Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Psyko, nie, scenariusze w GTA też są dobre, aczkolwiek nigdy to nie był atut tej serii, można powiedzieć że jest tylko dodatkiem. A Halo jest jak Bioshock czy Half-life - tutaj historia, a raczej całe uniwersum to jedna z głównych zalet.

Apteczki vs regenerowanie zdrowia nie ma co tego roztrząsać, oba systemy mają swoje wady i zalety. O ile w Halo było to uzasadnione, bo tam regenerowała się osłona, a apteczki owszem były (w nowym Reach jest tak samo), o tyle odnawianie zdrowia pojawiło się głównie za sprawą CoD2.

Zwyrol strzelanin "od zaje.bania" wychodzi od czasów Dooma, więc nie wiem o czym ty mówisz.

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Czyli kto niby? Jak zawsze mnie to rozpierdala - "design w halo jest słaby" - bo każdy mu się przy(pipi)ć do gruntów i dwóch broni na krzyż z których wylatują różowe igiełki. Bungie które chciało stworzyć coś oryginalnego, nietypowego, wymyśliło grunty i jest ganione, a taki Mass Effect, wielka epopeja sf gdzie każdy kosmita z najdalszej możliwej galaktyki wygląda jak człowiek, tyle że z kolorowym ryjem i ewentualnie dużymi oczami (bullshit taki sam jak w Star Treku), NO ALE JEST EPIDZKI!

Pisałem o sobie. Bardzo lubię klimaty s-f ale ta krzyżówka żuków gnojnych ze świniakami to dla mnie za wiele. Do tego te kombinezony. Gdyby nosił go tylko główny bohater to by było w porządku. Gdy pojawia się cała grupa identycznie ubranych postaci wygląda to komicznie.

Opublikowano

Jak identycznie? W co ty grales?

Opublikowano

Zwyrol strzelanin "od zaje.bania" wychodzi od czasów Dooma, więc nie wiem o czym ty mówisz.

Na konsolach, aż tyle tego nie było. W tym momencie to chyba najpopularniejszy gatunek.

Opublikowano

Na konsolach, aż tyle tego nie było. W tym momencie to chyba najpopularniejszy gatunek.

Może dlatego, że gałki analogowe pojawiły się ok 10 lat temu? na pecetach strzelanin było zawsze od groma.

Opublikowano

Gdy pojawia się cała grupa identycznie ubranych postaci wygląda to komicznie.

No i w tym momencie mozesz zamilknac bo po prostu nie grales w ta gre ;P

No i temat zszedl na design, kto by sie tego spodziewal LOL

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Może dlatego, że gałki analogowe pojawiły się ok 10 lat temu? na pecetach strzelanin było zawsze od groma.

Dlatego pisałem o konsolach, a analog był już w N64.

Opublikowano

No ale nie rozumiem, wolałbyś żeby dalej wychodziły jakieś platformówki? A może klony God of War? Jak dla mnie proporcje w gatunkach gier są dobre, a z resztą nikt nie każe grać w 5tą strzelankę z rzędu.

Opublikowano

O Merson przyszedl, dzisiaj moze mama do mu sprobowac szampana, wiec szykujcie sie na ostra jazde bez trzymanki kolo godziny 23

:teehee:

Opublikowano

Gdy pojawia się cała grupa identycznie ubranych postaci wygląda to komicznie.

No i w tym momencie mozesz zamilknac bo po prostu nie grales w ta gre ;P

No i temat zszedl na design, kto by sie tego spodziewal LOL

ciekawe gdzie Halo 3 jest do obadania w kawiarence internetowej :teehee:

już po ocenie użytkowników wiadomo że MS oby w przyszłym roku również się utrzymali :sweat:

Opublikowano

No ale nie rozumiem, wolałbyś żeby dalej wychodziły jakieś platformówki? A może klony God of War? Jak dla mnie proporcje w gatunkach gier są dobre, a z resztą nikt nie każe grać w 5tą strzelankę z rzędu.

Platformery jak najbardziej, mało ich teraz jest. Kiedyś to było obowiązkowy gatunek.

Brakuje też beat'em up'ów. Niby są slashery, ale to nie to samo co okładanie ręczne oprychów po mordzie.

Opublikowano

Mogłem się tego spodziewać...

Best First Person Shooter: Black Ops (według gametrailers)

Nie Bad Company 2, tymbardziej nie Reach. Je.bane matoły.

jeden z komentarzy

Wow, a game that requires no skill, has the same bugs, is the same game as cod4, and lag is the deciding factor for victory or loss; is the best shooter of 2010!

normalnie ryczeć mi się ze śmiechu chce. ja nie widzę sensu w tym, żeby Killzone 3, Res 3, Bulletstorm i Battlefield 3 wychodziły, skoro nowiuśki cod na 7 letnim engine sprzeda się 10 razy lepiej i będzie zbierać większość nagród za najlepszego FPS'a.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=-_nc9NLlNuY

Jakos mi sie skojarzylo z Mersonem :teehee:

:lol: dobre, dobre, choć coś pier.doli o jakiś mieczach i jakiś magach co bardziej wskazuje na to że grał w jakiegoś Fable lub innego rpg'a na x0 zresztą ten ziomek podobny jest do Psyko który będzie dzisiaj spędzał sylwestra razem z jedynką, pewnie u niego na stoliku już stoją z 3 butelki piccolo i ciasteczka z biedronki przygotowane do wielkiej biby ;)

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Nie rozumiem czemu Alan Wake sie tak slabo sprzedal, jak an razie jest genialny. A bodajze 8 w PE za grafike to jakis niesmaczny zart. Mocny as w tali MSu.

Jak skończysz całego to pogadamy, grafika w AW miejscami zasługuje na 9+ ale ma też momenty w których wygląda jak gra z N64 <_<

Opublikowano

Nagrody dla COD'a sa tyle samo wartosciowe co posty Mersona :teehee:

ma też momenty w których wygląda jak gra z N64

Bzdura na resorach. Jak dla Ciebie znalezienie slabej tekstury oznacza, ze gra wyglada jak na N64 to ja nie mam pytan.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Chcieli dobrze, ale jak się przekoloryzuje to wychodzi z tego taka parodia :P

Opublikowano

Best Software Lineup - Xbox 360

lol, dlaczego tu nie ma wojny? Przecież rok i dwa lata temu PS3 wygrało, a teraz? Gdzie fanboje Sony? Gdzie Mysza, gdzie Merson? A nie Merson już jest, dostarcza suchary.

Ja ide sie zbierać na sylwka, jutro mam nadzieję tu będzie niezły rozpier.dol :D

Opublikowano

:lol: dobre, dobre, choć coś pier.doli o jakiś mieczach i jakiś magach co bardziej wskazuje na to że grał w jakiegoś Fable lub innego rpg'a na x0 zresztą ten ziomek podobny jest do Psyko który będzie dzisiaj spędzał sylwestra razem z jedynką, pewnie u niego na stoliku już stoją z 3 butelki piccolo i ciasteczka z biedronki przygotowane do wielkiej biby ;)

Przychodzi jeszcze MaZZeo; czeka ich noc z graniem we wspaniałą, męską grę, jaką jest Halo. Jak można nie być fanem takiej gry! Gdyby nie ona, nie gralibyśmy w Battlefield'a! Mało tego, ma tak cudowną fabułę, że cała seria GTA może się schować!

Opublikowano

Merson ma kolege xD

Dobra starczy tego, spierdzielam. Jutro sobie poczytam wasze dalsze wywody :) Najlepszego popaprance !!!

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Odnoscie sie z szacunkiem do starszych szczymryje!

Opublikowano

Merson ma kolege xD

Dobra starczy tego, spierdzielam. Jutro sobie poczytam wasze dalsze wywody :) Najlepszego popaprance !!!

Wspaniale, c'nie? Jak widzę co piszą w tym temacie fani XBubla, to aż mi się papa na dachu zwija.

Psyko, ty może jesteś starszy wiekiem, ale na pewno nie rozumem.

Edytowane przez TheRozi

Opublikowano

Ales mi dogadal, ho ho. Nie wiem co mam odpisac, ale wiadomka ze ludzie ktorzy nie wielbia bezgranicznie Sony to ciemniaki. Ale wiesz co... to mija sie z rzeczywistoscia, skonczysz zawodowke to moze zrozumiesz.

Opublikowano

Czy napisałem w którymś momencie, że: "ludzie ktorzy nie wielbia bezgranicznie Sony to ciemniaki"?

Edytowane przez TheRozi

Opublikowano

Ej Rozi, poważnie chcesz konkurować z Mersonem w pisaniu głupot i rzucaniu sucharami? Nie warto.

Życzę wszystkim w 2011 super gier i gotówki która będzie na nie przeznaczana. Niektórym również życzę trochę lepszej zdolności czytania ze zrozumieniem. :thumbsup:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.