Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

g1.gif

g3.gif

wojna na gify !

jeszcze dwa tyg. była gadka że poziom samochodów premium z gt5 czy też lepszy jest niemożliwy :unsure: tylko żeby mnie zaraz jakiś emet nie atakował

DROGIE DZIECKO, TO JEST RENDER

BIEDNE DZIECKO I ...? tak to wygląda w photo mode/menu a mowa jest o jakości premium która miała być nie do podbicia

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

wow, zrobili jeden samochód do ichniego trybu photo mode.

Mam jakies o 10 lat za duzo na ta dyskusje, zgadzam sie z wami, koniec ;]

Opublikowano

przecież w tym trailerze Forzy 4 nie było nawet milisekundy gameplayu. Wszystko to render + filmiki z życia, które mają nam zasugerować co chcą umieścić w grze i jaki poziom oprawy osiągnąć.

Na ocenianie grafiki przyjdzie czas, kto wie może auta z f4 pobija te z gt5 ale na pewno ten trailer jeszcze do tego nie służy.

A co do gifa z Uncharted3 to tylko jest to kolejny dowód na to jak Naughty Dog wyprzedziło wszystkich na tej generacji. Poziom detali tego auta(spójrzcie na podwozie), które najpewniej będziemy w grze widzieć z 10 sekund jest oszałamiający

Opublikowano

No ja uwazam ze forza 4 moze pobic gt5, koniec konców to ich głowne zadanie teraz, tlyko te gadki ze super grafa na renderu ;]

Opublikowano

Uncharted-Tweet.jpg

Ten Ford GT jest z gry. Widać lepsze oświetlenie oraz ząbki. Ta gra zgniecie GT5 coś mi się wydaje.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

No ja uwazam ze forza 4 moze pobic gt5, koniec konców to ich głowne zadanie teraz, tlyko te gadki ze super grafa na renderu ;]

ja nawet zaryzykuje stwierdzenie,że na 100% Forza4 zdmuchnie GT5(może i nawet graficznie F4 będzie też lepsza) ale podobnie jak Ty wręcz płacze ze śmiechu,że ludzie nabierają się,że ten Ford to nie render a model z gry

Opublikowano

tu też masz ząbki, czasem gorsze tekstury, niezaokrąglone krawędzie i błędy kolizji nawet :P

Opublikowano

Ej no już nie przesadzajmy. W FM3 modele w wyścigu różniły się od tych z greżu, tak też będzie tutaj. Ważne, że oświetlenie może równać się z GT5.

Opublikowano

wow, zrobili jeden samochód do ichniego trybu photo mode.

Mam jakies o 10 lat za duzo na ta dyskusje, zgadzam sie z wami, koniec ;]

http://www.youtube.com/watch?v=fr8RPb454v4

dwa!!

nikt nie pisze ze podczas wyscigu tak to bedzie wygladac bo to niemożliwe (chyba x720, ps4) ale w photo mode/menu tak

Opublikowano

No to będzie taki showroom gdzie klocek będzie krztusił by coś takiego wygenerować. Ale wygeneruje.

Gdzie GeoW3? CB jak zobaczył U3 to pewnie uciekł.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Chłopaki (PS3) tu nikt nie mówi, że takie auta będą w WYŚCIGACH :P Bo większość ludzi co ma X360 i faktycznie się interesuje Forza 4 wie, że to są specjalne modele robione wyłącznie do oglądania przy użyciu Kinect. I to nie jest render tylko obraz wygenerowany przez X360 do tego właśnie trybu. Tak samo jak w wyścigach nie będzie używać się Kinect tylko do tego będą specjalne ściśle arcadowe tryby - np. wymijanie niekończącej się fali aut na punkty itp.

Opublikowano

zomgunchartedqn1d.gif

Jak na film an enginie to za(pipi)iscie zrobili efekty chodzenia po piasku

Opublikowano

o Naughty Dog lepiej nie rozmawiajmy :P Na ich geniusz brak po prostu słów.

Jeszcze jutro zmiażdży nas gameplay(a pewnie pokażą jakiś beta-build) i już całkiem zrobi nam się gifomania :P

ps. tak jak pewne jest,że U3 będzie genialne, to tak samo pewne jest,że Forza4 i graficznie i gameplayo będzie lepsza niż GT5 :) Szczerze to nawet chłopcy z T10 nie muszą się jakoś mega wysilać.

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Listopad Uncharted Grudzien ME3 jakos nie widze tam miejsca dla TLG

Opublikowano

litości, podniecanie się tymi gifami z Uncharted jest równie śmieszne co jaranie się tym Fordem GT z Forzy.

rozpjerdalają mnie takie teksty

To be clear, the VGA announcement delay comes from Microsoft, not us.

about 18 hours ago via Twitterrific

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No to będzie taki showroom gdzie klocek będzie krztusił by coś takiego wygenerować. Ale wygeneruje.

Hehe. A tak wcześniej tracił czas na głupoty, podczas gdy ND robili swoje. :]

http://grrr.pl/2010/03/23/cliff-bleszinski-wyzywa-na-pojedynek-naughty-doga

Opublikowano

Zazdrościsz?:teehee: Gdybyś miał PS3 cały byłbyś mokry z podniecenia U3. :potter:

Opublikowano

Ktoś nawet pisał że GeoW 3 już teraz jest najładniejszą grą, nawet od Uncharted 2 :lol:

Opublikowano

Hehe. A tak wcześniej tracił czas na głupoty, podczas gdy ND robili swoje. :]

http://grrr.pl/2010/03/23/cliff-bleszinski-wyzywa-na-pojedynek-naughty-doga

A wiesz o co chodziło w ogóle :)

Na facebook było głosowanie na najlepszego developera i do tego właśnie odnosiły się słowa Cliffa. Nie zdziwiła Cię ta gadka o pieskach do przytulania, heh :)

Opublikowano

To be clear, the VGA announcement delay comes from Microsoft, not us.

about 18 hours ago via Twitterrific

Co nie zmienia faktu, że i tak spierdolił.

Opublikowano

może po prostu wyrosłem z jarania się filmikami które z gameplayem nie mają nic wspólnego.

Na facebook było głosowanie na najlepszego developera i do tego właśnie odnosiły się słowa Cliffa. Nie zdziwiła Cię ta gadka o pieskach do przytulania, heh :)

czego wymagasz od zwyrola, on już tego newsa wrzucał wczoraj, ciekaw jestem czy patrzył na datę --__--

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Chłopaki niech się gryzą. Ja będę miał w 4 kwartale combo Gears of War 3 + Uncharted 3 + Mass Effect 3 + Forza 4 :D

A pomyśleć, że wczoraj ME3 traktowałem jako dobry dow(pipi) :D

Opublikowano

Ktoś nawet pisał że GeoW 3 już teraz jest najładniejszą grą, nawet od Uncharted 2 :lol:

Nie chce psuc ci swiata fantazji, ale to prawda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.