Agent_Man 154 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jak uwazacie - oplaca sie robic questy poboczne w pierwszym STALKERze, czy spokojnie mozna je sobie odpuscic? Chodzi mi zarowno i ich ciekawosc, jak i oplacalnosc. Dodam, ze jesli chodzi o progress w grze, to dotarlem do baru. Jeżeli lubisz uganiać się za skrytkami / brakuje ci kasy to warto. Poza tym można dorwać przedmioty wybiegające często poza aktualny asortyment w sklepach. Czasem też (baaardzo rzadko) dostaniesz jakiś unikatowy artefakt. Jeden taki dostajesz za questa od typa w barze. A jeżeli powyższe do ciebie nie przemawiają, to daj sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 (edytowane) Seria jest ogólnie mocarna, może poza CS, którego wywaliłem z dysku po 20 minutach gry Gram teraz w CoP drugi raz, tym razem na masterze. Sam wybijam całe obozy bandytów <.< Jedyna różnica od zwykłego difficulty, to fakt, że nie mogę już szarżować na wrogów z shotgunem ;[ Próbowałem też grać w Shadow of Chernobyl z modem AMK i wysokim poziomem trudności(ten mod... 1sze zadanie z bandytami robiłem godzinę, ginąc przy tym milion razy x) ), ale gra mi się nieustannie crashuje gdy przechodzę przez mostek do okolic baru, - ragequit ;[ Edytowane 26 Listopada 2010 przez Zaton. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Jak uwazacie - oplaca sie robic questy poboczne w pierwszym STALKERze, czy spokojnie mozna je sobie odpuscic? Chodzi mi zarowno i ich ciekawosc, jak i oplacalnosc. Dodam, ze jesli chodzi o progress w grze, to dotarlem do baru. ogolnie oplaca sie robic 2 rzeczy- u sidorovica przyniesc wszystkie artefakty- w nagrode za ostatni dostaniesz uniform turysty, pozwalajacy dzwigac 70 kilo badziewia (zeby przyniesc ostatni, nocna gwiazde, nalezy wziac quest od malika bodajze, typa z baru, polegajacego na zabiciu jakiegos ziomka. proste i przyjemnie) druga sprawa to questy u szefa w bazie powinnosci- po tym jak wrocisz z jantaru do baru i uaktywni ci sie kolejny main objective z Mozgozweglaczem, mozna wesc na teren strzezony przez straznikow- jest to sztab powinnosci, a szefunio poza misja zwiazana z wybiciem obozu wolnosci (warto zrobic to jako quest a nie samodzielnie) daje tez bzdury w stylu zabicica jakiegos typa czy psow na wysypisku- niedaleko, a placi nie byle czym- to jedyna opcja (nieskonczona) na pozyskiwanie pociskow do granatnika (mam chyba kolo 30), poza znajdywaniem, co jednak zdarza sie rzadko. Edytowane 28 Listopada 2010 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Szczerze wątpie. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 na integrze intela gralem w jedynke, ale było słaaaabo, więc zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza
CeHa 6 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Najtmer jak tam wyczieczka ? Domyślam się, że wrażenia super Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 no za(pipi)iscie, zaluje tylko ze spartolilem sprawe z aparatem czego wynikiem jest parenascie fotek, ale walic to, moze pojade jeszcze raz kiedys, moze na wlasna reke i uda mi sie zwiedzic sarkofag od srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Q259ETDik5U mega penerstwo, dla mnie osobiscie to ponowne ciarki na plecach... Cytuj Odnośnik do komentarza
CeHa 6 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Do kwietnia tak daleko a film super będzie. Tam gdzie chodzi ten koleś to można sobie samemu tak normalnie wejść ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Forumowa brac potrzebuje pomocy jak dostac sie do anomalii w czerwonym lesie? ide z ta po(pipi)ana banda. Oni wybijaja sie nawzajem zamiast strzelac w w obcych jesli jakims cudem przejdziemy talej to ta (pipi)na swinia na 2 nogach wybija ich 5 a jesli nie to ostatni zabija mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 A w której to części, bo nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 A w której to części, bo nie kojarzę. Clear sky I jedno wiecej pytanie czy jak jestem w tunelu gdzie jest ten artefakt za 50tys ktorego nazwy nie pamietam czy to normalne ze karabiny wrogów ktorych zabilem lataja i uderzaja we mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 I jedno wiecej pytanie czy jak jestem w tunelu gdzie jest ten artefakt za 50tys ktorego nazwy nie pamietam czy to normalne ze karabiny wrogów ktorych zabilem lataja i uderzaja we mnie? Jeśli nadal mówisz o Czerwonym Lesie, to tak - w podziemiach są dwa Poltergeisty, które powodują te anomalie. ide z ta po(pipi)ana banda. Oni wybijaja sie nawzajem zamiast strzelac w w obcychjesli jakims cudem przejdziemy talej to ta (pipi)na swinia na 2 nogach wybija ich 5 a jesli nie to ostatni zabija mnie. Nie obraź się, ale z tego opisu nie zrozumiałem nic Czerwony las przemierzałem zawsze sam i nie miałem nigdy problemów z dotarciem do anomalii (zakładając, że myślimy o tej samej). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 tam jest taka grupa stalkerów ktora prosi o pomoc aby dojsc do takiego jaru gdzie jest mutant ktory wywoluje trzesienia ziemi i jak ide z nimi to albo : a) zabijaja ich snorki po drodze b) stakerzy zaczynaja strzelac do siebie nawzajem c) zabijaja mnie i cos innego zrobilem buga z lesnikiem i mam teraz 15 vitorezów gdzie je mozna sprzedac? do jantaru sie wrocic nie moge bo sa tam hordy zombie Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Pamietam jak znajomy sie męczył z tą sekwencją. W końcu jakimś cudem się udało zabić świniaka i później nie wiem, chyba coś się zbugowało po kolesie po prostu tam stali. Ziomek powiedzial (pipi)ać i poszedł do czołgu gdzie dostał wiadomość, że tamtych stalkerow cos zabilo i w ogole mission failed. Jak dla mnie daj sobie spokoj z tym ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Jest możliwość grania w stalkera na padzie od xbox360? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Nawet w sapera. Z tym że nie ma to większego sensu. No chyba że na easy z kodami na nieśmiertelność, bo w innym przypadku gra nie wybaczy ułomności celowania na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Nawet w sapera. Z tym że nie ma to większego sensu. No chyba że na easy z kodami na nieśmiertelność, bo w innym przypadku gra nie wybaczy ułomności celowania na padzie. stalker 2 bedzie na konsolach to wtedy sie bedzie mogl meczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Tam gdzie chodzi ten koleś to można sobie samemu tak normalnie wejść ?? nie Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Streszczenie wywiadu z jednym z producentów nt. S.T.A.L.K.E.R. 2 : http://stalker.pl/20...olskaya-prawda/ I co mnie już na wstępie wku*****o - nie wiadomo czy będą wersje konsolowe, a jak już, to tylko na X360. Brawo, kolejny CDProjekt, który zapomniał już, że od początku przecież zapowiadał, że gra na bank ukaże się na konsolach? I do tego jakiś debilny pomysł na zabezpieczenia antypirackie - zawartość pobierana w trakcie gry, wtf? Edytowane 21 Września 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 akurat to ze sie skupia (nie czytalem jeszcze linka) na pc to dobra wiadomosc. Deal with it, ta gra jest za duza na konsole. Trzeba bedzie ciac albo jakas super magie uzyc. Lepiej niech zrobia najlepiej jak moga wersje PC a pozniej dostosowywuja pozostale. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) W którym miejscu jest za duża? Skąd wiesz, że jest za duża, skoro dopiero zaczęła powstawać? Od kiedy to w ogóle na konsole nie ma "dużych" gier? Damn it - na samym początku zapowiadali wyraźnie, że stworzą grę na nowym silniku dostosowanym do konsol i że gra na bank się na nich ukaże. Teraz zaczyna się wykręcenie. Ale w sumie nie dziwota, przy poprzednich Stalkerach udowodnili, że mistrzami optymalizacji wcale nie są. Edytowane 23 Września 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Nawet gdyby byli mistrzami optymalizacji, to stare stalkery na kĄSolach by nie ruszyły. Wątpię żeby wielki świat postanowili zamienić na korytarzyki jak w Crysis 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) W którym miejscu stare Stalkery miały wielki świat? W Cieniu Czarnobyla i Czystym Niebie to max. średniej wielkości mapy. Podzielone, niezależne od siebie. Jedynie Zew Prypeci oferował coś więcej, ale i tam rozmiar terenu był mniejszy niż chociażby w Falloucie 3/NV czy FarCry2. Nie wspominając o całej masie innych sandboxów. Sorry, ale tłumaczenie, że konsole nie uciągną Stalkerów bo to zbyt duże gry jest totalnym nieporozumieniem. To nie są duże gry. Nie są w żaden sposób większe niż pierwsza lepsza gra z dużym światem z konsol. Edytowane 23 Września 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Okej, może źle się wyraziłem. Wielkość w sensie mnóstwo obiektów, budynków [otwartych] , tego tam jest po prostu mnóstwo. Same mapy też są wielkie. To nie jest tak że idziesz i za chwilę masz górę która Ci ogranicza widok. Nie widzę żeby kĄsole przerobiły takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi