Skocz do zawartości

Splinter Cell HD Trilogy

Słupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeśli cena za każdą część trylogii będzie taka sama jak za serię PoP (czyli po 55zł/szt), to ja podziękuje. Mam wszystkie części SC na Xboxa i wyglądają zaje.biście pomimo kilku lat na karku.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Żenada, co oni w ogóle porównują, do PS2? Przecież każdy Splinter Cell na tej konsoli był właśnie jechany za oprawę. Dlaczego nie zestawili np z PC'tem? Bo nie byłoby kompletnie żadnej różnicy.

Ciekawe, czy Capcom też będzie porównywał RE4 do wersji z PS2. :teehee:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Kupił ktoś te odnowione Splinter-y?

Jak wyglądają - znośnie, jak się spisują, jak działają? Bo z tego co ludzie piszą to Trylogia PoP to jeden wielki bug. Stąd obawy; miałem kupić wersję pudełkową ale jest promocja więc...

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

No ja przeszedłem 3 misje z Chaos Theory i jestem zadowolony. Kupiłem całą Trylogię w składce tylko dla 3 części, bo uwielbiałem ją swego czasu na PC. Wygląda najlepiej z zestawu i wygląda przyzwoicie. Ale niestety gorzej, niż swego czasu na PC na najwyższych ustawieniach, a przecież to było z 5 lat temu albo i więcej. 1 i 2 wyglądają tak sobie, ale nie kłują bardzo w oczy. Można pograć. Działają ok, nie wieszają się, trofea wskakują, żadnego buga nie wyhaczyłem przez te ~3h gry.Multi w tym coop wycięte. Świetna jest opcja quick save i quick load, rzadko spotykana na konsolach. Jak byłeś fanem SC to warto zagrać, albo jak masz parcie na 3 platyny. Gra się świetnie, tylko graficznie mogło być sporo lepiej.

• Plusik 1
Opublikowano

Wygląda to nieźle, a już na pewno lepiej niż taki MGS. Lata temu to taka oprawa robiła niesamowite wrażenie. Mistrzowskie oświetlenie + cieniowanie, do tego bajery typu powiewające firany, czy plandeka na wietrze, zresztą tak samo działało to na ruch postaci. Po dziś najlepsza seria skradankowa.

Opublikowano

Mam i gram, na oprawę trza trochę przymknąć oko, bo wiadomo z jakich lat to są gry, aczkolwiek Chaos Theory wygląda porządnie, nawet jak na dzisiejsze standardy.

A grywalnościowo to produkt na najwyższym poziomie, wtedy tylko w SC1 grałem i to w 1 misję, więc mam SPOOOORO grania.

Elo.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ale się dziś wściekłem!! Przedostatnia misja -> quickload -> menu konsoli ->corrupted data. WSZYSTKO OD POCZĄTKU!!!!

No kuźwa, jak mogło do tego dojść? Mam nadzieję, że dysk mi nie pada bo wyjdę z siebie i stanę obok.

Opublikowano

Ale się dziś wściekłem!! Przedostatnia misja -> quickload -> menu konsoli ->corrupted data. WSZYSTKO OD POCZĄTKU!!!!

No kuźwa, jak mogło do tego dojść? Mam nadzieję, że dysk mi nie pada bo wyjdę z siebie i stanę obok.

To chyba normalne w tej grze, mi padł save po 3 misji i do dziś nie odpaliłem ponownie... Call of Juarez i NFS Shift kiedyś odwalił mi ten sam problem .

Opublikowano

Żeby tego było mało wczoraj pocisnąłem pierwszą misję bez jednego strzału. Trophy nie wpadło. Nie wiem czy to ta gra jest taka zbugowana czy ja coś źle zrobiłem. Grać mi się chce, ale niedopracowania kłują jak nic.