MaZZeo 14 177 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 EA zapowiedziało: Shift 2 Unleashed . http://www.youtube.com/watch?v=ZcsueNtFkBE SHIFT 2 UNLEASHED napędzany jest przez zupełnie nowy silnik graficzny, dzięki któremu oprawa wizualna doczeka się znacznych usprawnień, umieszczając gracza w samym centrum akcji. Innowacyjny podgląd z kamery umieszczonej na kasku kierowcy umiejętnie odwzorowuje emocje płynące z jazdy z prędkością ponad 300 kilometrów na godzinę, pokonywanie odcinków nocną porą okaże się sporym wyzwaniem, a zabawę dodatkową utrudnią zmieniające się warunki na torze i zachowanie samochodów na przełomie całego wyścigu. SHIFT 2 UNLEASHED zaoferuje również udoskonaloną wersję modułu społecznościowego Need for Speed Autolog ? rewolucyjnego rozwiązania, które monitoruje poczynania graczy, porównuje ich wyniki i na tej podstawie przygotowuje wyzwania, zachęcając do pobijania rekordów ustanowionych przez znajomych. SHIFT 2 UNLEASHED przygotowywany jest przez wielokrotnie nagradzaną firmę Slightly Mad Studios. Gra ukaże się na Xboksa 360®, PlayStation®3 oraz na komputery osobiste. Premiera: wiosna 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 jak lałem na serię nfs tak shift dla mnie jest jedną z lepszych ściganek na obecną generację! Oby poprawili grafikę dodali parę furek oraz aby było więcej tras i na miesiąc znikam . ps. i niech dadzą jakieś mocniejsze kawałki do jazdy (hardcore mile widziany a nie "biednego" jamala itp...) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 o lol jeszcze HP nie wyszedł a już filmiki z kolejnego widać że będzie nocka, fm4 nie może zostać w tyle bo już każdy racer ma nockę Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 177 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Ciekawy wywiad. Ok 4 minuty kolo stwierdza ze po wydaniu jedynki czesc osob narzekalo na zbyt arcodowy model jazdy i ze w Shift 2 bedzie ustawienie "Elite handling model" ktore ma nam dac lepsza symulacje niz cokolwiek innego Oj trzymam za slowo panowie...nie spieprzcie tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jest szansa na naprawdę dobrą grę. Cieszy mnie też odchodzenie od marki NFS, dzięki czemu fani nowszych wydań tej serii nie będą narzekać, że "za trudne i nudne", producent będzie mógł iść bardziej w realizm, nie przejmując się ludem, który może sobie wybrać NFS:HP, a fani wyścigów dostaną kolejną grę, którą po prostu trzeba ograć. Wszyscy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 177 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 http://uk.ign.com/videos/2011/02/24/shift-2-unleashed-day-track-1?objectid=82478 http://uk.ign.com/videos/2011/02/24/shift-2-unleashed-day-track-2?objectid=82478 super to wygląda... martwi tylko 6 aut na torze, mam nadzieję że to tylko taki wyścig :confused: no i błagam niech zrobią w końcu sensowny model jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 To "machanie" kierownicą wygląda co najmniej dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Co do liczby aut na torze - na pewno będzie ich więcej, co widać np. w tym filmiku http://uk.ign.com/videos/2011/01/26/shift-2-unleashed-career-mode-revealed?objectid=82478 Może być ciekawie, ale wkurza to, że tak szybko ekran robi się czarno-biały przy kolizjach. Mogli w inny sposób rozwiązać wrażenia z uderzenia - jakieś przygasanie, utrata ostrości, wstrząs, albo tego typu atrakcje byłyby lepsze. No i znowu kiepski wpływ uderzeń na samochód. Marzy mi się, żeby nawet po kilku dobrze trafionych obcierkach jazda była bardzo utrudniona. A po takich dzwonach, jak gość w pierwszym filmiku od Mazzeo, to już w ogóle fura mogłaby zamienić się w złom. Oczywiście z opcją wyłączenia, ale taki bajer by się przydał, z możliwością nieukończenia wyścigu włącznie. Kto ogląda prawdziwe wyścigi wie, jak sprawa wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grampel 1 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Mam mały problem... Zakupiłem dodatek "Legends", mam nowe mistrzostwa w karierze, nowe trasy, ale nie mogę kupić żadnego z 14 nowych samochodów. W ogóle nie ma ich w sklepie... Ktoś spotkał się z podobnym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi