Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam wciąż po cichu liczę na Resistance 3. Multi to zagadka, ale liczę na mocarnego singla, który zje Kilzony i Cody. Pewnie znowu sprzeda się 7 sztuk gry, ale kogo to.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano
  • Autor

Ja tam wciąż po cichu liczę na Resistance 3. Multi to zagadka, ale liczę na mocarnego singla, który zje Kilzony i Cody. Pewnie znowu sprzeda się 7 sztuk gry, ale kogo to.

Tak mocarny jak singiel dwojki? Zzzzzzzzzzzzzz...

Opublikowano

Single R2 >>>>>> MoHy, Killzony, CoDy. Nic nie poradzę, że ludzie się nie znają.

Opublikowano
  • Autor

Single R2 >>>>>> MoHy, Killzony, CoDy. Nic nie poradzę, że ludzie się nie znają.

Singiel R2 mnie zniszczyl... beznadziejnoscia. W tej generacji nie skonczylem 3 gier, ktore wyladowaly w czytniku moich konsol. PoP, BC2 i Resisance 2. Probowalem 2 razy i zawsze stawalem w tym samym miejscu. Booooring. Poza tym, gameplay mi nie pasi w tej grze. Feeling.

Opublikowano

No M$ albo zapowie Halo 4 na przyszły rok albo już go przegrał tym razem na serio :teehee:

Ew zrobi z Duke'a lub GTA V exa ;)

Opublikowano

Singiel R2 mnie zniszczyl... beznadziejnoscia. W tej generacji nie skonczylem 3 gier, ktore wyladowaly w czytniku moich konsol. PoP, BC2 i Resisance 2. Probowalem 2 razy i zawsze stawalem w tym samym miejscu. Booooring. Poza tym, gameplay mi nie pasi w tej grze. Feeling.

POP ten z tego roku, czy 2k8? Dla mnie jeden i drugi dobry.

Duke Nukem Forever to będzie średniak, tak czuję. To co pokazali do tej pory w ogóle jest takie sobie. Zawyżą noty za licencję. :potter:

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Pierwsze dwie skonczylem, ale co do R2 - zgadzam sie w 100% ! Multi nie odpalilem, a singa przeszedlem pare levelow i od tamtej pory sie kurzy. Dla mnie to jeden z gorszych FPSow na tej generacji konsol.

Opublikowano

No M$ albo zapowie Halo 4 na przyszły rok albo już go przegrał tym razem na serio :teehee:

Ew zrobi z Duke'a lub GTA V exa ;)

GTA V za dużo kasy trzeba wyłożyć żeby był exem, raczej niemożliwe

MS musiałby rzucić nowe duże Halo i jeszcze jedną grę żeby pojedynek na exy byl wyrównany w 2011

DKF będzie miał świetny humor ale raczej mega gry z tego nie będzie

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

zas dla posiadaczy 2 konsol rok zapowiada sie naprawde ciekawie !

Opublikowano

Chyba że jak co roku połowa gier zostanie przesunięta na przyszły rok bo jakiś killer jesieni będzie zagra zagrażał ich sprzedaży.

Opublikowano

nie no standard, jak zwykle o exy na xboxa martwią się posiadacze ps3 :whistling:

A później: Miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle ;) Bo oczywiście Gearsy to tylko Gears, Forza to tylko Forza, ale dla niedorobionego GT5 to nawet jakby tylko to miało wyjść na PS3 to warto konsolę kupić i wielu tu tak myśli :)

Poczekajmy do końca 2011, najpierw się branzlują pół roku, a później siedzą cicho, heh.

Ja liczę na Infamous 2 i Uncharted 3, resztą gier Sony może się bawić.

Dla większości ludzi którzy grali w GT5 i Forze3 to wyścigi od polyphony są zdecydowanie lepsze. Dla GT5 3 dni temu kupiłem konsole i nie żałuje. GT5 to najlepsze wyścigi ever made.

Opublikowano

otóż to , święte słowa, a jak pomyśle o jesieni z Gearsami 3 I Uncharted 3 to uśmieszek się mi na twarzy rysuje.

Co do R2 dla mnie to także najlepszy singiel FPS tej generacji, no może teraz CoD BO go przebiło, które jak pisałem wcześniej ma zaje.bisty singiel z dobrą fabułą.

Opublikowano

DNF bedzie swietny, graficznie juz wyglada bardzo dobrze.

Aha CoDy >>> Halo.

Opublikowano

http://www.gram.pl/news_8QrfGui7_Wyniki_sprzedazy_Gran_Turismo_5.html

5,5 miliona w 2 tygodnie to jak na żałosne marketingowo Sony genialny wynik. Można to porównywać do Gearsów albo Halo.

tylko to nie są sprzedane gry a w oryginalnym newsie jest błąd z liczbami, jak pojawią się dane NPD i zaktualizowane wyniki vgchartz to zobaczymy ale sprzedaż miesięczna gt5 > roczna fm3

Opublikowano

Do świąt pewno zejdzie te 5,5 mln więc i tak kozak wynik jak na EX od Sony.

Opublikowano

tymbardziej ze niektorzy np ja czekaja z zakupem gt5 az zrobia 7 sezonów w F2010 ;)

Opublikowano

Ja bym nie był taki pewny, że sprzedadzą te 5 mln do końca roku.

Widzieliście najnowsze wyniki NPD ? Normalnie mam je gdzieś, ale te za listopad wyglądają jak dow(pipi).

otóż to , święte słowa, a jak pomyśle o jesieni z Gearsami 3 I Uncharted 3 to uśmieszek się mi na twarzy rysuje.

Dokładnie - High Five balon ;)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

O to, czy te 5,5 mln zejdzie, to już niech się martwią sklepy.

Opublikowano

Jak na grę, która nie wytworzyła jeszcze silnej online community, to wynik świetny. GT 6 to będzie dopiero sprzedaż. Niestety PD jest zbyt małe i ambitne, żeby robić gry taśmowo. Cóż, rozkoszuj...cie się GT 5.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.