Opublikowano 15 grudnia 201014 l Ale combo omg Pacino, Niro, Pesci, Scorsese :o na dodatek w jakim filmie. News o serialowym prequelu Chłopców przebity. "I Heard You Paint Houses" jestem ciekaw czy wyrobi się na 2011.
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Sexy Beast- jedna z lepszych ról Bena Kinglsleya(jeśli nie najlepsza). Plus ... Ray Winstone znany m.in z Nic doustnie Garego Oldmana .Słabo znany w szerszych kręgach,a warto znać. Naprawdę. Edytowane 13 marca 201114 l przez _M_
Opublikowano 2 stycznia 201114 l Wczoraj po dosyć dłuższej przerwie obejrzałem Życie Carlita, niech mnie ale ten film jest wyje.bany w kosmos. Zdecydowanie ToP5 kina gangsterskiego. Edytowane 2 stycznia 201114 l przez SłupekPL
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Autor oglądał ktoś już gangsterski film Pazury? Jak bardzo różni się od polskich komedii romantycznych?