Skocz do zawartości

Kanye West- My Beautiful Dark Twisted Fantasy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gayfish powrócił! Nowa płytka gniecie jaja już od epickiego intro. Jak dla mnie kandydat do albumu roku, jeżeli nie pod względem liryki to produkcji. Dziwi mnie, że nikt nie założył jeszcze tematu o tym wydawnictwie :blink:

Opublikowano

Świetne sample, koniec (no prawie) z autotune'em, dużo różnych instrumentów z zupełnie różnych gatunków, do tego poważniejsze teksty i zupełna swoboda w tworzeniu- naprawdę świetna płyta.

Opublikowano (edytowane)

Autotune pojawia się tylko w 2 kawałkach :) Wiadomo coś czy będzie jakaś edycja kolekcjonerska? Chce kupić oryginalną płytę.

Edytowane przez szaden
Opublikowano (edytowane)

Cudna płytka, a hell of a life rozp.ierdala :thumbsup:

Z innej beczki, ma ktoś linka/dostęp do koncertowego DVD Kanye VH1 Storytellers?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

wyj.ebisty album, muzycznie jest przepiękny, Kanye to już nie beatmaker, to dla mnie bdobry muzyk. Widzeliście runaway movie? Jak ktoś nie widział, a album mu się podoba to polecam, świetnie zrobione, zaje.biście dopełnia płytę.

Opublikowano

Ja pyrodolę, byłem wczoraj w sklepie muzycznym w celu kupienie płyty Westa i to co tam zobaczyłem nieźle mnie wkurzyło. Polskie wydanie jest żenujące! Zwykły jewel case w dodatku bez 2 płyty z filmem. Co to ma byc? Chyba zamówię sobie wersję na Stany, jest o wiele lepiej wydana:

http://www.youtube.com/watch?v=U4Mbf7YFKVk

Mam nadzieje, że u nas też będzie ta wersja. Jak powiedział koleś w sklepie: " Jak zwykle dla nas rzucono wersję na demoludy" :potter:

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Gość _Be_
Opublikowano

Bartezoo to Ty lubisz Westa? :blink: U mnie wszystko zależy od środków finansowych. Ciekawe czy ludzie będą krzyczeć: Taylor, Taylor? :D

Nowa płyta mnie pozamiatała. A w liceum się też go sluchało : )

Opublikowano

125 zyla za jeden dzień - niespodziewanie mało jak na koncert kolesia, który ma pewnie 24-karatowe obcążki do obcinania paznokci. Editors jako miły dodatek... w sumie rozważam, aczkolwiek nie znoszę tych dużych festiwali, to są kiepskie okoliczności do słuchania muzyki.

Opublikowano (edytowane)

jak chcesz spokojnie posłuchac muzyki to se słuchawki załóż, a nie idź na koncert lol. Co do ceny to to jest właśnie ich moc, że zazwyczaj ceny bardzo niskie jak na ilośc i jakośc wykonawców, przeciętna cena zwykłego koncertu jednego 'dużego' zagranicznego wykonawcy to ok. 150 zł, a na festiwalu za takie pieniądze można zobaczyc kilka 'dużych' koncertów.

Edytowane przez 44bronx
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...