Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Gears of War 3

Uncharted 3

Mass Effect 3

Assassin's Creed 3

Resistance 3

Forza Motorsport 4

Deus Ex

Reszta mi wisi, wlacznie z KZ3 - poprzednie czesci to crapy, wiec watpie ze nowa czesc mnie zachwyci.

To bedzie wspanialy rok.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano
Dlaczego FM4 i U3 nie mają urywać sutów?

co do FM4 to w grafikę podczas gameplayu jak na screenach to wierzyć może tylko bigdaddy

MS: FM4, GeoW3 oraz pewnie coś na E3.

szkoda że do E3 nic nie będzie :/ czyli pół roku beż żadnej gry od MS, a Sony wyda 2 albo 3

Opublikowano
MS: FM4, GeoW3 oraz pewnie coś na E3.

szkoda że do E3 nic nie będzie :/ czyli pół roku beż żadnej gry od MS, a Sony wyda 2 albo 3

Na dobrą sprawę to do E3 mogą wydać: LBP2 (styczeń), SOCOM 4 (niby pierwszy kwartał), Killzone 3 (luty), Motorstorm (kwiecień) i może zdążą z InFamous 2.

Więc przy dobrych wiatrach nawet 5 gier.

Opublikowano

smieszne w ogole jest stiwierdzenie ze ktos mialby kleknac zdziwiony przed U3, kazdy wiedzial ze gra wyjdze,i kazdy wiedzial ze bedzie wygladac troche lepiej niz U2, co zreszta az tak widocznie po trailerze nie jest ( nie mowie o gifie, ktory teraz wyplynal).

Kogo to mialo zaskoczyc i przestraszyc?

Każdy wiedział, że wyjdzie? Wystarczy poprzeglądać kilkanaście stron wstecz, jak to ferajna Xboxa pisała, że Sony nie wypuści U3, bo mają już zapchany kalendarz i nie ma gdzie gry wcisnąć. :whistling:

Opublikowano

To AC3 w tym roku ma wyjść? :blink:

Jakaś tam szycha z UBI mówiła o kolejnym, wielkim tytule w serii w 2011. Ale czy to chodzi o AC3, czy o AC "2.5.5"(znów Ezio i jego banda) czy może "tylko" o AC na konsole przenośne (3DS/PSP2) to nie wiadomo.

@Zwyrol -> I ja dzięki temu, że sceptycznie podchodziłem do U3 w 2011, to po zapowiedzi byłem miło zaskoczony. Tylko szkoda, że przez to pewnie TLG wylatuje do 2012.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano
Dlaczego FM4 i U3 nie mają urywać sutów?

co do FM4 to w grafikę podczas gameplayu jak na screenach to wierzyć może tylko bigdaddy

przestań pierdolić, ty tylko wierzysz w moc Master Chiefa i kolorowe krasnale

nikt ku.wa nie pisze o gameplayu, oba screeny to photomode/menu/garażowe, już kilka osób pisało o tym tutaj

Opublikowano

Nie no jak AC3 wyjdzie to chyba rodzinę na bazarze sprzedam.

No jak na razie to te modele biją nawet te z GT5 photomode.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

MS 12 grudnia niby ma pokazać nową grę akcji i kilka gier na kinecta. Halo 4 ?

Sony na 99% rzuci U3

ma być zapowiedziane 10 nowych gier

bioware pewnie me3

sony pewnie u3

activision ..

gra z zombiakami pewnie RE

podobno coś od MS

LINKI? szczególnie dotyczące tej gry od MS.

niech mi powiedzą ci co wierzą w Uncharted 3 na VGA kiedy niby Sony mógłby wsadzić tą grę w kalendarz? Jesień 2011? Już za mało miejsca (Resistance i Last Guardian).

Ja wam mówię, że na U3 poczekacie do E3 2011 a gra wyjdzie na poczatku 2012.

Np strona 59 (żeby nie było, że modyfikowałem posta) i Mazzeo przepowiadający przyszłość co do U3 na VGA. Hehe...

Microsoft tak samo się spodziewał, już pewnie otwierali szampana, jak to Gearsy 3 zmiotą konkurencję na VGA.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano
przestań (pipi)ić, ty tylko wierzysz w moc Master Chiefa i kolorowe krasnale

tego master chiefa i kolorowych krasnali również bronisz trollując gdzie się da ku chwale xboxa. Z FM4 to widzę że zaleciałeś już na gameonly żeby ludzi powkur.wiac --__-- mam wrażenie że więcej piszesz o tych grach niż w sam nie grasz.

@ zwyrol

brawo detektywie, pomyliłem się, no i? co to ma jednak wspólnego z twoją genialną teorią?

Cliffy B wczoraj

"cholera uncharted 3 niszczy, rozku.rwia na atomy i dzieli przez zero, omfg co ja zrobie, lepiej w ogole girsów nie pokazac i zrobic miejsce dla Thora."

o_O :lol:

MS po prostu wolał dać trailer FM4 niż pokazać Gearsy, widocznie woli to zrobić w inny dzień albo na innym evencie, marketingowo może to i lepiej według niech, po co się wbijać w jakąś galę na której brandzlowanie się nad Black Opsem i popisy Barneya są non stop przerywane reklamami Burger Kinga i agencji ubezpeiczeniowych.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jak to po co? Żeby się przejechać po konkurencji. Microsoft do tej pory wykorzystywał każdą taką okazję, czego najlepszym przykładem są multiplatformy exclusive'ów (wcześniej na konsolach Sony) od 3rd deweloperów. Najwyraźniej nie mieli nic ciekawego do pokazania.

Opublikowano

tak Cliff leży na kanapie i płacze bo U3 nadchodzi :turned: to raczej marketingowa zagrywka MS by nieco odciągnąć od GT5, chociaż MS mógł wyłożyć kasę i pokazać GOW3/nowe GOW zamiast jakiegoś syfu od Marvela

@maz - trollowanie z krasnalami jakie to miażdżące są to jedynie od ciebie leci, ja nie trawię Halo, HR to pierwsza gra z serii w FPP które mi się podoba. Tylko podoba. Tyle.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

tak Cliff leży na kanapie i płacze bo U3 nadchodzi :turned: to raczej marketingowa zagrywka MS by nieco odciągnąć od GT5, chociaż MS mógł wyłożyć kasę i pokazać GOW3/nowe GOW zamiast jakiegoś syfu od Marvela

sayitgow3.jpg?t=1292165429

Opublikowano

sayitgow3.jpg?t=1292165429

to jest gowIII

Opublikowano

@Mazzeo - bigdaddy i tak nie zagra w fm4, tylko będzie jak z fm3. srał się, walił konia, pograł w demo 5 minut i poszedł śmiecić na forach.  

Opublikowano

uvsgeow.jpg

może być?

Edytowane przez Merson

Opublikowano

@Mazzeo - bigdaddy i tak nie zagra w fm4, tylko będzie jak z fm3. srał się, walił konia, pograł w demo 5 minut i poszedł śmiecić na forach.  

no grałem w demo kilka dni temu, walenie konia tobie zostawiam, a jak tam twój zbanowany X?

ja w obronie uncharted, miło, trochę kiepska twórczość jak na gimnazjum

Opublikowano

Hehe, GoW ktory sprzedaje sie o wiele lepiej niz U, mial speniac, przed czym? Krotkim trailerem? Epic od dawna pokazuje gemeplaye, MS powinien wrocic do idei corocznego X show.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Dla mediów sprzedaż rzeczywiście ma ogromne znaczenie i tak grają w gry za darmo. Mogło być jakościowe starcie najładniejszych gier ekskluzywnych na dane konsole, to Microsoft podkulił ogon i nawet nie pokazał tych swoich mega hitów na Kinecta.

Opublikowano

Ale jak oni GoWa 3 juz mase razy pokazywali, poszukaj sobie gameplayow, geeeeeeez.

Opublikowano

Zwyrol takie banialuki piszesz, że głowa mała :)

Opublikowano

co by nie pisac MULTI GOW 3 >>>>>> U3 :whistling:

Wiec wiadomo w ktora gre pogramy na bank dluzej.

Opublikowano

pfff jakie starcie, lol, VGA to rzeczywiście super miejsce do tego :turned: starcie na trailery, ja wysiadam juz.

widze ze nadal twierdzisz ze VGA cos znaczy, jeszcze wczoraj tak wiekszosc myslala, a teraz - who gives a shit

@ bigdaddy

o trollowaniu nic nie mów bo mógłbyś być w tym nauczycielem... ja nie pisze niestworzonych rzeczy, ty notorycznie, bez odbioru.

Opublikowano

ojj multi w U3 może zakozaczyć,ojj może i to bardzo. Już U2 miało świetne multi (oczywiście jak na gry z perspektywy trzeciej osoby) a to było pierwsze wogóle podejście Naughty Dog do tego tematu. Oni sami też ostatnio przyznali ,że multi w U2 było zrobione na próbę czy się przyjmie, a przy okazji premiery U3 chcą zacząć się na poważnie liczyć na rynku gier multiplayerowych

Opublikowano

Ludzie wciąż grają w multi i w U2 i GOW 2....:potter:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.