szaden 228 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Tak jak w temacie, można dostać dotacje unijną na rozkręcenie serwisu internetowego? Moja znajoma twierdzi, że nie, ale wyczytałem w necie, że istnieje taka możliwość. Szkoda tylko, że na tej samej stronie nie były podane dokładne szczegóły... Może wy coś wiecie na ten temat? Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 (edytowane) Mój znajomy założył serwis aukcyjny i dostał dotację z unii. Więc na pewno się da. Ale szczegółów niestety nie znam. Wiem tylko, że podstawą jest dobry biznesplan. Edytowane 4 listopada 2010 przez asfalt Cytuj
szaden 228 Opublikowano 4 listopada 2010 Autor Opublikowano 4 listopada 2010 (edytowane) Tak właśnie myślałem, a moja znajoma upierała się, że się nie da. Powiem jej żeby poszła do urzędu miasta i popytała o szczegóły. A co sądzicie o Akademickich Inkubatorach Przedsiębiorczości? Edytowane 4 listopada 2010 przez szaden Cytuj
scuff 463 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 pokaz jej to: http://www.aukcjusz.pl/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi