Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

może po prostu wyrosłem z jarania się filmikami które z gameplayem nie mają nic wspólnego.

Pod koniec trailera masz gameplay z U3, a patrząc na tego Forda można sobie wyobrazić jak ładnie będzie w FM4...

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

może po prostu wyrosłem z jarania się filmikami które z gameplayem nie mają nic wspólnego.

Na facebook było głosowanie na najlepszego developera i do tego właśnie odnosiły się słowa Cliffa. Nie zdziwiła Cię ta gadka o pieskach do przytulania, heh :)

czego wymagasz od zwyrola, on już tego newsa wrzucał wczoraj, ciekaw jestem czy patrzył na datę --__--

Właśnie data ma tu znaczenie. Bo teraz po tym co pokazało ND (a jeszcze pokaże) CB już nie będzie kozaczył. Wcześniej jak tutaj niektórzy pisali, nie było wcale pewne, czy Sony w ogóle pokaże U3. Microsoft się przestraszył i tyle, reszta gier nie miała tutaj znaczenia, bo to mogła być walka na najładniejsze gry ekskluzywne. Powód, że niby nie wyrobili się ze sterowaniem pod Kinecta jest śmieszny, bo ogłosiliby coś takiego wcześniej, a nie na kilka godzin przed imprezą.

Opublikowano

Ktoś nawet pisał że GeoW 3 już teraz jest najładniejszą grą, nawet od Uncharted 2 :lol:

Nie chce psuc ci swiata fantazji, ale to prawda.

A ja musze cie też zmartwić, bo gra jeszcze nie wyszła, i pisanie że już jest najładniejszą grą po prostu śmieszy, takie gadanie można co najwyżej między książki fantasy wsadzić.

Opublikowano

Psyko nie dobijaj. U2 wyszło w 2009, a GeoW wyjdzie w 2011. LOL WTF

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Pod koniec trailera masz gameplay z U3, a patrząc na tego Forda można sobie wyobrazić jak ładnie będzie w FM4...

Major bez jaj, przecież na to auto poszła większość mocy obliczeniowej konsoli do tego stopnia, że wygląda jak render.

Opublikowano

Mi chodzi o to, że biorąc pod uwagę oświetlenie będzie lepiej niż w FM3. Po GT5 widać co robi oświetlenie w grze. Niech modele i trasy będą takie same, ale oświetlenie robi dużo.

3x oświetlenie LOL

Opublikowano

niektorzy tutaj sa skonczonymi idiotami, waszymi przodkami byli Ci którzy widzieli wywiad z kazem i mowili ze tak bedzie wygladac widownia w gt5.

Opublikowano

Mi chodzi o to, że biorąc pod uwagę oświetlenie będzie lepiej niż w FM3. Po GT5 widać co robi oświetlenie w grze. Niech modele i trasy będą takie same, ale oświetlenie robi dużo.

3x oświetlenie LOL

Wspiąłeś się na wyżyny polszczyzny ;)

Opublikowano
A ja musze cie też zmartwić, bo gra jeszcze nie wyszła, i pisanie że już jest najładniejszą grą po prostu śmieszy, takie gadanie można co najwyżej między książki fantasy wsadzić.

Uncharted 3 też nie wyszedł, a niektórzy są już gotowi dawać mu GOTY i ołtarzyk budować.

Właśnie data ma tu znaczenie. Bo teraz po tym co pokazało ND (a jeszcze pokaże) CB już nie będzie kozaczył. Wcześniej jak tutaj niektórzy pisali, nie było wcale pewne, czy Sony w ogóle pokaże U3. Microsoft się przestraszył i tyle, reszta gier nie miała tutaj znaczenia, bo to mogła być walka na najładniejsze gry ekskluzywne. Powód, że niby nie wyrobili się ze sterowaniem pod Kinecta jest śmieszny, bo ogłosiliby coś takiego wcześniej, a nie na kilka godzin przed imprezą.

Rozpjerdalasz mnie swoją logiką zwyrol, na prawdę... po pierwsze co ma do tego jakieś sterowanie pod Kinect? Lol skąd to wytrzasnąłeś w ogole, co Gearsy mają wspólnego z Kinectem poza jakimiś z dupska plotkami? O Uncharted 3 były ploty już od dawna, trudno było się nie domyśleć że nie będzie go na VGA. I wielki Microsoft wraz z Cliffym się obsrali przed trailerem U3, więc w ogóle nic nie pokazali, po co się błaźnić nie? Genialne, genialne, mistrzowska teoria!

Taka sama gadka była w kwietniu jak Cliffy również spóźnił się do Jimmy'ego Fallona

Jak dla mnie ten trailer to 100% cutscenek, to co na końcu również.

Opublikowano

No to będzie taki showroom gdzie klocek będzie krztusił by coś takiego wygenerować. Ale wygeneruje.

