Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

donsterydo: Dlatego obecny engine wystarczyłoby poddać solidnemu liftingowi, nowe otoczenie, nowe patenty w rozgrywce, nowa fabuła i mamy Uncharted 3 na 10/10. Choć i tak nie wierzę, że ND nie poprawi znacząco i tak genialnej jakości.

Edytowane przez NEMESIS US

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Mendrek: Gears 2 wprowadziło Hordę, którą teraz kopiują wszystkie gry, gdzie bohater potrafi nacisnąć na spust. Teraz to normalka, ale wtedy to było coś.

NEMESIS US: Lifting to pewne, ja mówię o jakiś dużych przeskokach.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano
  • Autor

NEMESIS US: Graficznie raczej dużo więcej nie wyciągną bo to by musiało oznaczać większe "ukorytarzowienie" gry - po prostu diametralnie zmienią lokację na pustynie itp. i to wystarczy by zrobić ogromne wrażenie w kwestii estetyki, tym bardziej że będą musieli pokazać rzeczy, których wcześniej nie pokazywali.

Noo...

71diM30JtmL._AA1280_.jpg

712MQ3kgV3L._AA1280_.jpg

Opublikowano

Przed chwilą trafiłem na te screeny. Wiedziałem, że i tym razem dokona się duży postęp. Wiadomo już, która gra zarządzi w 2011 roku.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Uncharted będzie trylogią? bo jak tak to hvjowo...

Opublikowano

Mendrek: Gears 2 wprowadziło Hordę, którą teraz kopiują wszystkie gry, gdzie bohater potrafi nacisnąć na spust. Teraz to normalka, ale wtedy to było coś.

Szkoda tylko,ze ta cala Horda ktora sie niektorzy tak ekscytuja to nic innego tylko gearsowa wersja trybu Invasion znanego z UT2004. Tak wiec to zadna nowosc,no chyba ze mowimy o patentach wprowadzanych po raz pierwszy na konsolach.

Opublikowano

Tak było zapowiadane od samego początku, ale oby nie.. Zawsze można robić spin-off'y lub ostatnio modne restarty. Podejrzewam, że ND miało od początku napisany scenariusz od razu na całą trylogię. Co będzie po Drake's Deception? Zobaczymy, ale najpierw niech ta gra wyjdzie, a jeszcze z rok musimy pewnie poczekać.

Opublikowano

Szkoda tylko,ze ta cala Horda ktora sie niektorzy tak ekscytuja to nic innego tylko gearsowa wersja trybu Invasion znanego z UT2004. Tak wiec to zadna nowosc,no chyba ze mowimy o patentach wprowadzanych po raz pierwszy na konsolach.

Normalne, że chodzi o konsole.

Merson: Wątpię by poprzestali na 3 częściach. Marka rośnie w siłę więc nie ma co jej dobijać, może po prostu na kolejną część przyjdzie czekać dłużej niż 2 lata. A Uncharted to gra o takiej tematyce, że można ją ciągnąć i ciągnąć.

Opublikowano

Tak było zapowiadane od samego początku, ale oby nie.. Zawsze można robić spin-off'y lub ostatnio modne restarty. Podejrzewam, że ND miało od początku napisany scenariusz od razu na całą trylogię. Co będzie po Drake's Deception? Zobaczymy, ale najpierw niech ta gra wyjdzie, a jeszcze z rok musimy pewnie poczekać.

No to szkoda bo w takie gry jak Uncharted to bym mógł grać nawet co 2-3 lata :thumbsup: Ale myślę że jeżeli 3 zdobędzie lepsze noty od 2, sprzedaż też będzie bardzo dobra to i nawet 4 część wypuszczą lub jakieś spin-offy właśnie, kury znoszące złote jaja sie nie zabija :whistling:

Opublikowano

Nawet jakby skończyli na części trzeciej to pewnie następne IP uderzyłoby w podobną nutę bo chłopaki z ND znalazły to co robią najlepiej.

Opublikowano

Spokojnie, na trójce się nie skończy. Na pewno wypuszczą coś na PSP2 z tego uniwersum. To jak dotychczas ich najlepsza marka, jak dla mnie przebiła nawet nieśmiertelnego Crash'a.

