Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Najbardziej do kupna PS3, do ktorego sie szykuje dodajmy, sklonilby mnie nowy MediEvil, dla mnie gra - miotacz zaje.bongowatosci, killer absilutny. Oczywiscie, jezeli bylby zrealizowany na miare czesci pierwszej - odpowiadajac dzisiejszym realiom technicznym i gameplayowym.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Można powiedzieć że 2011 będzie pojedynkiem gigantów o goty, U3, Dzirsy, ME3

już widzę ten trolling i flame na forach :blink:

Przede wszystkim za twoją sprawą... ;)

Opublikowano

Najbardziej do kupna PS3, do ktorego sie szykuje dodajmy, sklonilby mnie nowy MediEvil, dla mnie gra - miotacz zaje.bongowatosci, killer absilutny. Oczywiscie, jezeli bylby zrealizowany na miare czesci pierwszej - odpowiadajac dzisiejszym realiom technicznym i gameplayowym.

Śwęte słowa, oj święte, polać mu :)

Opublikowano

Na PSP był remake jedynki, wyszedł tak sobie.

Kiedyś opad szczeny z tej gry powodowały filmiki.

Niestety Sony Cambridge zamiast wrócić do normalnych gier, ostatnio zrobili mega gniota TV Superstars. :ninja:

Opublikowano

Rimejk to rimejk, nic nie wroci roku 98. Ta gra jak wyjdzie, tj sukcesor w magicznym swiecie Gallowmere, zniszczy po prostu wszystko, 1 byla najlepszym action-adventure/platformerem w jakiego gralem na PlayStation i N64 swojego czasu.

Opublikowano

A właśnie, ciekawe co teraz robi Sony Santa Monica, od marca jakoś cicho, może pokażą nową grę w 2011, która wyjdzie gdzieś w 2012.

Opublikowano

Dobra ludzie jakie gry planujecie wciągnąć z tych co mają wyjść w 2011 ?

Moja lista gier, które na 90% u mnie wylądują (finalnie będzie pewnie jak i w tym roku 25+):

1. Mass Effect 3

2. Gears of War 3

3. InFamous 2

4. Forza Motorsport 4

5. Killzone 3

6. Resistance 3

7. Duke Nukem Forever

8. Crysis 2

9. Dead Space 2

10. Uncharted 3: Drake's Deception

11. Portal 2

12. Mortal Kombat

13. X-Com

14. Deus Ex: Human Revolution

15. Spec Ops: The Line

16. Bulletstorm

Opublikowano

Najbardziej interesują mnie te:

1. Uncharted 3

2. Killzone 3

3. inFamous 2

4. Resistance 3

5. Little Big Planet 2

6. The Last Guardian (o ile wyjdzie w 2011)

7. Ratchet & Clank: All 4 One

8. Mass Effect 3

9. L.A Noire

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Z tych, które biorę w dniu premiery to:

1. Mortal Kombat

2. Okamiden

3. Uncharted 3

4. Gears Of War 3

5. Dead Space 2

6. Infamous 2

7. Killzone 3

W rezerwie Devil May Cry 5 i The Last Guardian, ale nie wierzę, że wyjdą w 2011r. Reszta w zależności, czy okaże się dobra i czy w ogóle będzie mi się chciało w to grać. :]

Opublikowano

- Uncharted 3

- Infamous 2

- Team Ico Collection

- LBP 2

- NBA 2K12

- Killzone 3

- Ressistance 3

- Gears of war 3

- Mass Effect 3

masakra ile tych cyfr w tytułach.

+ może jakieś niespodzianki, resztę wypożyczę.

Opublikowano

1. Mass Effect 3

2. Portal 2

3. Deus Ex: Human Revolution

4. Uncharted 3: Drake's Deception

5. LittleBigPlanet 2

6. Infamous 2

7. Team Ico Collection

8. L.A. Noire

9. Batman: Arkham City

10. MotorStorm: Apocalypse

11. Wiedźmin 2: Zabójcy Królów

12. Resistance 3

13. Ratchet & Clank: All 4 One

14. Alice: Madness Returns

Jeszcze bardzo czekam na The Last Guardian, Tomb Raider i Assassin's Creed III, ale jakoś nie wierzę, że te tytuły pojawią się w 2011. Do tego dochodzą jeszcze tytuły z cyfrowej dystrybucji: Journey, Rayman, Child of Eden, From Dust, Trine 2. Ale i tak zawsze na pierwszym miejscu jest Half Life 2: Episode 3/Half-life 3, tylko w tym przypadku wiem, że poczekam sobie jeszcze parę ładnych lat :confused:.

P.S. Myślałem, że jest większe zainteresowanie grą RAGE?

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

RAGE bedzie kapitalne, sama grafika daje kopa prosto w kopare.

Sciagnalem demo NFSa Sgifta i gra wydaje mi sie ladniejsza niz Forza, model jazdy doscy wymagajacy, ale satysfakcjonujacy.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

5. Killzone 3

6. Resistance 3

10. Uncharted 3: Drake's Deception

11. Portal 2 ( na pc)

i tyle i nic wiecej reszta niezbyt ciekawa

Opublikowano

Rage to chyba jedyna gra, którą pod względem grafiki i innych elementów technicznych będzie można porównać do Halo: Reach.

Jest w ogóle jakiś wiarygodny materiał w HD z Rage gdzie wiadomo na 100%, że gra chodzi na X360 ?

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Ale Reach jest naprawde ladne tylko w kilku levelach, widzialem ostatni gameplay KZ3 i wyglada o wiele lepiej.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jak KZ3 znowu skończy się na korytarzach i 5 przeciwnikach na krzyż to nawet nie ma co porównywać.

Grigori też kozak kiedyś mówił jak to KZ2 też ma levele z ogromną ilością przeciwników podając jako przykład level na moście - pomijając przy tym nieskończony respawn przeciwników :P No ale jak się ma tylko PS3 to można pisać takie głupoty ;)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Killzone 3 na splicie wygląda lepiej niż KZ2 w swoich najlepszych momentach (pustynia, pociąg).

Level zimowy pokazuje, że teren będzie bardziej rozległy.

Opublikowano

No tak, ale teraz wydaje sie rozleglejsze i action-packed. Dobrze, ze Halo przejal inny developer, bo z perspektywy czasu to ODST jest slabiutkie straszni, REACH ok, ale to wciaz to samo, z kilkoma zabawkami nowymi itp. W sumie mam dosc tego kiepskiego dla mnie feelingu strzelania i slamazarego poruszania sie (sprint niczego nie ratuje). Fajne to bylo kiedys za czasu 1 i 2, teraz jest tylko meczace. Wiem,z e ortodoksow obchodzi tylko stuff z multi, ale dla mnie to dodatek i nie przezywam bloomow i innych cudow. KZ3 jest dynamiczniejsze i przeciwnicy gina normalnie, nie sa czolgami. Kiedys uwielbialem Halo, teraz to dla mnie tylko dobry FPS, zapewne na ostatnim miejscu podium jak sprawdze w koncu BO (MW2 duzo bardziej od Halo mi sie podobalo, wiec to pewnik) i KZ3 (przy okazji 2 glebiej).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.