Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Kolejna nagroda za najlepszą oprawę dla God Of War 3 (GameTrailers). :whistling: Halo nawet nie było nominowane.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

jakos to za specjalnie mnie nie dziwi. HALO jest duze, fajnie zrobione, ale graficznie jest bez szalu.

Opublikowano

Były tutaj komentarze, że to jedna z najładniejszych gier.

Opublikowano
Kolejna nagroda za najlepszą oprawę dla God Of War 3 (GameTrailers). :whistling: Halo nawet nie było nominowane.

Nie zdziwię się jak za rok znowu ex PS3 dostanie tę nagrodę :teehee:

Opublikowano

Killzone 3, czy Uncharted 3?

Edit: A może Infamous 2?

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Jedno z tych dwóch.

InFamous 2 jak na grę z otwartym światem wygląda bardzo dobrze, ale to raczej nie ten poziom co K3 i U3.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
Kolejna nagroda za najlepszą oprawę dla God Of War 3 (GameTrailers). :whistling: Halo nawet nie było nominowane.

Nie zdziwię się jak za rok znowu ex PS3 dostanie tę nagrodę :teehee:

Dla mnie to jest wiecej niz pewne. Niestety, jezeli chodzi o grafike do Killzone, czy Uncharted nic nie ma startu. No chyba,ze zrobia naprawde przeza(pipi)iste Gearsy, bo to jedyna seria, ktora moze stanac obok tych tytulow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Infamous 2 bym nie przekreślał. Po tym co do tej pory pokazali, to gra jest poziomem zbliżona do Uncharted 2, a przecież to sandbox.

http://www.youtube.com/watch?v=QAwkUscboH4

Gameplay stary, jeszcze z tym gejowatym bohaterem.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

tak dalej porównuj 3 letniego Xa do miesięcznego/ej ps3 :rolleyes:

Najlepsze 2 argumenty jakie ostatnio tutaj padly, szczegolnie z brakiem piractwa mi sie podoba. Postawa typowego polaczka.

Panowie- to nie jest profesjonalna analiza rynku, tylko szybki spis subiektywnych odczuć, pisanych z mojego, prywatnego punktu widzenia. Do techniki odniosłem się może w dwóch punktach i to rzeczywiście może się zmienić z czasem, choć Xbox Slim na którym mam okazję grać również jest głośniejszy od PSTrójki.

Brak piractwa to dla mnie naprawdę duży plus i nie widzę w tym nic dziwacznego, ma mnie cieszyć to że ktoś kto kradnie osłabia sytuację danej konsoli? Co do online, to przepraszam że nie gram dość często i profesjonalnie żeby móc docenić doskonałość maszyny Billa Gejtsa w tej kwestii. Idąc tym tokiem myślenia powinienem np. za główny i straszny minus mojego auta uznawać brak napędu 4*4, mimo że nigdy nie wjechałem nim w teren. Dla mnie subiektywna ocena, dla ciebie oznaka bycia 'polaczkiem'...

Edytowane przez Wielki K

Opublikowano

Wielki K- z tego co wiem są gry (multi platformowe), które wychodzą w polskiej wersji językowej na Xa, a na PS3 dostajemy w tym samym czasie angola, nie jestem pewien czy są przypadki odwrotne.

Można poznać opinie osób które grają na XL oraz PSN, czy płacenie za XL jest tego warte?

Opublikowano

Jest.

Opublikowano

Najlepsze 2 argumenty jakie ostatnio tutaj padly, szczegolnie z brakiem piractwa mi sie podoba. Postawa typowego polaczka.

LOL, nie ma to jak wyzywać od polaczków gościa, który podaje całkiem sensowne mimo, że subiektywne argumenty. Nie każdy musi być pr0-HC graczem gotowym "płacić za usługę wartą wydawanych nań pieniędzy" - spróbuj zrozumieć. Zawsze zachwyt nowym sprzętem przyćmiewa jego wady, ale akurat brak piratów i darmowe granie online to niezaprzeczalne zalety Sony. Jest sporo wad PS3, które wymieniłem w poście kilka stron wcześniej, ale dla kogoś kogo nie podnieca tłuczenie online na najwyższym poziomie, bo w sieci gra rzadziej, wybór PS3 jest bardziej przyszłościowy - choćby przez Bluray.

Opublikowano

Jaki przyszlosciowy. Ktos chce filmow na bd, to kupi sobie odtwarzacza, ta generacja i tak zbliza sie do schylku swego zywota.

Opublikowano

Chyba że mówisz o x0, dla nie go może już sie kończyć.

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Myslisz ze obecna generacja ile bedzie jeszcze trwala, ja obstawiam 2 lata i na e3 2012 mamy zajawki nowego sprzetu.

Jeste chyba najwiekszym fanbojem i ciemniakiem tego tematu.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Generacja dla PS3 może trwać jeszcze kilka lat, zwłaszcza że ostatnio chodziły jakieś ploty o zewnętrznym procesorze, który zwiększa możliwości samej konsoli OLO.

Dla X360 jedynym ratunkiem i zarazem przekleństwem jest Kinect. Przynajmniej tak MS chce nadrobić brak gier.

Opublikowano

Jaki brak gier, multiplatformy teraz to genialne gry, ktore czesto deklasuja exy.

Opublikowano

Jeszcze Japonia nie wystartowała, a już chcecie następnej generacji?

Opublikowano

Ciemniaku nie mierz miarką x0 też PS3, to że x już zipie nie znaczy że PS3 też, ta konsolka jeszcze będzie przez dobre 4-5 lata, a na tym twoim baśniowym e2 2012 to M$ może sobie wypuszczać nową konsolke x1000pjęćset100dziwięćset, dla mnie to i nawet teraz może.

Też bym sie dziwił jako posiadacz xboxa że multiplatformy już deklasują exy :teehee:

@przeprosiny przyjęte :)

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Masz racje w 100%, przepraszam, ze w ogole smialem wyrazac swoje opinie w obliczu takiego konsolowego autorytetu jak ty.

Opublikowano

Ojeju, a wiesz że hu.i mnie obchodzi czym wciągnie, dopóki wychodzą zaje.biste gry to nie ma sie o co martwić, a ty tymczasem kup sobie z 3 te konsolki żeby czasem nie (pipi).ly na rroda

Opublikowano

Jak cię ch.uj wszystko obchodzi to weź wypie.rdalaj z tego tematu bo już tak zaniżasz poziom swoim bezmózgowiem że żal tu wchodzić.

Nie wiem tylko komu gul będzie latał, jak ja będe miał nową generację, a ty będziesz siedział na 7 letniej konsoli.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Tak jakby pestrojki nie padaly, a padaja napedy i konsole same, nawet bardziej niz Xy, gdyz od dluzszego czasu sa bezawaryjne praktycznie.

Dajcie temu pajacowi bana na ten temat.

Opublikowano

Antares: BD to był argument za PS3 na starcie kiedy odtwarzacze były drogie, a nie teraz. Jednej z przyczyn słabej sprzedaży PS3 w listopadzie w USA upatruje się właśnie w tym, że sklepy rzuciły na półki tony tanich odtwarzaczy BD.

Nie ma obecnie żadnej gry w na konsoli HD, która nie mogłaby się pojawić na "zjadliwej" liczbie DVD, a z 95% dalej spokojnie może wychodzić na 1xDVD. Ogranicznikiem jest sama moc konsoli, takie PS3 nie jest w stanie uciągnąć takich ficzerów i technologii by były potrzebne dziesiątki Gb.

Edytowane przez donsterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.