wrog 640 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) Zapraszam scenowców do udziału w turnieju Halo: Reach FFA, który OnlineCenter.pl organizuje w ramach akcji nagłaśniającej uruchomienie polskiej wersji Xbox Live. Na najlepszych czekają kody na gry z Xbox Live Arcade, Gold 12 m-cy, możliwość powalczenia o specjalnie przygotowanego na tę okazję biało-czerwonego Xboksa 360 Slim 250 GB oraz sława po wsze czasy. Niezbędne informacje: http://www.onlinecenter.pl/7303/Aktualnosci/Wygraj-bialo-czerwonego-Xboksa-360-i-inne-nagrody.html Strona turnieju z zasadami: http://www.onlinecenter.pl/Turniej-Halo-Reach.html Turniej jest dla wszystkich, nie tylko dla sceny, dlatego wybór padł na taki tryb i takie zasady - większość ludzi nie gra MLG czy innych tego typu tworów. Edytowane 9 listopada 2010 przez wrog Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Powiedz mi czy trzeba sie rejestrowac zeby sie zapisac ? (wiem jestem leniwy ;P) Napisze tutaj: GT: h1 Bobek gg: 8535690 e-mail: gldbobek@wp.pl Cytuj
wrog 640 Opublikowano 9 listopada 2010 Autor Opublikowano 9 listopada 2010 Zapisy są tutaj - http://forum.onlinecenter.pl/showthread.php?t=7872 . Wrzuciłem już tam Twoje dane 1 Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 wrog badz tak mily i mnie tez zapisz ;] GT: TuGienio GG: 10013779 Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Turniej jest dla wszystkich, nie tylko dla sceny, dlatego wybór padł na taki tryb i takie zasady - większość ludzi nie gra MLG czy innych tego typu tworów. Turniej jak sama nazwa wskazuje jest tworzony dla rywalizacji, żeby rywalizacja była wyrównana trzeba mieć odpowiednie zasady np. chyba nikt nigdy nie gra na boisku w kosza z zasadami NBA czyli tam odliczanie sekund w polu przeciwnika itp. wszystko jest luźne ale na byle jakim nawet szkolnym turnieju są już określone zasady gry. Tak samo powinno być z każdym turniejem nie tylko Halo, zasady powinny być wzorowane albo kopiowane z największych/najlepszych lig świata dlatego, że tam siedzą ludzie którzy znają się na tym lepiej od nas i lepiej od twórców gry. Ich zasady są tworzone aby każdy zawodnik podczas meczu miał równe szanse na wygraną oraz po to aby wyeliminować w jak największym stopniu element przypadkowości. A co do tego, że większość nie gra to masz racje, i dlatego powinno się propagować zasady turniejowe. Poza zasadami nie mam zastrzeżeń, fajnie że coś organizujecie mam nadzieję, że nie pierwszy i ostatni raz w Halo: Reach. 1 Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 To jak juz bedziesz Wrogu zapisywac Juana to mnie tez dopisz ;] GT: I BarteQ I GG: 9265707 Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 leci za ciosem tez bardzo ładnie proszę GT: KarCzO GG: 4236743 Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Michał iz BACK ? Qui Dzis kupiłem Limitke Reach Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Karczoch draniu! No dzień dobry, dobry Jaki znów draniu, co się dzieje się Zapraszam na małe co nieco jakbyś się plątał po Kazimierzu do LeScandale Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi