ShtaS 174 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Forumowicze, znacie kogoś/jubilera który przerobi kapsle na kolczyki? Cytuj
RoL 578 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 ale o co dokladnie chodzi? chcesz przetopic te kapsle i zrobic z tego jakies kolczyki (?), czy zrobic kolczyki-kapsle, dolutowujac do kapsli bigle lub sztyfty? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Tunele z kapsla po Tymbarku. Geniusz Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 3 listopada 2010 Autor Opublikowano 3 listopada 2010 ale o co dokladnie chodzi? chcesz przetopic te kapsle i zrobic z tego jakies kolczyki (?), czy zrobic kolczyki-kapsle, dolutowujac do kapsli bigle lub sztyfty? Mam na myśli takie coś Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 no dokladnie takie cos robi i sprzedaje na allegro, tam poszukaj Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 4 listopada 2010 Autor Opublikowano 4 listopada 2010 Możesz mi podać Jej nick na allegro bo w chwili obecnej nic chyba nie sprzedaje? :> Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Ktoś chce się nosić gustownie jak GAGA? Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Możesz mi podać Jej nick na allegro bo w chwili obecnej nic chyba nie sprzedaje? :> nie znam nicku Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Jakis nowy trend "Na smieciarza" rodem z alejek z bronxu. Jakis wyjadacz ktory pchal wozek z pocietym kaloryferem dorobil sie fortuny w usa robiac kolczyki z capsow dla ziomali ktorzy wymieniali je za dzialke na Projektach. Obecnie nie ma ich na allegro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi