Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Do licznika dodajemy 6 h. Jak dobrze pamiętam to w zeszłym roku stream też był zablokowany, jeżeli nie będzie na żadnej stronce chociaż tekstowych wiadomości to nie ma co siedzieć.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

http://atdhe.net/watchtv.html

Tutaj mozna ogladac spike.tv

Opublikowano

U mnie jakoś dupnie streamuje co chwilę się zatrzymuje więc sobie odpuszczę.

Opublikowano

Tylko, że takie mniej legalne często padają, albo też są ograniczone.

Opublikowano

Najwyżej będę oglądał "przycinkę", to czego nie dosłyszę wy dopiszecie :P Trzeba otworzyć specjalny temat do dyskusji.

Opublikowano

Jestem ciekaw czy Epic faktycznie czymś zaskoczy czy skończy się na jakiejś (pipi)e. Może ten wielki news to beta Gears 3 za tydzień, heh :P

Opublikowano

Tak bez konkretnego powodu? Czyli ND nie będzie mieć na VGA żadnej konkurencji.

Opublikowano

Łeeee to nie ma na co czekać za bardzo. No chyba, że ktoś pokaże coś o czym nie wiemy.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

no to już po VGA

jesień 2011 będzie nieziemska

Mass Effect 3

Uncharted 3

Gears of War 3

Battlefield 3

Forza Motorsport 4

Batman Arkham City

szczególnie jestem ciekaw jednej rzeczy - Uncharted 3 wyjdzie 1 listopada, Gearsy 3 zapewne parę dni po lub koło dziesiątego, ciekawe gdzie Acti wrzuci swoje Call of Duty Recycled... a z resztą będzie kogoś w ogóle ta gra obchodzić? :lol:

jak dla mnie to w ogóle cod może nie wychodzić żeby się nie błaźnić przy Gearsach i Uncharted.

Opublikowano

No przed COD-em to niestety, ale konkurencja może jeszcze się przesunąć. Seria stoi w miejscu tylko co z tego, jak i tak ludzie to kupią.

Opublikowano

Elder Scrolls w nordyckich klimatach!

Opublikowano

Mass Effect 3

Uncharted 3

Gears of War 3

Battlefield 3

Forza Motorsport 4

Batman Arkham City

+ TES V

Opublikowano

zomguncharted38gl1.gif

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

zomguncharted38gl1.gif

Samochód lepiej wykonany niż większość aut w GT5, a przecież to tylko taki element otoczenia.

Opublikowano

g1.gif

g3.gif

wojna na gify !

jeszcze dwa tyg. była gadka że poziom samochodów premium z gt5 czy też lepszy jest niemożliwy :unsure: tylko żeby mnie zaraz jakiś emet nie atakował

Opublikowano

g1.gif

g3.gif

wojna na gify !

jeszcze dwa tyg. była gadka że poziom samochodów premium z gt5 czy też lepszy jest niemożliwy :unsure: tylko żeby mnie zaraz jakiś emet nie atakował

DROGIE DZIECKO, TO JEST RENDER

Opublikowano

Neikoniecznie, widazc zabki i nie do konca zaokreglone krawedzie... Ale pewnie jest. Moze to byc grafike i pewnie jest z trybu, w ktorym za pomoca Kinecta ogladamy samochod.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jestescie bardziej zabawni od tych fanów ps3 xD

Nie no ,takie beda samochody na trasie, po porstu wlacza w xie jakies tam uspione procesory, tak o .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.