Skocz do zawartości

FIFA 11 tnie się...

przemo0018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj wybrałem Chelse bo random wziął real, sobie mysle co sie bede meczył...no i na murawe wyszedł piłkarz , który wygladał jak Lampard a na koszulce pisało mu Laquait.

Rozpoczął sioe mecz, potem zauwazyłem ze nie gra Lampard a jakis randomowy pikarz. Olaboga

Edytowane przez Orson
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj w jednym meczu przycięło mi około 20 razy, już się bałem że konsola się psuje bo tak źle nigdy nie było. Na szczęście to był pojedynczy przypadek ale obecnie nie ma żadnej różnicy z grą przed zainstalowaniem patcha i po, raz czy dwa przytnie w każdym meczu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio wziąłem FIFĘ do kumpla, który ma slimkę i na niej miewaliśmy MEGAdropy animacji. Dziwne, bo u mnie, na wysłużonym facie 40gb nie spotyka mnie to praktycznie wcale. A tam, w czasie jednej imprezy, praktycznie w każdym meczu po 2-3 dropy...

Gość Orson
Opublikowano

z tego co wiem problem tyczy sie głównie slimek...a ea jest zenujące , ze przez tyle czasu tego nie naprawili...powinni zwracać kase tym ludziom

Opublikowano

Ja właśnie nie dawno odpaliłem Fife żeby sobie popykać kilka meczy i to jest jakiś kabaret, tnie jak cholera, podczas meczów jak chce wcisnąć X żeby nie oglądać powtórek itp. nie idzie tylko musze wszystko oglądać, a jeszcze mecz wcześniej mogłem, naprawde nie wiem, myślałem, że tylko ja tak mam, a widze to nie tylko mój problem, ale pewnie wielu graczy, cóż trzeba wrócić do Pro Evo11.

Gość kufir
Opublikowano

To ostatnia FIFa jaką kupiłem... Chyba czas dać sobie spokój z odgrzewanym kotletem albo przerzucić się na Pro.

Gość Orson
Opublikowano

a pierdo.licie :whistling:

sobie gram ostatnio w PESa i mi sie podoba (mimo wielu wad) ale co jak co- na pewno nie mozna powiedziec, ze jest odgrzewanym kotletem. Wniósł mase zmian, własciwie to nie gra sie w niego jak w dawne PESy ...

Fifa 11...zalezy jak na to spojrzec bo sa dwie perspektywy: maniaka i laika.

dla laika czy tam kazuala (jak kto woli) zmian niema praktycznie wogóle

dla maniaka sa i to istotne, ea poszło w strone symulacji...jednak ja juz znam te bajke, bardzo dobrze. PES tak sie "bawił" z graczami! Raz krok w strone arcade, raz w symulacji....

Gość kufir
Opublikowano

To nie wymyślaj z du.py tekstów, że PES nie jest odgrzewanym kotletem, bo takim jest. Przycinanie animacji to inna sprawa.

A Jedenasta odsłona FIFY nie jest na pewno odgrzewanym kotletem. Opinia z du.py

A czy ja coś takiego napisałem? Oczywiście że jedno i drugie to cały czas praktycznie to samo, to zmienią składy to ulepszą jedną rzecz drugą spierdzielą, to dodadzą tą opcje a usuną inna. Jasna sprawa, ale przycinanie się sprawia że mam ochote w tą grę pograć raz na tydzień i później znowu odstawka. Bo się po prostu grać nie da! Szkoda bo gra jest świetna.

Gość kufir
Opublikowano

Sorry za drugi post z rzędu ale...

Gdy grałem Liverpoolem po wprowadzeniu pacza który miał usuwać przycinanie faktycznie było lepiej. (Czytaj mniej było przycięć). Dziś włączyłem sezon Barceloną i ... masakra. 10-12 razy na mecz się przycina! Pacz NIC nie zmienił!!!

Czyta ktoś oficjalne forum fify? Jak się ustosunkowują do tego przycinania twórcy gry? Jest szansa że w końcu to usuną ?

Gość kufir
Opublikowano

Wydać grę która tnie się na wersjach slim konsoli. Ona w ogóle nie była testowana na takowych sprzętach? ŻENADA!

Opublikowano

Kurczę , a już miałem kupować nową Fifę 11 i pogonić 10 . Czy ona tnie się podczas grania tylko przez net czy grając np Premierleague też ? Aż tak źle jest ? Jak też to skoro nie gram w necie i składy mogę sobie w styczniowym okienku transferowym wyedytować sam to chyba nie ma sensu wybulać 150 zł . Czekać ?

Gość Orson
Opublikowano

Fifa 11 jest duzo lepsza niz 10 , to nie tylko kweastia składów.

Nie na wszystkich konsolach tnie, pozycz od kogos i sprawdź jak jest u ciebie

nie wiem- zapytaj tych co im tnie czy demo też im cieło0- jesli tak to pobierz go i bedziesz wiedział jak sie sprawa ma u ciebie

Gość Orson
Opublikowano

to CHYBA tylko problem ps3 , przynajmniej z tego co piszą ludzie tutaj...