Opublikowano

Gears of War 3 + Uncharted 3 w tym samym kwartale =

High-Five.jpg

Lepiej mogłoby być tylko w takiej sytuacji:

Gears of War 3 + Uncharted 3 + Mass Effect 3

albo

Gears of War 3 + Uncharted 3 + Mass Effect 3 + Alan Wake 2 :teehee:

Opublikowano

Crash był dobry, ale jest kilka innych lepszych platformówek, jak Donkey Kong, czy Mario.

Taką serię jak Uncharted można ciągnąć bardzo długo, w końcu co za problem napisać szybko historyjkę o poszukiwaniu innych skarbów w innych regionach świata. :]

Gdyby jednak ND porzuciło Uncharted, to mam nadzieję, że wezmą się za sandboxy i zrobią grę, która przebija GTA.

Opublikowano

Taki lineup tytułów na PS3 po prostu niszczy...Xbox może się schować ^^

Killzone 3, Infamous 2 , Resistance 3 , The Last Guardian , Uncharted 3 , Little Big Planet 2 i Motorstorm Apocalypse...noż ja pier.dole żyć nie umierać :P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

nie no standard, jak zwykle o exy na xboxa martwią się posiadacze ps3 :whistling:

A później: Miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle ;) Bo oczywiście Gearsy to tylko Gears, Forza to tylko Forza, ale dla niedorobionego GT5 to nawet jakby tylko to miało wyjść na PS3 to warto konsolę kupić i wielu tu tak myśli :)

Poczekajmy do końca 2011, najpierw się branzlują pół roku, a później siedzą cicho, heh.

Ja liczę na Infamous 2 i Uncharted 3, resztą gier Sony może się bawić.

Opublikowano

ja to bym chciał zobaczyć w końcu coś z Battlefielda 3.

to będą killery jesieni: Gears of War 3, Uncharted 3 i Battlefield 3.

No chyba że w międzyczasie zapowiedzą Half-life 3/ Episode 3, wtedy wszystkie te wyżej wymienione popierdółki mogą wypjerdalać :D

aczkolwiek prawdopodobienstwo tego jest mniejsze niż 1 procent :|

Opublikowano

Biower zamiast pokazać Mass Effect 3 to chyba zapowie jakiegoś gównianego sieciowca.

Opublikowano

Jeszcze będzie czas by pokazać. W końcu trzeba coś zatrzymać na E3.

Opublikowano

nie no standard, jak zwykle o exy na xboxa martwią się posiadacze ps3 :whistling:

A później: Miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle ;) Bo oczywiście Gearsy to tylko Gears, Forza to tylko Forza, ale dla niedorobionego GT5 to nawet jakby tylko to miało wyjść na PS3 to warto konsolę kupić i wielu tu tak myśli :)

Poczekajmy do końca 2011, najpierw się branzlują pół roku, a później siedzą cicho, heh.

no co ty wiadomo że chłopaki dzięki Cell-owi przenieśli się w czasie i są w grudniu 2011, wiedzą że ps3 zmiażdżyło xa, u3 goty 2011 i zniszczyło gearsy3, MS wycofał się z konsol a PS3 opanowało 95% rynku.

rok temu identyczna była gadka a każdy widzi jak się skończyło :sweat:

co do u3 to świetne klimaty które w tej generacji nie były zbytnio wykorzystywane

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

no co ty wiadomo że chłopaki dzięki Cell-owi przenieśli się w czasie i są w grudniu 2011, wiedzą że ps3 zmiażdżyło xa, u3 goty 2011 i zniszczyło gearsy3, MS wycofał się z konsol a PS3 opanowało 95% rynku.

rok temu identyczna była gadka a każdy widzi jak się skończyło :sweat:

co do u3 to świetne klimaty które w tej generacji nie były zbytnio wykorzystywane

Jaka gadka? Lineup Sony na rok 2010 był średni,jedynie GOW III,HR i GT 5 ...teraz to zupełnie inna bajka

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Miały... jeśli Sony miałoby przekładać premierę jakiegoś exa na 2011 to R3 albo TLG właśnie ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.