czapa 671 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Nie widziałem tematu więc zakładam. Chętnie pogram w castle crashers i porobię trofea, mój psnid: CzapaPL Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Ja również, tylko nie chodzi mi o specjalne ustawki aby ponabijać trofea, tylko żeby przejść całą kampanię (oczywiście nie na jednym posiedzeniu) ze zgraną ekipą (najlepiej w czwórkę) i dobrze się bawić. Najbardziej pasuje mi późnymi wieczorami. Niestety na razie nie mam hs. Jakby co mój psn id: EADOMS. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Ja również, tylko nie chodzi mi o specjalne ustawki aby ponabijać trofea, tylko żeby przejść całą kampanię (oczywiście nie na jednym posiedzeniu) ze zgraną ekipą (najlepiej w czwórkę) i dobrze się bawić. Najbardziej pasuje mi późnymi wieczorami. Niestety na razie nie mam hs. Jakby co mój psn id: EADOMS. A mam pytanie, czy grając online, np. jak gram sobie z kumplem we dwóch kampanie w coopie(ale na jednej konsoli), to może ktoś do nas dołączyć? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Ja również, tylko nie chodzi mi o specjalne ustawki aby ponabijać trofea, tylko żeby przejść całą kampanię (oczywiście nie na jednym posiedzeniu) ze zgraną ekipą (najlepiej w czwórkę) i dobrze się bawić. Najbardziej pasuje mi późnymi wieczorami. Niestety na razie nie mam hs. Jakby co mój psn id: EADOMS. A mam pytanie, czy grając online, np. jak gram sobie z kumplem we dwóch kampanie w coopie(ale na jednej konsoli), to może ktoś do nas dołączyć? Nie da rady. 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Dołączyć nie, ale można zrobić sesję: Dwie osoby na jednej konsoli plus dwie z różnych konsol i grać w czwórkę. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 To ma ktoś ochotę pograć wspólnie w CC?? Cytuj
czapa 671 Opublikowano 10 listopada 2010 Autor Opublikowano 10 listopada 2010 Naprawdę nikt nie gra? Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Naprawdę nikt nie gra? Wieczorem chetnie pogram. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 ja też chętnie pogram Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Czy w multi mogą powtarzać się postacie? Czy każdy musi grać inną? I pytanie,czy chcecie grać od nowa postaciami od 1 lvlu, czy już postaciami który jakiś tam lvl posiadają? Jak coś to mam ziomka a prądem na 26 a ogniowego na 17 lvlu. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 10 listopada 2010 Autor Opublikowano 10 listopada 2010 Czy w multi mogą powtarzać się postacie? Czy każdy musi grać inną? I pytanie,czy chcecie grać od nowa postaciami od 1 lvlu, czy już postaciami który jakiś tam lvl posiadają? Jak coś to mam ziomka a prądem na 26 a ogniowego na 17 lvlu. Niestety ale nie mogą się powtarzać. Każda osoba musi grać inną postacią. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Ja też bym chętnie w końcu przeszedł grę w co-opie. Jest nas czterech więc akurat. Kiedy Wam najlepiej pasuje aby pograć?? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 (edytowane) Ja z czapą będziemy grać koło 22. Pasuje Ci o tej porze? Zawsze lepiej w trójkę. P.S. Czemu do ciebie nie można wysyłać PW?? Edytowane 11 listopada 2010 przez MBeniek Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Ja z czapą będziemy grać koło 22. Pasuje Ci o tej porze? Zawsze lepiej w trójkę. P.S. Czemu do ciebie nie można wysyłać PW?? Juz mozna, mialem pelna skrzynke. Jesli bede dostepny na PSN, to na pewno zagram. Rozumiem, ze bedziemy grac od 1 lvlu? Bo niestety gram ta sama postacia co Czapa... Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 (edytowane) Kurcze też chętnie bym pograł w co-op'ie z kimś konkretnym. Jakby coś to śmiało invantujcie ,a i gram Lodowym Rycerzem 63lvl i Industrialistą 21 lvl. PS. Szukam okazjonalnie kogoś z kimś byłbym wstanie rozwalić Insane mode. PS2. Jak coś to posiadam to śmieszne urządzenie do rozmów w czasoprzestrzeni. Edytowane 18 listopada 2010 przez Szalona Małpka Cytuj
QTF 8 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 szukam osób z ktorymi przejde insane mode. mam rycerza ogniowego na 48 i pare innych slabszych. nick: DaNtE_PL Cytuj
rapen 4 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 chetnie pogram jak co. pisac. dane po lewej Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Niedługo będę kupował gierkę, więc można coś pograć ;] Cytuj
cohlerc1 0 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Witam Poszukuje chetnych do gry na poziomie insane. Moj poziom 52lv orange knight Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi