Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Jakby ktoś nie zauważył to PCtowa gierka podłączona do Kinecta. Wątpię, żeby coś takiego ukazało się na X360, chyba że mówimy o KKW.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Nie rozumiem hejtu na CoDa BO, CoDy od MW >>> Halo.

Opublikowano

clipboard03bx.jpg

ME2 na ps3 ma hulać na silniku od me3

czyli nie będzie to aż tak odgrzewany kotlet.

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

Nie rozumiem hejtu na CoDa BO, CoDy od MW >>> Halo.

Biorąc pod uwagę same realia tych gier, to COD jest lepszy.

Opublikowano

Nie chodiz o realia, Halo jest slamazarne i ciesze sie ze Bungie juz dalo sobie z nim spokoj, mam nadzieje ze nowy dev zrobi kroki na miare MW, zeby unowoczesnic te serie. Chce dynamiki i przeciwnikow, w ktorych nie trzeba ladowac 100 ilus naboi.

Opublikowano

clipboard03bx.jpg

ME2 na ps3 ma hulać na silniku od me3

czyli nie będzie to aż tak odgrzewany kotlet.

Chyba jedna z nielicznych multiplatformowych gier, która będzie ładniejsza na PS3.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Nie chodiz o realia, Halo jest slamazarne i ciesze sie ze Bungie juz dalo sobie z nim spokoj, mam nadzieje ze nowy dev zrobi kroki na miare MW, zeby unowoczesnic te serie. Chce dynamiki i przeciwnikow, w ktorych nie trzeba ladowac 100 ilus naboi.

to najgorsze co można z tą grą zrobić.

Oby nie :)

Opublikowano

Tzn co? Nie chcesz zmian?

Opublikowano

Psyko nie bluźnij :) Jak wszystkie gry będą się do siebie upodabniać to styknie kupić jedną na rok ;)

Opublikowano

Chyba o to że grafa ME2 jest lepsza na PS3?

Opublikowano

No śmiesznie by było, gdyby miał wyglądać gorzej, rok po premierze.

Opublikowano

Chodzi o drastyczne zminy, na miare tych jakie poczynila seria CoD przy okazji MW, niekoniecznie o te same przeciez. Reach z perspektywy czasu od swietnego pierwszego levelu nie zawladnelo mna. Meczy mnie juz pakowanie setek sztuk amunicji w Elity, ktore sa niczym chodzace czolgi i feeling strzelania jest slaby IMO, nie czuc mocy broni. Niech dadza mniej amunicji i bron ktora robi krzywde przeciwnikom, bo wymina olowiu na Legendary z jakims byczkiem to komedia.

@ME

Pewnie trojka i tak bedzie lepiej wygladala, bo drastycznej roznicy miedzy PS3 a X360 nie widac.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

ME2 na PS3 ? Trudno żeby robiona na silniku ME3 wyglądała gorzej, heh.

Tylko na PS3 są możliwe roczne porty gorsze niż pierwowzór na X360, np. Star Ocean: Last Hope he he ;)

Psyko: Legendary jest dla hardkorów :P Tam po prostu trzeba nosić ze sobą ten mały blaster co strzela zieloną plazmą.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Pewnie trojka i tak bedzie lepiej wygladala, bo drastycznej roznicy miedzy PS3 a X360 nie widac.

Tutaj trzeba przyznać rację, mimo wszystko różnica nie jest taka jak między grami na PS2 vs Xbox, czy PS2 vs GCN.

Opublikowano

Tak na marginesie. Czytałem dzisiaj, że SE stoi niemalże na skraju bankructwa i sobie przypomniałem jak to mówili, że to M$ do nich przyszedł po FFXIII, heh. To chyba raczej wyglądało tak, że cały zarząd SE na kolanach zapierniczał z Azji do Redmond :P

Ciekawe czy Versusa zdążą wydać zanim popłyną.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Tak na marginesie. Czytałem dzisiaj, że SE stoi niemalże na skraju bankructwa i sobie przypomniałem jak to mówili, że to M$ do nich przyszedł po FFXIII, heh. To chyba raczej wyglądało tak, że cały zarząd SE na kolanach zapierniczał z Azji do Redmond :P

Ciekawe czy Versusa zdążą wydać zanim popłyną.

Podejrzewam że jak zaczynali developing FF13 to byli w o niebo lepszej sytuacji. Dopiero w obecnym okresie rozliczeniowym jest dramat.

Opublikowano

Oj nie ich problemy ciągną się już od jakiś 2-3 lat. Pamiętam, że w roku rozliczeniowym kiedy był Crysis Core mimo wydania kilku czy kilkunastu gier też cienko piszczeli.

Opublikowano

Mówili, że 30-40 lat zająłby im remake FF7. To nie ma się co zastanawiać, tylko ogłosić bankructwo, bo z takimi partaczami to już żadnej dobrej gry nie zrobią. Mają co prawda TR, ale to robi Crystal Dynamics.

Opublikowano

Sega mogłaby przejąć markę FF. Podejrzewam, że pod względem gameplayu ich Finale byłyby 10 razy lepsze.

Opublikowano

Sega to podobny poziom, niech się cieszą, że mają taką ekipę jak Platinum Games. Ich gry są słabe, od kiedy porzucili konsole.

Opublikowano

A Resonance of Fate i Valkyria Chronicles ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.