przemo0018 0 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Witam. Pierwszy raz spotkałem się z czym takim na PS3 Mianowicie tak jak w temacie fifa tnie się... i to nie na rozgrywce on line tylko na normalnym meczu... Gram gram i w pewnym momencie zatrzymanie obrazu i dźwięku na 3-5 sekund w tedy intensywnie dysk pracuje w PS3 I DOPIERO GRA RUSZA DALEJ. Jest to irytujące... Co się dzieje z moją czarnulą?? Czy to wina fify??? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Może twoja PS3 jest za słaba na FIFE. Sprawdź ile masz ramu i jaki procek. FIFA 11 ma spore wymagania sprzętowe ;/ Odinstaluj dane gry i zainstaluj ponownie. Sprawdź czy na płytce nie ma jakiś mikro-brudów, odcisków palców itd. Jeśli problem występuję tylko przy grze w FIFE to pewnie z grą jest coś nie tak a nie z twoją konsolą Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 To wada gry, na większości konsol (bo o dziwo nie na wszystkich) tnie się i nic nie można na to poradzić, tak już było z 10 i WC. Jutro wychodzi patch który ma tą wadę usunąć. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Tak jak napisał Schab. Odinstaluj dane gry i zainstaluj jeszcze raz. Powinno pomóc. A jak nie to czekaj na jutrzejszego patcha :] Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Co chcą tym razem spier.dolić? Z sędziowaniem było źle, ale po patchu to jest katastrofa. To samo ze zmianą zawodników. Pier.dolę takie patche, które tylko psują rozgrywkę... Cytuj
rapen 4 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 a to fife na ps3 idzie zainstalowac? xP Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Nie, ale i tak konsola strasznie dlugo wszystko dogrywa. Loadingi to pieta achillesowa tej czesci. Wkurza mnie to na maxa. Czasem nawet w meczu coś doczytuje Cytuj
rapen 4 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 (edytowane) u mnie fifa smiga elegancko. no loadingi by moglby byc ciut krotsze Edytowane 11 listopada 2010 przez rapen Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 (edytowane) nie kapuje co wy macie z tymi wcinkami. Mi jedynie gra zwolni i zakrztusi się na wstawkach przedmeczowych i replayach ale tak było w kazdej fifie na ps3 na tej generacji. Podczas gameplayu jest idealnie płynnie, rzekłbym,że wzorcowo a jestem na spadki klatek wyczulony bardzo. Edytowane 11 listopada 2010 przez Ficuś Cytuj
Gość Orson Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Co chcą tym razem spier.dolić? Z sędziowaniem było źle, ale po patchu to jest katastrofa. To samo ze zmianą zawodników. Pier.dolę takie patche, które tylko psują rozgrywkę... ale z tego co wiem to ten ostatni patch nic nie zmieniał, ze to było tylko przygotowanie pod ultimate team...myle sie? nie kapuje co wy macie z tymi wcinkami. Mi jedynie gra zwolni i zakrztusi się na wstawkach przedmeczowych i replayach ale tak było w kazdej fifie na ps3 na tej generacji. Podczas gameplayu jest idealnie płynnie, rzekłbym,że wzorcowo a jestem na spadki klatek wyczulony bardzo. na niektórych konsolach gra strasznie tnie 9co jest skandalem i ea powinno sie zadeklarowac ze zwróci kase) Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 U mnie jest tak samo jak u Ficusia. Nigdy nie doświadczyłem tych sławnych wcinek...na szczęście Cytuj
Gość kufir Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Tnie się i to strasznie (od 2 do 9 razy na mecz) zwłaszcza na singlu, pisałem już o tym w kilku tematach. Jeśli domniemany jutrzejszy pacz nie pomoże, kupuje PES bo jest to strasznie wkurzające. Robię akcje, nagle przycinka w najmniej spodziewanym momencie i ... gubię piłkę bo wznowieniu gry. ŻENADA! Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Co chcą tym razem spier.dolić? Z sędziowaniem było źle, ale po patchu to jest katastrofa. To samo ze zmianą zawodników. Pier.dolę takie patche, które tylko psują rozgrywkę... ale z tego co wiem to ten ostatni patch nic nie zmieniał, ze to było tylko przygotowanie pod ultimate team...myle sie? W sumie może i masz rację, ale ja zauważyłem jakby długość przywileju się 'delikatnie' wydłużyła. Dzisiaj miałem tak komiczną sytuację, że prawie się posikałem ze śmiechu. Otóż szedłem z ofensywną akcją na bramkę rywala, ale straciłem piłkę jakoś na 16m i od razu chciałem odebrać, jednak sfaulowałem obrońcę i pojawił się żółty znaczek w rogu ekranu. No nic, rywal zaczął wyprowadzać swoją akcję. Wykonał jakoś z 10 podań (tak myślę, nie liczyłem), po czym odebrałem mu piłkę na moim 16 metrze. O dziwo sędzia odgwizdał faul i... wrócił pod pole karne mojego przeciwnika <_< Parsknąłem śmiechem głośno tylko. Wracając do tematu - liczę, że EA tą łatką naprawi te wszystkie bugi (wiem, nadzieja matką głupich). Nie będę pisał jakie to bugi, bo szkoda mi czasu Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 (edytowane) ... Edytowane 12 listopada 2010 przez Dobos Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Patch już jest i chyba działa bo rozegrałem 4 mecze i nie przycięło ani razu, wcześniej to było nie do pomyślenia Ile waży ten patch? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Mi w czasie gry się nie tnie ale to co gra czasami robi z moją czarnulką to się opisowi wymyka. Często mam tak że sterowanie w padzie nr 2 zmienia mi się z klasycznego na własne i jak chcę rozpocząć mecz to gra się zawiesz, konsola sama się resetuję. Bez sensu. W żadnej innej grze tak mi się nie dzieje Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Patch już jest i chyba działa bo rozegrałem 4 mecze i nie przycięło ani razu, wcześniej to było nie do pomyślenia Ile waży ten patch? 38mb. Na razie nie zauważyłem znaczącej różnicy, ale liczę na poprawę przywilejów. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 I jak ludzie przetestowaliście patcha? U mnie tnie rzadziej ale jednak problem nie ustąpił. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Melduję, że błędy gry się powiększyły. Nie ma żadnej poprawy, wszystko działa jeszcze gorzej niż przed patchem. EA [*] Cytuj
Gość kufir Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Zagrałem dziś z 15 meczy (single i multi) w pierwszym meczu miałem 1 przycięcie i byłem mocno wkur.... W pozostałych meczach było OK Poprawili chyba podawanie do bramkarza. Teraz już bramkarz nie łapie piłki podanej od swojego zawodnika. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 nigdy nie łapał, co ty mówisz Cytuj
Gość kufir Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Jestem święcie przekonany że kilka razy się zdarzyło. Choć ręki bym sobie nie dał uciąć Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 (edytowane) Przed chwilą zauważyłem że wyparowały mi kluby z "innych lig" czyli greckiej i argentyńskiej, zamiast nich są tylko dwie całkowicie puste!Usterka pojawiła się oczywiście po zainstalowaniu patcha. edit: sciagnalem aktualizacje skladow i pomoglo Edytowane 15 listopada 2010 przez Dobos Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Przed chwilą zauważyłem że wyparowały mi kluby z "innych lig" czyli greckiej i argentyńskiej, zamiast nich są tylko dwie całkowicie puste! Możecie zobaczyć czy też tak macie? Usterka pojawiła się oczywiście po zainstalowaniu patcha. U mnie na szczęście są. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi