Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Xbox fani udają, że nic się nie stało. :whistling:

hehe :D

zaśmiałem się bo zabawnie się to czyta w świetle wielu tekstów sprzed roku w stylu "to nie ex Xboxa" albo "i tak zagram na PC w najlepszą wersję".

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Nie wiem o co tobie chodzi. Teraz PC i PS3 mają lepsze wersje. xD

Niech mi tu SE nie bankrutuje i wydaje Deusa i Larę!

Opublikowano

A Resonance of Fate i Valkyria Chronicles ?

Jak myślę o Sedze to przychodzi mi od razu do głowy ich genialny port Bayonetty na PS3. Chyba najgorszy obok Orange Box na PS3. ROF robiło tri-Ace a Sega to tylko wydawca.

Opublikowano

Wydawca wydawcą, ale jak patrzę na półkę i mam Resonance of Fate, Bayonetta i Valkyria Chronicles, a wszystkie ze znaczkiem SEGA to mi się gęba uśmiecha. Potem patrzę na FFXIII i sobie przypominam, że po godzinie z hakiem odłożyłem i zapomniałem :P

Opublikowano

Nie wiem o co tobie chodzi. Teraz PC i PS3 mają lepsze wersje. xD

Niech mi tu SE nie bankrutuje i wydaje Deusa i Larę!

no dobrze, ale rok później. I gdzie tu wielka sensacja? Posiadacze X'a mają płakać z tego powodu?

Kto chciał ten już przeszedł tą grę dawno temu.

Opublikowano

Fajnie zrobione pod PS3. Dodał bym cross game chat itp. i by wyszło zupełnie co innego, heh.

Opublikowano

TeamBondi =/= Rockstar

oczywiście mimika twarzy wywraca gałki oczne na drugą stronę, ale reszta nie zachwyca, lepiej podchodzić z dystansem do developera który żadnej gry na swoim koncie nie ma.

Opublikowano

Ja pie@dolę jaka mimika O_o

Developer nie ma w tym przypadku znaczenia, jeżeli chodzi o mimikę i animację to tylko i wyłącznie grube $$$$$. Ten mo cap kosztował fortunę.

Opublikowano

No fajne, nawet bardzo, ale niech puszcza cos pary o GTA5, lub GTA cosm tam bazujace na IV.

Opublikowano

Developer nie ma w tym przypadku znaczenia, jeżeli chodzi o mimikę i animację to tylko i wyłącznie grube $$$$$. Ten mo cap kosztował fortunę.

no właśnie, skupią się na mimice, wydadzą hajs a resztę odpuszczą.

Nie ma co się napalać w tej chwili IMO.

Opublikowano
  • Autor

I serio uwazasz, ze Rockstar by taka gre wypuscilo spod swoich skrzydel?

Opublikowano

Rockstar znów z szansami na Goty :potter:

Najlepszy developer ever :P

http://www.youtube.com/watch?v=iMGbHKj4ArA&hd=1

Ale też im się całkiem niedawno trafił crap. Chodzi oczywiście o Manhunt 2. Gorsza pod każdym względem od jedynki, do tego ocenzurowana, co z miejsca zaniża ocenę o 3-4pkt. Prymitywna gierka, gdzie stoisz w cieniu, przeciwnik stoi 2 kroki obok i nic nie słyszy, ani nie widzi. Pierwsza część broniła się mocnym klimatem snuff, do tego w roli protagonisty zakapior Cash i nadający do słuchawki pojebany reżyser, to budowało świetną otoczkę. No i nie można zapomnieć o Pigsy'm, który ścigał z piłą, element zaszczucia był w tym momencie genialny.

Na pewno są jedni z najlepszych, ale właśnie, w przekroju całej historii gier rządzili też Japończycy )Capcom, Konami, Nintendo Squaresoft itd), albo takie Naughty Dog.

Opublikowano

Ja odwrócę trochę pytanie: skoro wydaje Rockstar to już jesteś 100% pewny że będzie to hit?

Niektórzy mieli obawy co do RDR, a co tu mówić o grze od developera bez historii.

Opublikowano

Na pewno są jedni z najlepszych, ale właśnie, w przekroju całej historii gier rządzili też Japończycy )Capcom, Konami, Nintendo Squaresoft itd), albo takie Naughty Dog.

No ale mimo wszystko dla mnie porównanie Rockstara z nimi to ewolucja vs rewolucja :P

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Co do GOTY to tutaj ciężko w ogóle wskazać co może być tą naj grą. Bo takich nie zabraknie: Uncharted 3, Mass Effect 3, Gears Of War 3 (same kontynuacje xD), LA Noire, Mortal Kombat, Infamous 2, Killzone 3 itd

Chociaż gdybym miał tak wstępnie wytypować, to moim faworytem jest U3.

Opublikowano

Można powiedzieć że 2011 będzie pojedynkiem gigantów o goty, U3, Dzirsy, ME3

Opublikowano

Jak nie zacznie się jakaś fala spadków na 2012 rok to 2011 rok będzie najlepszy jak do tej pory. Ja najbardziej czekam na Mass Effect 3, niech by jeszcze M$ rzucił Alan Wake 2 na święta to by mną pozamiatało do reszty.

Opublikowano

Dobrze, że chociaż Bioshock Infinite dopiero w 2012, bo też ma dużą szansę zrobić konkretne rozjebongo.

Opublikowano

Jak nie zacznie się jakaś fala spadków na 2012 rok to 2011 rok będzie najlepszy jak do tej pory. Ja najbardziej czekam na Mass Effect 3, niech by jeszcze M$ rzucił Alan Wake 2 na święta to by mną pozamiatało do reszty.

Tak szybko, po 1,5 roku? Chyba, że to ma być taki mission pack.

Opublikowano

Zwyrodnialec: Chłopaki z Remedy już mówiły, że produkcja Alan Wake 2 jeśli dojdzie do skutku to zamknie się w 1,5 roku bo scenariusz mieli od początku na kolejne części no i cały engine jest gotowy. Nie zdziwiła by mnie premiera na święta z dwóch powodów: M$ chciałby wykorzystać świąteczny szał by podbić sprzedaż (w to samo najwidoczniej celuje Bioware przy ME3) + AW2 prawdopodobnie będzie mieć jakiś tryb obsługujący Kinect i doskonale by to się wpasowało w ich "pomocniczy" lineup Kinecta.

Trzeba też pamiętać, że jako 40 osobowy developer przez większość 5 lat developingu Alan Wake srali się z silnikiem gry.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano
  • Autor

Ja odwrócę trochę pytanie: skoro wydaje Rockstar to już jesteś 100% pewny że będzie to hit?

Na dzien dzisiejszy daje na to bardzo duze prawdopodobienstwo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.