

z8420926X,LittleBigPlanet-2.jpg

Resistance 3

z8438367X,Resistance-3.jpg

The last Guardian

the-last-guardian.jpg

Twisted Metal

twisted-metal-ps3-20100615033344121_640w.jpg

Sorcerer

sorcery-ps3-move-screenshot-e3-2010.jpg

Nowa Yakuza

yakuza_1.jpg

Socom

socom-4-screenshot.jpg

Heroes on the Move

heroes-on-the-move-screenshot-e3-2010.jpg

Dead Space: Extraction (wiem co napiszecie)

dead_space_extraction.jpg

Opublikowano

Obyśmy po VGA mogli dodać do tej listy Uncharted 3 ^^

Opublikowano

Nie ma się co spierać line-up Sony ma lepszy, tylko ile z tego tak naprawdę pojawi się w 2011r? Nie wiadomo, Sony jest mistrzem w przekładaniu terminów.

A wspomnę jeszcze, że jak dla mnie Gears Of War 3 to większy pewniak, niż jakikolwiek z tych exów na PS3 (chyba, że ND wyrobi się w 2011r z U3).

Opublikowano

Sorry za post pod postem ale coś edycja szwankuje.

Nie liczę DC Universe Online i The Agency bo te wychodzą też na PC więc exami nie są :P

Opublikowano

Skoro już mowa o VGA to jaki jest Wasz osobisty faworyt na Grę Roku 2010?

U mnie - Red Dead Redemption - za historię, wykonanie, bohatera i masę możliwości, dzięki grze Rockstar wręcz polubiłem Dziki Zachód.

najlepsza grafika należy się God of War III, choć zastanawiam się jeszcze nad Castlevanią: LoS i Heavy Rain, no i także RDR

Opublikowano

God Of War 3 - za flaki, ubabranego krwią Kratosa i kilka walk, jak ta z Posejdonem, czy Kronosem, które za pierwszym razem robią niezłe wrażenie. Długo szuka się szczęki.

Ale jeśli oceniać jak najbardziej obiektywnie, to powinien wygrać RDR. Najlepsza gra o Dzikim Zachodzie, długa no i również ma wiele świetnych misji, gdzie dla mnie niepodzielnym faworytem zostaje zaganianie bydła w trakcie burzy, nie ma to jak widok rozszalałej krowy, która rzuca się ze skarpy. :teehee:

Opublikowano

Nie grałem w RDR jeszcze, ale co do reszty to na pewno za najlepszą grafe dostanie GoWIII, a najlepszym FPS'em roku zostanie Bad Company 2!

Opublikowano

Mass Effect 2 ...dlaczego to już pisałem wcześniej.

..."najrówniejsza" gra tego roku że tak powiem.Klimat,muzyka,gameplay,postacie wszystko to było mistrzowskie,zawiodła jednak trochę fabuła,ale nie było aż tak źle smile.gif Jednak pewnie bym się z tym nie zgodził,gdyby jarał mnie klimat Dzikiego Zachodu. Wtedy raczej to RDR byłby grą roku dla mnie ;]

GOW III mnie zawiódł jeśli chodzi o końcówkę i (pipi)y backtracking ;/

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Przeglądaliście nominacje na oficjalnej stronie VGA? Jest sporo kategorii, ale zauważcie, że w kategorii najlepszych wyścigów lub najlepsza gra na PS3 nie ma GT5. A Call of Duty: Black Ops jest nominowany do Gry Roku i w jeszcze kilku innych kategoriach. Dziwi mnie także brak nowej Castlevanii.

Myślę, że tytuł należy się RDR, za całokształt.

Opublikowano

Nie grałem w RDR jeszcze, ale co do reszty to na pewno za najlepszą grafe dostanie GoWIII, a najlepszym FPS'em roku zostanie Bad Company 2!

Nie zostanie niestety. Też w kategorii FPSa głosowałbym na BFBC2, ale nie zapominajmy, że tą nagrodę zgarniają ostatnio kolejne CoDy. Trochę to przypomina realia komunizmu - "góra" w postacie wydawcy i branżowców nakręca hype. Ludziom się hype udziela i kupują grę na potęgę. Zadowolony z wyników sprzedaży wydawca chwali się nimi tu i tam. Branżowcy znowu biją brawo. Nagrodę za FPSa roku zgarnia CoD. Bida z nędza, bo już wolałbym żeby wygrało Reach, mimo iż strzel kolorowym do krasnala seria Halo do mnie nie trafia klimatem ;)

W temacie RPG powinien wygrać ME2, w którym RPG niestety jest mało. Ale konkurencję w postaci Fable 3 i FFXIII miał słabą. Grą roku zostanie pewnie RDR.

Edytowane przez Antares

Opublikowano

Assassin's Creed też się nie załapał. Ale i tak najbardziej dziwi brak nominacji dla Super Mario Galaxy 2, gry która ma średnią ponad 97%, wyżej jest tylko Super Mario Galaxy 1 i The Legend of Zelda Ocarina of Time.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.