Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

masakra jak skopiowali standardy :D Nawet nie chciało im się robić osi dla kół :P Dobrze,że aby 200 aut w tej grze ma nawet większy niż odpowiedni poziom.

ogółem proponuje powoli zejść z standardów - nawet ortodoksyjni fani chyba przyznają,że ich umieszczenie w grze w takim wyglądzie(w większości przypadków, bo na te 800 aut z 50 modeli trafi się ładnych) to po prostu żenada,a jak chcemy się nad nimi pastwić to tematów do tego nie zabraknie chyba nigdy i temat można będzie przerobić na GT standard wars

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Niestety ja, jako "ortodoksyjny" fan serii GT nie jestem w stanie przełknąć tych wszystkich baboli w postaci modeli "zacofanych w czasie" (tak, to nie są na obecne czasy żadne standardy), ani torów wykonanych jak choćby Trial Mountain. Ja wiem, że ta wspaniała gra broni się modelem jazdy, ale jakiś protest w stronę PD musi być... ja PS3 dla GT5 już na pewno nie kupię. CHWDPD :diablo:... czekam na GT6 :P

Opublikowano

Gdzieś czytałem, że Sony ma jeszcze jakiegoś exa ogłosić. Dorzucają do pieca, heh :)

Opublikowano

Wszystkim porobią nadzieję,a tu pewnie wyjdzie na to,że to Sly 4 :turned:

Opublikowano

Chyba chodziło o Journey.

Opublikowano

Albo jakaś popierdółka na Move.

Opublikowano

To akurat duży powód do zadowolenia, bo wiadomo jak z tymi platformówkami, chyba, że zrobią z tego Sly jakąś party - move gierkę.

Opublikowano

Ja stawiam na Warhawk2, już dawno się o nim mówi ale oficjalnie nie był zapowiedziany ^_^

Rok 2011 aż za dobrze się zapowiada, ale podobnie było z 2010, a później okazało się, że większość gier przenieśli a te co wyszły w większości rozczarowały :/

Opublikowano

IGN UK TOP 10 2010

10. Game Dev Story

9. Metal Gear Solid: Peace Walker

8. Heavy Rain

7. Need For Speed: Hot Pursuit

6. Pac-Man Championship Edition DX

5. Mass Effect 2

4. Halo: Reach

3. Super Mario Galaxy 2

2. Red Dead Redemption

1. BAYONETTA

szok, brak CODa i Bayo na 1ym miejscu :teehee:

VGA będzie oglądać na żywo tak jak E3 ?

Opublikowano

IGN UK TOP 10 2010

10. Game Dev Story

9. Metal Gear Solid: Peace Walker

8. Heavy Rain

7. Need For Speed: Hot Pursuit

6. Pac-Man Championship Edition DX

5. Mass Effect 2

4. Halo: Reach

3. Super Mario Galaxy 2

2. Red Dead Redemption

1. BAYONETTA

szok, brak CODa i Bayo na 1ym miejscu :teehee:

VGA będzie oglądać na żywo tak jak E3 ?

Mnie w sumie pierwsze miejsce nie dziwi. Gra wygląda za(pipi)iście, dobry system walki, różnorodna rozgrywka. Dziwi za to brak GOW 3 w 10-tce.

Opublikowano
Today, the gaming world saw the first announcement of Naughty Dog's Uncharted 3: Drake's Deception, but Sony is also planning to drop another software bomb on the gaming world.

Set to be revealed this weekend, Sony will reveal an all-new exclusive title that is part of a Sony franchise, which we were told by several Sony reps. Currently, the lead contenders for such an announcement are the long fabled Starhawk or a new Syphon Filter, though it could be something totally unrelated to each. As to what it can be is anyone's guess right now, we weren't told any details aside from the title is part of a Sony franchise that's coming back and it'll excite people -- and that it wasn't Uncharted 3.

As of now, there are no details or information on what the title could be, but with Uncharted 3: Drake's Deception now known to the world, this announcement has to be pretty big to keep under-wraps for post-VGA. What franchise would you like to see Sony bring back?

Opublikowano

No właśnie nie wiadomo, zresztą nie można nawet zobaczyć trailerów z tej strony, bo wyskakuje, że są niedostępne dla tego kraju. :/

Opublikowano

Wchodze wlasnie na allegro i....

PS Move starter Pack-299 pln - 35 kupujacych !!!

Sama rozdzka 259 pln !!! :)))

Opublikowano

Się zdziwią ludzie jak Sony tuż przed świętami albo po świętach da nową dostawę przy cenie 50 a nawet 100 zł mniejszej ;]

Opublikowano

Czekacie dzisiaj na VGA ? Podobno ma nie być żadnego streamu.

Opublikowano

Czekacie dzisiaj na VGA ? Podobno ma nie być żadnego streamu.

http://www.spike.com/event/vga o 20 ma się zacząć

Opublikowano

O 2 w nocy na polski czas, tylko nie wiadomo, czy będzie się dało gdzieś obejrzeć. Na tej stronie wyżej wystarczy spróbować odpalić jakiś trailer z nominowanych gier, jest blokada.

Opublikowano

O 2 w nocy na polski czas, tylko nie wiadomo, czy będzie się dało gdzieś obejrzeć. Na tej stronie wyżej wystarczy spróbować odpalić jakiś trailer z nominowanych gier, jest blokada.

odpalam bez problemu może zaporę lub jakiegoś antywira masz

licznik na tej stronie leci i niby za 3h ma się zacząć

EDIT: trailer me2 dziala mi bez problemu za to coda nie, lol

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

O 2 rano będzie. Pamiętam jak to było rok temu. Ten zegar chyba liczy tak jakby teraz był nasz czas w USA, a blokada regionalna jest.

Opublikowano

Tez moglem obejrzec niektore materialy wczesniej, teraz zero. Ch.uj im w pysk ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.