Robak 1 235 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Nic nikt tu nie pisze o tym albumie, a myślę, że naprawdę warto sprawdzić. Według mnie jedna z lepszych produkcji w tym roku. Świetne bity, dobre techniczne umiejętności Racy, dużo fajnych linijek i ogólny klimat płyty na duży plus. Tak jak "Znasz nas" było spoko, a płyta z Peerzetem i ta ze Stoną mi średnio podeszły, tak tą się w ch.uj jaram. Płyta została udostępniona do odsłuchu na youtube: http://www.youtube.com/view_play_list?p=D4DE4311F496C869 "Zagramy, panie Szulc", "Chciałem powiedzieć cześć", "Szoł, biznes", "Nikt nie ma na mnie wpływu", "Zatracasz siebie", "Ostatni tramwaj"to moi faworyci, ale polecam przesłuchać w całości. Aż sobie zamówiłem ;d Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 (edytowane) . Edytowane 29 lipca 2013 przez Rozi Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 11 listopada 2010 Autor Opublikowano 11 listopada 2010 Ja tam nie mam problemu ze zrozumieniem, może coś ze słuchem albo głośnikami jest nie tak u Ciebie. A nawijka właśnie mi się podoba, taka z wczutą, poza tym za(pipi)iście akcentuje niektóre wyrazy. Pewnie kwestia gustu. No i na pewno nie nołnejm, ale trzeba się trochę orientować w podziemiu żeby znać ;] Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Kozak plyta, ale IMO lepsza samotnosc, wolnosc, pasja. Raca stylowy gracz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi