Kalinho_PL 334 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Witam. Gra stara i badziewna ale brakuje mi online, także proszę chętnych na online o kontakt. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 15 marca 2011 Autor Opublikowano 15 marca 2011 Witam. Gra stara i badziewna ale brakuje mi online, także proszę chętnych na online o kontakt. do zrobienia trofki 'in your face...' polecam Mirko vs Eddie. Napieprzamy Mirkiem R1 + [] a Eddie spamuje R2 + X (fake kicki - trzea szybko naciskać). Gdy nasz superman punch wejdzie na counter hit'a to mamy trofke (oczywiście wcześniej Eddie nie może zostać rocknięty i należy to machnąć w miarę szybko). Powodzenia - ja mam już wszystkie online trophies Cytuj
dzej003 3 Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 Mam gierke chętni online zapraszam... i gra nie jest badziewna :¡ Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 Zapros mnie to pogramy w sobotę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi