Keymaker 25 Opublikowano 30 października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 października 2010 No witam ! Tydzień do imprezy, a tutaj nadal nie ma powiązanego tematu. Szykuje się największa impreza dla graczy w Polsce ! Przebije marny ON/OFF i zarządzi w tym roku. Szczecin będzie przygotowany na przyjęcie 100 000 osób. Ja z redakcją jedziemy tam i organizujemy nasze stanowisko - około 40 m2. Będzie turniej w Guitar Hero: Warriors of Rock, jakąś sportówkę od EA, a do tego być może DJ Hero 2 Szczegóły u mnie na blogu. A Wy się wybieracie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredna 2 Opublikowano 30 października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 października 2010 Na pewno pojawię się wraz ze znajomymi. Żal opuścić takie wydarzenie, skoro jest na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 30 października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 października 2010 Wiadomo co dokładnie oprócz masy turniejów będzie na SGS ? Narazie nie słyszałem żadnych informacji o tym czy pojawi się Sony, czy nawet Microsoft. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredna 2 Opublikowano 30 października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 października 2010 Z tego co mi wiadomo MS potwierdził obecność. Więcej grzechów nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 30 października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2010 Mam przed oczami plan zagospodarowania powierzchni i widzę, że będziemy my z gierkowych stanowisk, MS, Nintendo, EA i coś, co jest zaznaczone jako "PCF CS". Może jakieś stoisko turniejowe CS z działką People Can Fly ? Who knows... Na stronie SGS jest info od nas: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 31 października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 października 2010 wpadne na gitarek, chociaż milion lat już nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 31 października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 października 2010 Wiadomo czy wpadnie Microsoft z Kinectem ? Chętnie bym zobaczył jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 31 października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2010 Microsoft nie pokazuje się nigdzie bez Kinecta :potter: Proste, że będą ze sprzęcikiem Proponuję pobujać się przy Dance Central z hostessą - od razu wszystkich uwaga koncentruje się na graczu i dostaje on +100% do fejma i szacunu za odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 października 2010 Na zeszłorocznych targach PGA ściągnięto producentów zza granicy. Na tej imprezie będzie taka atrakcja? Czy będą pokazy gier, które dopiero szykują się do wejścia na rynek? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 31 października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 października 2010 Może zapowiedzą nowego Uncharteda i GTA. Blisko mam. Mógłbym wpaść, ale coś czuje że będą tam faworyzować M$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 31 października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 października 2010 Może zapowiedzą nowego Uncharteda i GTA. Blisko mam. Mógłbym wpaść, ale coś czuje że będą tam faworyzować M$ Noo i Playstation 4 ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 31 października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 października 2010 Nigdzie nie ma żadnych info. nt. czy pojawi się Sony z Move czy czymkolwiek. Nie posiadam konsoli MS ani Niny, a turniej Magic The Gathering mnie raczej nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 października 2010 To pewnie impreza częściowo pod banderą M$. Podobnie było na PGA 2008, kiedy to Xbox 360 było współorganizatorem imprezy, Sony praktycznie wtedy nie istniało na tych targach. Było raptem kilka stanowisk z PS2 i chyba tylko jedno z PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 31 października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2010 Wszystkim poszukującym informacji w pierwszej kolejności proponuję zapoznać się z informacjami o imprezie. Następnie, możecie sprawdzić wstępny plan zagospodarowania przestrzeni w hali: LINK Strona zawiera naprawdę dużo informacji. Części nie ma w oficjalnych notkach, bo pojawiają się na bieżąco, ale warto zbadać całą stronę. Moja rozpiska jest dokładniejsza o wiele, ale nie mogę jej chyba wrzucić. Na stronie jest tez rozpiska konferencji i raczej nie zapowiada się to na jakiś szał, ale widzę pozycje, na które warto się przejść Dla zainteresowanych turniejem Guitar Hero: wrzuciłem właśnie regulamin turnieju. Ogólną notkę od PLXC z powyższym znajdziecie u nas na blogu: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 4 listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2010 Jeżeli ktoś nie chce wyjść z pustymi rękoma, a wręcz przeciwnie - chce dokonać najlepszej transakcji w życiu i zamienić wydane na bilet 10 zł na konkretne gifty, to polecam nasze stoisko, które potencjalnie przyćmi to, co pokaże chociażby EA. Najnowsze info o turniejach, konkursach i nagrodach pod linkiem: LINK! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 4 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2010 Szykujcie się. Największy master na forumie (znaczy się ja ) postanowił wpaść na SGS w sobotę by przetestować Kinect Keymaker: Kogo wysyłacie na SGS ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 4 listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2010 Słuchajcie, dostałem rozpiskę wystawców. PCF to nie People can Fly, tylko PC Factory :| EA będzie miało skromne stanowisko. U nas będzie magia gier ! Postaramy się dać z siebie wszytko Obok będą dwa Kinecty, nie nasze co prawda, ale fajnie tematycznie to będzie ułożone. Steryd: jak to kogo wysyłamy ? Cała warszawska ekipa redakcyjna jedzie, też będę, także Ty i inni: nie bójcie się przybić piątki ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 4 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2010 Zarzuć tą rozpiską. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 5 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2010 I ja będę, chociaż SGS zapowiada się mocno średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 5 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2010 KFC ma swoje stoisko, nie może być źle. Również jutro będę, razem z Wredną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 5 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2010 Powinienem sie pojawic kolo poludnia jakos. Keymaker odwiedze wasze stanowisko na bank Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 6 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2010 Ja też wpadnę na pewno poznać kogoś z foruma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 6 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2010 małe to to. zagrałem sobie dwa razy w dj hero i jakąś ścigałke na fotelu z kierownicom, poobczajałem reszte i pojechałem do domu. kudłatego nie było w pobliżu gitar hiroł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 6 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2010 Slabo strasznie. Jutro nawet nie ide. Dobrze ze browara chociaz sprzedaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 6 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2010 no lane siki 0.4 za 5pln, zawsze coś. i kfc się rozstawiło nawet. no ale faktycznie jak już ktoś był dzisiaj to nie ma sensu drugi raz iść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi