Gość Orson Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 (edytowane) Wczoraj wybrałem Chelse bo random wziął real, sobie mysle co sie bede meczył...no i na murawe wyszedł piłkarz , który wygladał jak Lampard a na koszulce pisało mu Laquait. Rozpoczął sioe mecz, potem zauwazyłem ze nie gra Lampard a jakis randomowy pikarz. Olaboga Edytowane 13 listopada 2010 przez Orson Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 nigdy nie łapał, co ty mówisz ustaw sobie strzaly na manual i z polowy przeciwnika strzel w swoja bramke. golkiper zlapie do rak Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Wczoraj w jednym meczu przycięło mi około 20 razy, już się bałem że konsola się psuje bo tak źle nigdy nie było. Na szczęście to był pojedynczy przypadek ale obecnie nie ma żadnej różnicy z grą przed zainstalowaniem patcha i po, raz czy dwa przytnie w każdym meczu. Cytuj
pele15 3 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 a macie cos takiego jak by fifa tak wolno działała jak by klatkowała (nie umiem tego określić) co pare dni cos takiego się robi.. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Ostatnio wziąłem FIFĘ do kumpla, który ma slimkę i na niej miewaliśmy MEGAdropy animacji. Dziwne, bo u mnie, na wysłużonym facie 40gb nie spotyka mnie to praktycznie wcale. A tam, w czasie jednej imprezy, praktycznie w każdym meczu po 2-3 dropy... Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 z tego co wiem problem tyczy sie głównie slimek...a ea jest zenujące , ze przez tyle czasu tego nie naprawili...powinni zwracać kase tym ludziom Cytuj
Gość Kuno Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Ja właśnie nie dawno odpaliłem Fife żeby sobie popykać kilka meczy i to jest jakiś kabaret, tnie jak cholera, podczas meczów jak chce wcisnąć X żeby nie oglądać powtórek itp. nie idzie tylko musze wszystko oglądać, a jeszcze mecz wcześniej mogłem, naprawde nie wiem, myślałem, że tylko ja tak mam, a widze to nie tylko mój problem, ale pewnie wielu graczy, cóż trzeba wrócić do Pro Evo11. Cytuj
pele15 3 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 ja mam slim więc pewnie dlatego. niech EA to lepiej ogarnie.. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 To ostatnia FIFa jaką kupiłem... Chyba czas dać sobie spokój z odgrzewanym kotletem albo przerzucić się na Pro. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 a myslisz, ze PES nie jest odgrzewanym kotletem? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 PES się nie przycina i można cieszyć się grą. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 To nie wymyślaj z du.py tekstów, że PES nie jest odgrzewanym kotletem, bo takim jest. Przycinanie animacji to inna sprawa. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 A Jedenasta odsłona FIFY nie jest na pewno odgrzewanym kotletem. Opinia z du.py Cytuj
Gość Orson Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 a pierdo.licie sobie gram ostatnio w PESa i mi sie podoba (mimo wielu wad) ale co jak co- na pewno nie mozna powiedziec, ze jest odgrzewanym kotletem. Wniósł mase zmian, własciwie to nie gra sie w niego jak w dawne PESy ... Fifa 11...zalezy jak na to spojrzec bo sa dwie perspektywy: maniaka i laika. dla laika czy tam kazuala (jak kto woli) zmian niema praktycznie wogóle dla maniaka sa i to istotne, ea poszło w strone symulacji...jednak ja juz znam te bajke, bardzo dobrze. PES tak sie "bawił" z graczami! Raz krok w strone arcade, raz w symulacji.... Cytuj
Gość kufir Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 To nie wymyślaj z du.py tekstów, że PES nie jest odgrzewanym kotletem, bo takim jest. Przycinanie animacji to inna sprawa. A Jedenasta odsłona FIFY nie jest na pewno odgrzewanym kotletem. Opinia z du.py A czy ja coś takiego napisałem? Oczywiście że jedno i drugie to cały czas praktycznie to samo, to zmienią składy to ulepszą jedną rzecz drugą spierdzielą, to dodadzą tą opcje a usuną inna. Jasna sprawa, ale przycinanie się sprawia że mam ochote w tą grę pograć raz na tydzień i później znowu odstawka. Bo się po prostu grać nie da! Szkoda bo gra jest świetna. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Sorry za drugi post z rzędu ale... Gdy grałem Liverpoolem po wprowadzeniu pacza który miał usuwać przycinanie faktycznie było lepiej. (Czytaj mniej było przycięć). Dziś włączyłem sezon Barceloną i ... masakra. 10-12 razy na mecz się przycina! Pacz NIC nie zmienił!!! Czyta ktoś oficjalne forum fify? Jak się ustosunkowują do tego przycinania twórcy gry? Jest szansa że w końcu to usuną ? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Na razie o nowym patchu ni widu ni słuchy. Dobrze, że ja nie mam takich problemów. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Wydać grę która tnie się na wersjach slim konsoli. Ona w ogóle nie była testowana na takowych sprzętach? ŻENADA! Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Kurczę , a już miałem kupować nową Fifę 11 i pogonić 10 . Czy ona tnie się podczas grania tylko przez net czy grając np Premierleague też ? Aż tak źle jest ? Jak też to skoro nie gram w necie i składy mogę sobie w styczniowym okienku transferowym wyedytować sam to chyba nie ma sensu wybulać 150 zł . Czekać ? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Fifa 11 jest duzo lepsza niz 10 , to nie tylko kweastia składów. Nie na wszystkich konsolach tnie, pozycz od kogos i sprawdź jak jest u ciebie nie wiem- zapytaj tych co im tnie czy demo też im cieło0- jesli tak to pobierz go i bedziesz wiedział jak sie sprawa ma u ciebie Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Nie mam możliwości pożyczenia gry niestety . Niech ktoś napisze jak gra chodzi na starych konsolach ale nie z dysku tylko z płyty . Mam xbox360 arcade - jasper z 2009 roku . Cytuj
Gość Orson Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 to CHYBA tylko problem ps3 , przynajmniej z tego co piszą ludzie tutaj... Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 U mnie tnie wersja full, demko tez przycinało ... Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 U mnie tnie wersja full, demko tez przycinało ... Tak jak napisał Orson. Ten problem dotyczy tylko PS3. Na x360 nie ma tych problemów. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 No właśnie tak patrzę po sygnaturach że wszyscy mają PS3 hehe . Mój błąd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi