MEX 0 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 (edytowane) Panowie mam taki problem po utworzeniu konta przypisano mi tag gracza loguje się do live i na profilu gracza mam coś takiego jak ZALOGOWANO XBOX LIVE FREE ... a podobno powinienem mieć miesiąc golda. Prawdopodobnie nie mialem nawet wyboru podczas rejestracji. (albo cos pomieszalem ) . Próbuje coś zmienic z poziomu konsoli ale mam do wyboru tylko zamówienie płatne . Praktycznie mogę tylko sciagnac demka i ogladac filmiki. Nie mogę np. zmienic tagu gracza i mam pewne opcje niedostępne (objawia sie to komunikatem "OPCJA NIEDOSTĘPNA SPRÓBUJ PÓŹNIEJ- i jakis tam kod" no i oczywiscie kamunikaty w grach ze nie mam opcji gold i nie moge grac pes 2008 /RDR ... cos takiego. Czy może być to spowodowane tzw. NAT'em?, ktory podczas testu jest niby umiarkowany a powinien w teorii byc otwary ? łacze sie przewodowo z sieci lokalnej 3mb... blok ... konto zakladalem pierwszy raz ... w zyciu jestem drugim wlascicielem konsolki ... Proszę o pomoc Edytowane 12 listopada 2010 przez MEX
MrSatan 20 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Darmowe abonamenty Gold są przypisane do konsoli, więc jeśli ktoś je już wykorzystał, to nie ma szans na kolejne. To działa zresztą tylko w przypadku zakładania konta na konsoli.
MEX 0 Opublikowano 13 listopada 2010 Autor Opublikowano 13 listopada 2010 Dzieki bardzo za odpwiedz . Musze zbierac na golda .
Rekomendowane odpowiedzi