Opublikowano 5 listopada 201014 l Nie widziałem tematu więc zakładam. Chętnie pogram w castle crashers i porobię trofea, mój psnid: CzapaPL
Opublikowano 6 listopada 201014 l Ja również, tylko nie chodzi mi o specjalne ustawki aby ponabijać trofea, tylko żeby przejść całą kampanię (oczywiście nie na jednym posiedzeniu) ze zgraną ekipą (najlepiej w czwórkę) i dobrze się bawić. Najbardziej pasuje mi późnymi wieczorami. Niestety na razie nie mam hs. Jakby co mój psn id: EADOMS.
Opublikowano 7 listopada 201014 l Ja również, tylko nie chodzi mi o specjalne ustawki aby ponabijać trofea, tylko żeby przejść całą kampanię (oczywiście nie na jednym posiedzeniu) ze zgraną ekipą (najlepiej w czwórkę) i dobrze się bawić. Najbardziej pasuje mi późnymi wieczorami. Niestety na razie nie mam hs. Jakby co mój psn id: EADOMS. A mam pytanie, czy grając online, np. jak gram sobie z kumplem we dwóch kampanie w coopie(ale na jednej konsoli), to może ktoś do nas dołączyć?
Opublikowano 7 listopada 201014 l Ja również, tylko nie chodzi mi o specjalne ustawki aby ponabijać trofea, tylko żeby przejść całą kampanię (oczywiście nie na jednym posiedzeniu) ze zgraną ekipą (najlepiej w czwórkę) i dobrze się bawić. Najbardziej pasuje mi późnymi wieczorami. Niestety na razie nie mam hs. Jakby co mój psn id: EADOMS. A mam pytanie, czy grając online, np. jak gram sobie z kumplem we dwóch kampanie w coopie(ale na jednej konsoli), to może ktoś do nas dołączyć? Nie da rady.
Opublikowano 7 listopada 201014 l Dołączyć nie, ale można zrobić sesję: Dwie osoby na jednej konsoli plus dwie z różnych konsol i grać w czwórkę.
Opublikowano 10 listopada 201014 l Czy w multi mogą powtarzać się postacie? Czy każdy musi grać inną? I pytanie,czy chcecie grać od nowa postaciami od 1 lvlu, czy już postaciami który jakiś tam lvl posiadają? Jak coś to mam ziomka a prądem na 26 a ogniowego na 17 lvlu.
Opublikowano 10 listopada 201014 l Autor Czy w multi mogą powtarzać się postacie? Czy każdy musi grać inną? I pytanie,czy chcecie grać od nowa postaciami od 1 lvlu, czy już postaciami który jakiś tam lvl posiadają? Jak coś to mam ziomka a prądem na 26 a ogniowego na 17 lvlu. Niestety ale nie mogą się powtarzać. Każda osoba musi grać inną postacią.
Opublikowano 10 listopada 201014 l Ja też bym chętnie w końcu przeszedł grę w co-opie. Jest nas czterech więc akurat. Kiedy Wam najlepiej pasuje aby pograć??
Opublikowano 11 listopada 201014 l Ja z czapą będziemy grać koło 22. Pasuje Ci o tej porze? Zawsze lepiej w trójkę. P.S. Czemu do ciebie nie można wysyłać PW?? Edytowane 11 listopada 201014 l przez MBeniek
Opublikowano 11 listopada 201014 l Ja z czapą będziemy grać koło 22. Pasuje Ci o tej porze? Zawsze lepiej w trójkę. P.S. Czemu do ciebie nie można wysyłać PW?? Juz mozna, mialem pelna skrzynke. Jesli bede dostepny na PSN, to na pewno zagram. Rozumiem, ze bedziemy grac od 1 lvlu? Bo niestety gram ta sama postacia co Czapa...
Opublikowano 11 listopada 201014 l Kurcze też chętnie bym pograł w co-op'ie z kimś konkretnym. Jakby coś to śmiało invantujcie ,a i gram Lodowym Rycerzem 63lvl i Industrialistą 21 lvl. PS. Szukam okazjonalnie kogoś z kimś byłbym wstanie rozwalić Insane mode. PS2. Jak coś to posiadam to śmieszne urządzenie do rozmów w czasoprzestrzeni. Edytowane 18 listopada 201014 l przez Szalona Małpka
Opublikowano 15 listopada 201014 l szukam osób z ktorymi przejde insane mode. mam rycerza ogniowego na 48 i pare innych slabszych. nick: DaNtE_PL
Opublikowano 22 marca 201114 l Witam Poszukuje chetnych do gry na poziomie insane. Moj poziom 52lv orange knight