polson 7 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Kurde panowie grajcie, rozumiem jak ktos napisze, ze wyjechal gdzies na tydzien czy cos, ale cholera jak sie chce to zawsze idzie znalezc czas, nawet majac rodzine(w tym 10 misieczne dziecko). Przeciez to jest tylko 5 meczy na tydzien, czyli jakas godzinka lub ciut wiecej. Cytuj
ted360 17 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Toshirou zrezygnował, Genoa wygrywa walkowerem Cytuj
Ader 383 Opublikowano 15 listopada 2010 Autor Opublikowano 15 listopada 2010 ok,jutro jak wrócę z pracy wieczorem,to się tym zajmę i wpisze brakujące wyniki Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 polson ma racje. 5 spotkan to okolo godzina. zagrac jeden mecz to razem z wlaczeniem konsoli, gry, zalogowaniem sie itd. maksymalnie 20 minut. a wielu z walkowerowcow widze systematycznie na forumie. Cytuj
tomi_d 1 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 (edytowane) Jest ciężko z czasem na mecze. Praca, rodzina itp, ale jak się chce to się da. Chyba, że akurat zmienia się robotę i pracuje sie od 9:00 do 21:00. W tej chwili mnie to nie dotyczy, ale rozumiem takich ludzi. Problemem mogą być za to urlopy, 1-2 tygodnie każdy może wyjechać i głupio byłoby wypisywać się wtedy z ligi. Nasz prowadzący ligę Ader mógłby zaproponować ścieżkę postępowania w takiej sytuacji, by było to jasne na przyszlość. Edytowane 16 listopada 2010 przez tomi_d Cytuj
Ader 383 Opublikowano 16 listopada 2010 Autor Opublikowano 16 listopada 2010 (edytowane) Regulamin jest do przejrzenia i był podawany kilkakrotnie. Musicie zrozumieć ,że ja nie będę za nikim 3 tygodnie czekał aż rozegra swoje mecze - jak ktoś się zapisuje do ligi znaczy to,że akceptuje regulamin.Jeśli ktoś nie ma czasu na grę,to niech nie zabiera tego czasu innym i po prostu zrezygnuje(i spróbuje w następnym sezonie).Ja jestem wyrozumiały bardzo,przedłużałem już pierwsza kolejkę o tydzień i myślę,że to wystarczy.Sezon powinien trwać około miesiąca a nie pół roku. Jeśli ktoś uważa ,że 5 meczy tygodniowo to dużo,to będziemy grali 4. Co do urlopów - wiadomo,że wtedy to wszystko wygląda inaczej,ale NIKT z ludzi wyrzuconych ligi nie pisał do mnie z prośba o przedłużenie terminu meczów,więc sorry. Edytowane 16 listopada 2010 przez Ader Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Radkos77, Pablisso - nawet jak gracie w Coda czy inna gierke, to chyba mozecie na pmke odpisac w sprawie meczu, bo wiadomosci wysylam na psnie a odpowiedzi zadnej. Cytuj
Gość Kuno Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Ader zapomniałeś wpisać tam mojego meczu: Kolejka: Runda 2 Zespoły: Everton (Kuno_PL) - Ajax Amsterdam (majkrou) Wynik: 2:1 Strzelcy: 49'min.Saha, 82min.Saha (Everton) / 20'min.Lodeiro (AJAX) Cytuj
Cris 120 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Radkos77, Pablisso - nawet jak gracie w Coda czy inna gierke, to chyba mozecie na pmke odpisac w sprawie meczu, bo wiadomosci wysylam na psnie a odpowiedzi zadnej. Potwierdzam. Jesli tak ... to ja proponuję walkower z wyżej wymienionym. Cytuj
polson 7 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Hej, to kiedy terminarz na nastepne kolejki?? Cytuj
Gość Kuno Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 pewnie jak Ader oddzieli tych co grają mecze w terminie od tych co lige mają gdzieś, zapisali sie i znikli. Cytuj
ted360 17 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 nie wiem, czy dam radę rozegrać pozostałe mecze, bo nikt nie odpisuje na moje wiadomości GG/PSN :confused: Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 nie wiem, czy dam radę rozegrać pozostałe mecze, bo nikt nie odpisuje na moje wiadomości GG/PSN :confused: Przeciez Ci odpisalem dzisiaj, wyslalem Ci wczoraj pm na forumku i nie odpisales;) Cytuj
tomi_d 1 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Czy Matinx to gra coś? Od tygodnia wysłałem mu kilka wiadomości na gg, widzę, że jest online, a nie odpowiada. On jest gospodarzem... Cytuj
Ader 383 Opublikowano 19 listopada 2010 Autor Opublikowano 19 listopada 2010 TERMIN NA ROZEGRANIE DO 25.11.10r. Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Jesli ktos chce zagrac dzisiaj wieczorem to dajcie znac;) Jutro tez pewnie wieczorkiem bede no i cala niedziela wolna,wiec najlepiej uderzajcie na gg. Cytuj
polson 7 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 O jakie losowanie, 2 mecze mam juz wygrane(Lons i Zigor walkowery). Czyli tylko 3 mecze do rozegrania... Wojtas, Cris i Grzenio, fajnie jakbyscie dzis wieczorem byli, bo jak nigdy bede od 20 do nocy gral;d. Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 nie wiem, czy dam radę rozegrać pozostałe mecze, bo nikt nie odpisuje na moje wiadomości GG/PSN :confused: Robisz to samo;) Pisalem dzisiaj jak grales w GT,zero odzewu, pojawiłeś się wieczorem,grałeś w buzza, również zero odzewu na moją wiadomość. Cytuj
ted360 17 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Wieczorem nie było mnie w domu, w buzza grywa moja dziewczyna, a GT włączyłem dosłownie na 3min, żeby pokazać coś kumplowi :> dziś po 20. mogę zagrać, ale jaki to ma sens, skoro trzy pozostałe osoby mnie olewają... Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 (edytowane) Wieczorem nie było mnie w domu, w buzza grywa moja dziewczyna, a GT włączyłem dosłownie na 3min, żeby pokazać coś kumplowi :> dziś po 20. mogę zagrać, ale jaki to ma sens, skoro trzy pozostałe osoby mnie olewają... To zagramy wieczorkiem;) EDIT: Jeszcze ktos ma ochote dzisiaj zagrac mecz?? Edytowane 20 listopada 2010 przez Faranell Cytuj
Cris 120 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Myślę , że nie powinno być żadnych terminów kolejek , tylko wrzucony cały terminarz i podany ostateczny termin zakończenia ligi. Nie byłoby lepiej? Cytuj
tomi_d 1 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Myślę , że nie powinno być żadnych terminów kolejek , tylko wrzucony cały terminarz i podany ostateczny termin zakończenia ligi. Nie byłoby lepiej? Myślałem też o tym, ale wtedy byłyby sytuacje, że ktoś w połowie sezonu rozegrałby wszystkie mecze, a inni np. połowę. Tabela nie oddawałaby by tego co się dzieje w lidze. Tak, co te 5 kolejek masz podsumowanie i możesz ocenić jak każdy sobie radzi. Ocenić kto jest najlepszy i nastawiać się na te mecze szczególnie, a w meczach ze słabszymi oczekiwać punktów Jeżeli ustalić terminarz na cały okres to ucieknie klimat ligi. Cytuj
Gość Kuno Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Ja mam pytanie do Adera - czy bedzie 2 sezon? jeśli tak czy drużyny bedą losowane od nowa? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 24 listopada 2010 Autor Opublikowano 24 listopada 2010 Ja mam pytanie do Adera - czy bedzie 2 sezon? jeśli tak czy drużyny bedą losowane od nowa? Mam nadzieję,że będzie,tylko bez tych osób,które marnowały mój czas. Losowanie oczywiście od nowa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi