Opublikowano 11 listopada 201014 l Witam. Pierwszy raz spotkałem się z czym takim na PS3 Mianowicie tak jak w temacie fifa tnie się... i to nie na rozgrywce on line tylko na normalnym meczu... Gram gram i w pewnym momencie zatrzymanie obrazu i dźwięku na 3-5 sekund w tedy intensywnie dysk pracuje w PS3 I DOPIERO GRA RUSZA DALEJ. Jest to irytujące... Co się dzieje z moją czarnulą?? Czy to wina fify???
Opublikowano 11 listopada 201014 l Może twoja PS3 jest za słaba na FIFE. Sprawdź ile masz ramu i jaki procek. FIFA 11 ma spore wymagania sprzętowe ;/ Odinstaluj dane gry i zainstaluj ponownie. Sprawdź czy na płytce nie ma jakiś mikro-brudów, odcisków palców itd. Jeśli problem występuję tylko przy grze w FIFE to pewnie z grą jest coś nie tak a nie z twoją konsolą
Opublikowano 11 listopada 201014 l To wada gry, na większości konsol (bo o dziwo nie na wszystkich) tnie się i nic nie można na to poradzić, tak już było z 10 i WC. Jutro wychodzi patch który ma tą wadę usunąć.
Opublikowano 11 listopada 201014 l Tak jak napisał Schab. Odinstaluj dane gry i zainstaluj jeszcze raz. Powinno pomóc. A jak nie to czekaj na jutrzejszego patcha :]
Opublikowano 11 listopada 201014 l Co chcą tym razem spier.dolić? Z sędziowaniem było źle, ale po patchu to jest katastrofa. To samo ze zmianą zawodników. Pier.dolę takie patche, które tylko psują rozgrywkę...
Opublikowano 11 listopada 201014 l Nie, ale i tak konsola strasznie dlugo wszystko dogrywa. Loadingi to pieta achillesowa tej czesci. Wkurza mnie to na maxa. Czasem nawet w meczu coś doczytuje
Opublikowano 11 listopada 201014 l u mnie fifa smiga elegancko. no loadingi by moglby byc ciut krotsze Edytowane 11 listopada 201014 l przez rapen
Opublikowano 11 listopada 201014 l nie kapuje co wy macie z tymi wcinkami. Mi jedynie gra zwolni i zakrztusi się na wstawkach przedmeczowych i replayach ale tak było w kazdej fifie na ps3 na tej generacji. Podczas gameplayu jest idealnie płynnie, rzekłbym,że wzorcowo a jestem na spadki klatek wyczulony bardzo. Edytowane 11 listopada 201014 l przez Ficuś
Opublikowano 11 listopada 201014 l Co chcą tym razem spier.dolić? Z sędziowaniem było źle, ale po patchu to jest katastrofa. To samo ze zmianą zawodników. Pier.dolę takie patche, które tylko psują rozgrywkę... ale z tego co wiem to ten ostatni patch nic nie zmieniał, ze to było tylko przygotowanie pod ultimate team...myle sie? nie kapuje co wy macie z tymi wcinkami. Mi jedynie gra zwolni i zakrztusi się na wstawkach przedmeczowych i replayach ale tak było w kazdej fifie na ps3 na tej generacji. Podczas gameplayu jest idealnie płynnie, rzekłbym,że wzorcowo a jestem na spadki klatek wyczulony bardzo. na niektórych konsolach gra strasznie tnie 9co jest skandalem i ea powinno sie zadeklarowac ze zwróci kase)
Opublikowano 11 listopada 201014 l U mnie jest tak samo jak u Ficusia. Nigdy nie doświadczyłem tych sławnych wcinek...na szczęście
Opublikowano 11 listopada 201014 l Tnie się i to strasznie (od 2 do 9 razy na mecz) zwłaszcza na singlu, pisałem już o tym w kilku tematach. Jeśli domniemany jutrzejszy pacz nie pomoże, kupuje PES bo jest to strasznie wkurzające. Robię akcje, nagle przycinka w najmniej spodziewanym momencie i ... gubię piłkę bo wznowieniu gry. ŻENADA!
