Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

sprite: Wrzuciłem to na poprzedniej stronie :P

Szkoda, że nie mogliście zobaczyć jak profesjonalnie dzisiaj jeden mecz w multi Reach ograłem - monitor mam na ścianie, a po prawej przy tej samej ścianie stoi kanapa i zamiast sobie krzesło postawić przed monitorem to siedziałem na brzegu kanapy obok monitora :P Nawet 13 fragów miałem :teehee:

MaZZeo: A jak chcesz zobaczyć coś jeszcze "śmieszniejszego" to przejrzyj sobie listę bestsellerów na Ultima i gram.pl :P

Edytowane przez donsterydo

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

nie kumam tego kompletnie, Kinect jest u nas drogi a jest w topach sprzedaży, gdzie jest Move?

Na dodatek reklamy on nie ma u nas żadnej.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Mi się wydaje czy Wii przed świętami podrożało ? Kuźwa w Szczecinie mogę nowego X360s 4Gb kupić za 669 zł, a Wii za 779 zł :/

MaZZeo: "Word of mouth" - ludzie sprawdzają u kogoś i najwidoczniej tak im się podoba, że lecą do sklepu. Na allegro dzisiaj widziałem jak na jednej aukcji było ponad 40 ofert na Kinecta za 700zł, a na drugiej też ponad 40 ofert na Bundla z X360s 4Gb.

A w USA jest taki szał, że to się w pale nie mieści, co w Amazon jest nowa dostawa to wskakuje w ciągu godziny dwóch na pierwsze miejsce w dziale gier bez względu na to czy to sam Kinect czy z X360s 4 Gb. Ostatnio czytałem jak gościu kupił jednego Kinecta, a drugiego dostał w prezencie, wystawił na Amazon za 200$ i po 2h dostał e-maila, że sprzedane :P

Pamiętam jak ludzie się śmiali, że goście z Ultima i Gram.pl ściemniają z tym zapotrzebowaniem na Kinecta w Polsce, a tu psikus :P

Opublikowano

up

captain-picard-full-of-win-500x381.jpg

dotyczy Kinecta.

Chyba pomyliłeś zdjęcia, raczej to.

facepalm%5B1%5D.jpeg

Opublikowano

Obejrzyjcie to, wirtualne pianino na biurku jest dobre. Podejrzewam, że za rok będą dobre aplikacje pod windowsa wykorzystujące Kinecta od garażowych programistów.

Gdyby ktoś zrobił pełne odwzorowanie klawiszy pianina z programem uczącym grania różnych melodii to byłby kozak :) Człowiek nauczyłby się jednego utworu i robił furorę na swoich domówkach :P

http://www.youtube.com/watch?v=VgLp-KyK5g8&feature=mfu_in_order&list=UL

Opublikowano

nie kumam tego kompletnie, Kinect jest u nas drogi a jest w topach sprzedaży, gdzie jest Move?

Move nie ma na szczycie ....bo go paradoksalnie nie ma żaden sklep na stanie :]

Opublikowano

Move nie ma na szczycie ....bo go paradoksalnie nie ma żaden sklep na stanie :]

Bo popyt=podaż a jak widać brak obydwu

Ile tego schodzi :o

http://allegro.pl/xbox-360-slim-4gb-kinect-gra-kabel-hdmi-sklep-i1361640744.html

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Ja w sumie teraz gdybym miał kupować X-a to tylko dla GoW 3 i Dance Central...ale szkoda kasy :D

Opublikowano

Ja w sumie teraz gdybym miał kupować X-a to tylko dla GoW 3 i Dance Central...ale szkoda kasy :D

a w poprzednie części GeOW grałeś ?

Opublikowano

A Splinter Cell, Alan Wake?

Opublikowano

a w poprzednie części GeOW grałeś ?

Jasne ,że grałem. Świetne gry :) Zresztą moim pierwszą konsolą next genową był właśnie Xbox 360,ale sprzedałem go kiedy EA ogłosiło,że ME 2 wychodzi na PS3.

A Splinter Cell, Alan Wake?

Splinter Cell jakoś nigdy mnie nie specjalnie nie jarał. Alan Wake tym bardziej. Już wolałbym zagrać w Fable :)

Opublikowano

Nie wiem jak komuś Alan Wake może się nie podobać, naprawdę.

Opublikowano

Po prostu klimaty tej gry mnie nie jarają...nie mówię,że mi się nie podoba :(

Opublikowano

Co wy mu tu dupę trujecie :P

Opublikowano

Tu by się przydał talent Naughty Dog i Bioware :P

Opublikowano

Taka 3d Sexvilla na Kinect. Oprawa może i średnia, ale sama gra na pewno się sprzeda. :D

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Aż dziwne, że nie użyli jako kontrolera penisa.

Bez sensu - w grze 99% "graczy" będzie chciało mieć 30 cm dzidę :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.