xzdunx 7 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 (edytowane) refleksje na tematy związane z tym niszowym aczkolwiek w kręgach lubianym gatunkiem. Moim osobistym faworytem i numero uno w tej kwestii jest niezaprzeczalnie front mission3! świetny tytuł z bdb fabułą, 2 "kampaniami" i dziesiątkami typów uzbrojenia wanzerów. Największym faildem jednak w tej chwili jest to że seria zmieniła się w shootera z dobrą fabułą... Również wspaniałym tytułem jest ff tactics . Charakteryzuje się dobrą fabułą oraz systemem walki. vandal hearts- troszkę "nijaki" jak dla mnie ale dało się grać (część 2 charakteryzowała się dziwnym systemem walki "naprzemiennym") seria disgaea- bardzo dobry system walki aczkolwiek dziwny japoński humor nie wszystkim może przypaść do gustu (do mnie średnio przemówiła) Są dziesiątki takich tytułów, na razie napisałem tylko parę. Dyskusję o seriach z tej dziedziny czas zacząć. Porównania, opinie, przeżycia z tymi tetułami mile widziane. Zapraszam Edytowane 17 listopada 2010 przez xzdunx
Suavek 4 814 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Oj xzdunx, xzdunx... http://www.psxextreme.info/topic/26670-strategie-turowe-gra-w-to-ktos-w-ogole/
xzdunx 7 Opublikowano 17 listopada 2010 Autor Opublikowano 17 listopada 2010 Enkidou zezwolił, myślałem że nie ma tematu
Enkidou 300 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Wybaczcie, zupełnie zapomniałem o tym. ; ( Chociaż jak patrzę na datę to może w ogóle w tamtym temacie nie byłem... Anyłej, zamykam oczywiście.
Rekomendowane odpowiedzi