:teehee:

MaZZeo nie spinaj się tak znowu. To, że CB s(pipi)ił napisałem w formie żartu. Ale niektórzy to true defence force.

edit: Ten temat nic przez te parę tygodni się nie zmienił. Dalej mało kto przeczyta choć 55% czyjegoś posta... Jak za starych dobrych czasów. ^_^

Opublikowano

Rozpjerdalasz mnie swoją logiką zwyrol, na prawdę... po pierwsze co ma do tego jakieś sterowanie pod Kinect? Lol skąd to wytrzasnąłeś w ogole, co Gearsy mają wspólnego z Kinectem poza jakimiś z dupska plotkami? O Uncharted 3 były ploty już od dawna, trudno było się nie domyśleć że nie będzie go na VGA. I wielki Microsoft wraz z Cliffym się obsrali przed trailerem U3, więc w ogóle nic nie pokazali, po co się błaźnić nie? Genialne, genialne, mistrzowska teoria!

smieszne w ogole jest stiwierdzenie ze ktos mialby kleknac zdziwiony przed U3, kazdy wiedzial ze gra wyjdze,i kazdy wiedzial ze bedzie wygladac troche lepiej niz U2, co zreszta az tak widocznie po trailerze nie jest ( nie mowie o gifie, ktory teraz wyplynal).

Kogo to mialo zaskoczyc i przestraszyc?

Opublikowano

Na końcu trailera to nie są cutscenki tylko wyciągnięte z gry akcje, 100% na silniku gry, podobnie było gdzie w U2 Nathan uciekał przed ciężarówką i wszystko to nie było cutscenką, to samo tutaj widzimy jak ucieka z Sullym przed wodą, LOL wiadomo ze grasz na x'e i może ci sie wydawać ze to wszystko to cutscenka bo na klocku czegoś takiego pewnie nie doświadczyłeś więc sie też nie dziwie, ze dla ciebie to przerywniki filmowe :turned:

Edytowane przez Merson

Opublikowano

No według Zwyrola Cliffy pewno już ryczy po kątach i nie wie co robić, ja w ogóle na miejscu Microsoftu bym anulował Gearsy i ogłosił upadłość :lol:

major nie spinam się wcale, po prostu padam na cyce jak czytam te teorie spiskowe

Opublikowano

Na facebook było głosowanie na najlepszego developera i do tego właśnie odnosiły się słowa Cliffa. Nie zdziwiła Cię ta gadka o pieskach do przytulania, heh :)

czego wymagasz od zwyrola, on już tego newsa wrzucał wczoraj, ciekaw jestem czy patrzył na datę --__--

Właśnie data ma tu znaczenie. Bo teraz po tym co pokazało ND (a jeszcze pokaże) CB już nie będzie kozaczył.

Wcale nie są na przegranej pozycji

http://www.youtube.com/watch?v=hoR5OI55n2o

Tyle żeby dorzucili więcej skryptowych akcji i wszyscy będą szczęśliwi :teehee:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

ale temat się rozkręcił

FM4

5252675855_93553e2948_b.jpg

GT5

TheTopGearTestTrack2.jpg

fajnie wygląda ten resistance 3, podobny styl grafiki do CODa (tzn. lekko wyprane kolory dużo dają). Podoba mi się znacznie bardziej od kz3 na którego coś strasznie opadł hype.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

major nie spinam się wcale, po prostu padam na cyce jak czytam te teorie spiskowe

Jak ktoś na serio to pisze to ja też, ale czasami radziłbym na luz wrzucić.

Opublikowano

Ktoś nawet pisał że GeoW 3 już teraz jest najładniejszą grą, nawet od Uncharted 2 :lol:

Nie chce psuc ci swiata fantazji, ale to prawda.

Tak, gameplaye niczego nie pokazuja. I nie pociskaj mi od xbotow, bo uwazam ze Sony zdominowalo MS i jak ten nic nie pokaze, to bedzie cienko.

Opublikowano

Codename: Przecież to pokazówka silnika. W grze dochodzi wiele rzeczy, które obcinają skutecznie efekty.

Opublikowano

Kurna ludzie już prawie 2011 rok więc już devy będą cuda robić na konsolach. Dlaczego FM4 i U3 nie mają urywać sutów?

Opublikowano

Mnie styl Resistance 3 to bardziej przypomina Half-Life 2. I to mi się podoba :turned:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

No Resistance 3 zapowiada się bardzo ciekawie. Mi to klimatem przypomina niektóre plansze z L4D (1 czy tam 2).

Opublikowano

Codename: Przecież to pokazówka silnika. W grze dochodzi wiele rzeczy, które obcinają skutecznie efekty.

Wiem

Ale jest jeszcze jeden + po stronie GoW3 - 4 osobowy Coop :P

A co do R3 :o

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Ogólnie Sony to na razie ma kozacki lineup: KZ3, MS3, Infamous 2, U3, TLG, R3... Dużo tego.

MS: FM4, GeoW3 oraz pewnie coś na E3.

EA: ME3, DA2, 2x NFS, BF3, SSX

Eidos: TB, Deus Ex

Tyle mnie na razie interesuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.