Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

czytając początek newsa RE RC miałem kisiel w gaciach ale tylko do momentu ,,socom i rozgrywka wieloosobowa'' pfff

za do pograłem dziś w dodatki do RE5 i dają radę, taka namiastka RE1 ;]

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Tylko Lost In Nightmares (bardzo fajny i bardzo krótki :turned: ), ten drugi to ciąg dalszy sieki z murzynami.

Opublikowano

Lost in Nightmares idealnie pokazuje, że mechanika rozgrywki wprowadzona przy okazji RE4 spokojnie wpasowałaby się w horrorowy klimat starych residentów. Ten chapter w pseudo-rezydencji miał zarąbisty klimat.

Opublikowano

Można sobie nawet kamery w tym dodatku statyczne ustawić. Trzeba otworzyć kilka razy główne drzwi wejściowe. Dodatek właśnie pokazuje, w jakim kierunku seria powinna pójść, a nie brnąć w jakieś multiplayerowe gówno.

Opublikowano

Oj chyba GT 5 zawita jeszcze w tym roku. 31 grudzień :potter:

walmart-gt5-search-110210.jpg

Hello,

We have received new release date information related to your pre-ordered video game in the order you placed on August 04 2010. The release date for the video game listed below has been changed by the publisher, and we want to provide you with a new delivery estimate based on the new release date:

"Gran Turismo 5 Collector's Edition"

Release date: December 31 2010

Estimated arrival date: December 31 2010

If you would like to learn more about pre-ordering video games from Amazon.com, including when you can expect to receive your new video game, please visit our help page (http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/?ie=UTF8&nodeId=468582#release'>http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/?ie=UTF8&nodeId=468582#release).

We apologize for the inconvenience caused by this delay.

Sincerely,

Customer Service Department

http://www.amazon.com

==============================

Check your order and more: http://www.amazon.com/your-account

Please note: This e-mail was sent from a notification-only address that cannot accept incoming e-mail. Please do not reply to this message.

http://www.joystiq.com/2010/11/02/retailers-gran-turismo-5-to-miss-christmas-release/

Opublikowano

To gra widmo, prędzej Sony zmieni marketingowców niż wyjdzie GT5.

Opublikowano

Dobry bajer - 31 grudnia :P

Opublikowano

nie ma co, wydawać grę dawno po Czarnym Piątku i okresie świątecznym.

Marketingowo Sony to takie zje.by, że masakra.

ja myślę, że prawdziwa data premiery to 30 lutego 2011

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

A ja myślę, że gdyby grudzień miał 32 dni, to premierę zapowiedzieliby właśnie na ten dzień. W końcu to jeszcze 2010 rok.

Opublikowano

A ja myślę, że gdyby grudzień miał 32 dni, to premierę zapowiedzieliby właśnie na ten dzień. W końcu to jeszcze 2010 rok.

A potem Yamauchi przeprosi (oczywiście za pomocą tłumacza) i powie, że muszą wcisnąć kolejne super zajebiste ficzery i znów data będzie przesunięta.

Opublikowano

Czuję, że GT5 wyjdzie gdzieś w drugiej połowie 2011.

Opublikowano

W końcu nie będą wsadzać w jeden kwartał Killzone 3 i GT5.

Opublikowano

Wyjdzie w sam raz by być zmasakrowanym przez Forza 4 ;)

Gdyby M$ miał takie studio jak PD to by je zmasakrował :P Balmer by wpadł spocony jak wieprz do biura Kaza i by go wbił w ścianę, heh.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Wyjdzie w sam raz by być zmasakrowanym przez Forza 4 ;)

Gdyby M$ miał takie studio jak PD to by je zmasakrował :P Balmer by wpadł spocony jak wieprz do biura Kaza i by go wbił w ścianę, heh.

Nic by mu nie zrobił, PD ma tą przewagę, że GT to jedna z najlepiej sprzedających się marek na świecie, dlatego sobie na tyle pozwalają.

Prędzej Kotick by zrobił porządek. :]

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Zwyrodnialec: Ensemble zrobiło dla M$ najlepiej sprzedającego się RTS'a na konsolach i rozwiązali studio bo za drogie były ich gry. W M$ jest tak, że studia dostają deadline i muszą w tym czasie zrobić grę. Robienie jednej gry przez 5 czy 6 lat przez wewnętrzne studio jest w M$ nie do pomyślenia.

o nie, akurat takie rozkminy to ma tylko MS

Jeszcze się zdziwisz :rolleyes:

Moim zdaniem będzie tak - w Sony dojdą do wniosku, że jak i tak nie mogą wydać gry w tym roku i GT5 wyląduje gdzieś w 2011 to najlepiej w takim okresie kiedy najwięcej na tym zyskają jeśli chodzi o sprzedaż gry jak i samej konsoli - czyli na gwiazdkę 2011 :potter:

Opublikowano

Moim zdaniem będzie tak - w Sony dojdą do wniosku, że jak i tak nie mogą wydać gry w tym roku i GT5 wyląduje gdzieś w 2011 to najlepiej w takim okresie kiedy najwięcej na tym zyskają jeśli chodzi o sprzedaż gry jak i samej konsoli - czyli na gwiazdkę 2011 :potter:

Po takiej wiadomosci stosy zaplona a kaz bedzie musial uroczyscie zakonczyc zywota w dniu wydania Gt5 :)

Jak on dopiesci tak gt5 to co doda w gt6?

Napisze mail do PD ze chce miec tam t34 z pelna fizyka abym mogl sobie po torze jezdzic.

Ktos zna maila do nich?

Opublikowano

Zwyrodnialec: Ensemble zrobiło dla M$ najlepiej sprzedającego się RTS'a na konsolach i rozwiązali studio bo za drogie były ich gry. W M$ jest tak, że studia dostają deadline i muszą w tym czasie zrobić grę. Robienie jednej gry przez 5 czy 6 lat przez wewnętrzne studio jest w M$ nie do pomyślenia.

o nie, akurat takie rozkminy to ma tylko MS

Albo jako tytuł startowy na PS4. :turned:

Opublikowano

Szkoda tylko, że przetłumaczyli to tak jak chieli, a nie tak jak jest napisane. Wszystko sprowadza się do tego, że M$ może kontrolować treści jakie są przesyłane przez sieć w trakcie korzystania z komunikacji przy pomocy Kinect.

Zupełnie co innego niż sugerują na tej stronie.

Jak ktoś się tym podnieca to ciekawe co powie na to, że wszystkie nasze rozmowy i wiadomości jakie przesyłamy przy pomocy sieci telefonii komórkowej są rejestrowane przez operatorów i obowiązkowo przechowywane w bazach danych przez jakiś tam okres czasu. A to oznacza, że jeśli ktoś sobie zrobi zdjęcie swojego pisiorka i prześle je swojej dziewczynie to owo zdjęcie leży sobie teraz w bazie danych jego operatora i jeśli np. będzie prowadzone w jego sprawie jakieś śledztwo i prokuratura zgłosi się do takiego operatora to będą musieli im udostępnić wszystkie dane w tym i zdjęcie nieszczęsnego pisiorka :)

Te szukanie taniej sensacji wokół Kinecta robi się ostatnio żałosne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.