Ak0nia 28 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Siema, mam w chacie telewizor sony bravia, który po jakimś czasie oglądania wyświetla mi komunikat brzmiący mniej więcej tak: "telewizor zostanie wkrótce wyłączony przez funkcję przełączania w tryb czuwania w wyniku bezczynności" da się wyłączyć wyświetlanie tego? nie działa to zbyt dobrze na nerwy, gdy trzeba sięgać po pilota, by nacisnąć "cokolwiek" aby się telewizor łaskawie nie wyłączył. Patrzyłem trochę w opcjach, jednak nie znalazłem tam wyjścia z sytuacji, instrukcja do tego tv jest pomyłką, dlatego sięgam po niezawodne źródło wiedzy - forumowiczów. help. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Nie ;D Przynajmniej u mnie w chacie nikt tego jeszcze nie wykminil. Najgorsze jak mi w trakcie gry sie wylaczy TV, a ja szalenczo biegam i szukam pilota gdy mnie zabijaja xD Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1602534.html#7796189 Cytuj
Soq 226 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 A nie można tego wyłączyć w menu serwisowym? 2 Cytuj
PEsEq 8 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Nie wiem jaki model masz swojego lcd'ka, ja mam s5600. U mnie takie coś jest tu: Menu --> Ustawienia --> Eco i tam jest: Tryb czuwania po bezczynności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi