Opublikowano 3 listopada 201014 l Nie znalazłem takiego tematu - więc zakładam. Niech "zgłoszenia" wyglądają następująco (tradycyjnie ;D) PSN id - schab0795PL headset - jest uwagi: - Grę biorę na premierę. W weekendy gram 24h, w tygodniu odpadają poniedziałki oraz wtorki/środy (zależy jak się ułoży)
Opublikowano 3 listopada 201014 l Gierkę biorę raczej w dniu premiery, albo na dniach ;] PSN ID - spritezor_pl HS: jest
Opublikowano 4 listopada 201014 l PSN ID - SlupekPL HS: jest Biorę na premierę. Chętnie w zombi poszarpię. Edytowane 4 listopada 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 4 listopada 201014 l Hejka chłopaki. Widzę że będzie z kim pograć. Wiecie gdzie mnie szukać PSN id - maximusdak headset - jest Biorę na premierę. PS. schab0795PL witaj po dłuższej przerwie. Edytowane 4 listopada 201014 l przez maximusdak
Opublikowano 4 listopada 201014 l PSN id: xborPL headset: będzie na dniach biorę na premiere Edytowane 9 listopada 201014 l przez xbor
Opublikowano 5 listopada 201014 l PSN ID - Pryxfus HS: jest Biorę zaraz po premierze. Jak ogram singla chętnie poszarpię online. BTW Można by zmontować stałą ekipę na zakupy dodatków, bo wg zapowiedzi ma być od groma http://ppe.pl/news-3662-Black_Ops_dostanie__najwiecej_DLC_w_historii_.html
Opublikowano 6 listopada 201014 l PSN ID - Domin15 HS: jak nie mam jak MAM! Biorę jeszcze dziś Tylko online. Add'ujcie jak jesteście hardcorowcami w CoDa, casuali nie potrzebuję w friend'sach! Szukam też sztywnej ekipy na wszystkie DLC do Call of Duty Black Ops. Temat założyłem tutaj: http://www.psxextrem.../page__st__2460 Kto chętny proszę się dopisywać zostały 3 sloty. Do zobaczenia jak najszybciej na serwerach! Pozdro Edytowane 6 listopada 201014 l przez DominoSs
Opublikowano 9 listopada 201014 l PSN ID- sznajder gra już jest headset będzie najpóźniej na początku grudnia
Opublikowano 10 listopada 201014 l PSN ID- KuklesPL Gra jest HS jest Edytowane 10 listopada 201014 l przez Kukles
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Szukam chętnych na zdobycie wszystkich trofeów związanych z Zombie, począwszy od Collectora. Wysyłać Invite'y i gramy !
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Gram najwięcej Barebones, bo mnie irytuje latające cholerstwo na niebie i killstreaki, ale inne tryby tez mogę od biedy zagrać. Ktoś chętny na wspólne granie to zapraszać. Mam HSa.
Opublikowano 4 maja 201113 l Witam. Klan Ik3R szuka chętnych graczy do wspólnej gry. Osoby chętne zapraszam na stronę www.iker.xaa.pl do działu rekrutacja lub kontaktować się ze mną na PSN ID SiwezZ lub GG: 35363442. Ogolnie klan dopiero został otwarty, lecz licze na duzo milych chwil spedzonych u nas. Ps: Gdy nie posiadasz KULTURY osobiste, nawet nie proboj sie do nas dostac. ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHETNYCH. www.iker.xaa.pl
Opublikowano 21 czerwca 201113 l kupiłem dzis na allegro wersje niemiecką. jest w menu zmiana jeżyka czy cos takiego ? jedynie to znalazłem że wersja niemiecka jest ocenzurowana w pewnych kwestiach.