Opublikowano 11 listopada 201014 l Co chcą tym razem spier.dolić? Z sędziowaniem było źle, ale po patchu to jest katastrofa. To samo ze zmianą zawodników. Pier.dolę takie patche, które tylko psują rozgrywkę... ale z tego co wiem to ten ostatni patch nic nie zmieniał, ze to było tylko przygotowanie pod ultimate team...myle sie? W sumie może i masz rację, ale ja zauważyłem jakby długość przywileju się 'delikatnie' wydłużyła. Dzisiaj miałem tak komiczną sytuację, że prawie się posikałem ze śmiechu. Otóż szedłem z ofensywną akcją na bramkę rywala, ale straciłem piłkę jakoś na 16m i od razu chciałem odebrać, jednak sfaulowałem obrońcę i pojawił się żółty znaczek w rogu ekranu. No nic, rywal zaczął wyprowadzać swoją akcję. Wykonał jakoś z 10 podań (tak myślę, nie liczyłem), po czym odebrałem mu piłkę na moim 16 metrze. O dziwo sędzia odgwizdał faul i... wrócił pod pole karne mojego przeciwnika <_< Parsknąłem śmiechem głośno tylko. Wracając do tematu - liczę, że EA tą łatką naprawi te wszystkie bugi (wiem, nadzieja matką głupich). Nie będę pisał jakie to bugi, bo szkoda mi czasu
Opublikowano 12 listopada 201014 l Patch już jest i chyba działa bo rozegrałem 4 mecze i nie przycięło ani razu, wcześniej to było nie do pomyślenia Ile waży ten patch?
Opublikowano 12 listopada 201014 l Mi w czasie gry się nie tnie ale to co gra czasami robi z moją czarnulką to się opisowi wymyka. Często mam tak że sterowanie w padzie nr 2 zmienia mi się z klasycznego na własne i jak chcę rozpocząć mecz to gra się zawiesz, konsola sama się resetuję. Bez sensu. W żadnej innej grze tak mi się nie dzieje
Opublikowano 12 listopada 201014 l Patch już jest i chyba działa bo rozegrałem 4 mecze i nie przycięło ani razu, wcześniej to było nie do pomyślenia Ile waży ten patch? 38mb. Na razie nie zauważyłem znaczącej różnicy, ale liczę na poprawę przywilejów.
Opublikowano 12 listopada 201014 l I jak ludzie przetestowaliście patcha? U mnie tnie rzadziej ale jednak problem nie ustąpił.
Opublikowano 12 listopada 201014 l Melduję, że błędy gry się powiększyły. Nie ma żadnej poprawy, wszystko działa jeszcze gorzej niż przed patchem. EA [*]
Opublikowano 12 listopada 201014 l Zagrałem dziś z 15 meczy (single i multi) w pierwszym meczu miałem 1 przycięcie i byłem mocno wkur.... W pozostałych meczach było OK Poprawili chyba podawanie do bramkarza. Teraz już bramkarz nie łapie piłki podanej od swojego zawodnika.
Opublikowano 12 listopada 201014 l Jestem święcie przekonany że kilka razy się zdarzyło. Choć ręki bym sobie nie dał uciąć
Opublikowano 13 listopada 201014 l Przed chwilą zauważyłem że wyparowały mi kluby z "innych lig" czyli greckiej i argentyńskiej, zamiast nich są tylko dwie całkowicie puste!Usterka pojawiła się oczywiście po zainstalowaniu patcha. edit: sciagnalem aktualizacje skladow i pomoglo Edytowane 15 listopada 201014 l przez Dobos
Opublikowano 13 listopada 201014 l Przed chwilą zauważyłem że wyparowały mi kluby z "innych lig" czyli greckiej i argentyńskiej, zamiast nich są tylko dwie całkowicie puste! Możecie zobaczyć czy też tak macie? Usterka pojawiła się oczywiście po zainstalowaniu patcha. U mnie na szczęście są.