sprite 1 787 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Ja już mam,kupilem w E.LECRERC Mam nadzieję, że w Leclecrcu w Lublinie też dostane. Zaraz pójdę Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Na stronie kolportera wychodzi, że numer już jest w dostawie. http://sa.kolporter.com.pl/dzis/dostepne.xml Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Ja dostałem właśnie w Kolporterze Cytuj
K@t 116 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Też dorwałem numer w Kolporterze. Póki co tylko przekartkowałem, lektura na jutro Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Ocena Black Ops to skandal. Gra lepsza od MW2, w singlu jak i w multi dostaje gorszą notę. Bo co, bo od Treyarch? Numer gruby, i sporo do czytania Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Na stronie kolportera wychodzi, że numer już jest w dostawie. http://sa.kolporter.com.pl/dzis/dostepne.xml Numer już kupiłem, więc potwierdzam, kto chce sobie poczytać przed czasem, niech leci do kiosku. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Ocena Black Ops to skandal. Gra lepsza od MW2, w singlu jak i w multi dostaje gorszą notę. Bo co, bo od Treyarch? Numer gruby, i sporo do czytania po pierwsze to twoje zdani a po drugie powiniennes dac to w spojler Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Kurde niestety w Lublinie w Leclercu nie ma ehh Powiedzieli, że będzie dopiero w poniedziałek. A już myślałem ze sobie jutro poczytam ;] Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 W Szczecinie w inMedio w CH Turzyn jest jak komuś zależy bardzo. ;p Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Ocena Black Ops to skandal. Gra lepsza od MW2, w singlu jak i w multi dostaje gorszą notę. Bo co, bo od Treyarch? Numer gruby, i sporo do czytania Wyższa ocena jest zarezerwowana dla Kiłzona 3 (oczywiście w głównej mierze za grafikę jak 2) Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Fajnie, że jest kontynuowany wątek wirtualnej turystyki, a jeszcze lepiej, że załapała się tam wioska z RE4. Trochę mało miejsca daliście GOW na PSP. Ocena jest ok. To najlepsza gra w tym roku na PSP, a miejsca dostaje mniej, niż jakieś strzelanki, gdzie w zapowiedziach dostają po kilka stron na tryb multi, a potem jeszcze drugie tyle w recenzji. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 (edytowane) Carrfoure z samego rana świeży i pachnący nr do bułeczek Edytowane 20 listopada 2010 przez chris85 Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Ocena Black Ops to skandal. Gra lepsza od MW2, w singlu jak i w multi dostaje gorszą notę. Bo co, bo od Treyarch? Numer gruby, i sporo do czytania Kto recenzował ? Bo niestety u mnie jeszcze nie ma Cytuj
Gość Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Sporo kontrowersyjnych ocen w tym numerze. Przynajmniej będzie wesoło na forum. Dobrze, że za AC:B wziął się Koso, choć mam uwagi co do oceny jaką wystawił oprawie (gram na PS3 i mam wrażenie, że grafika-przynajmniej na początku- raczej się uwsteczniła, a o lepszych teksturach nie może być mowy). Ja swój egzemplarz kupiłem wczoraj w Realu. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Ja również dorwałem wczoraj swój numer. Na razie tylko przejrzałem go z grubsza (plusa za powrót "Wirtualnej turystyki" i Prypyat) ale co mi się rzuciło w oczy to ocena Black Ops heh. Ja doskonale wiem, że ocena ocenie nierówna, gra grze nierówna ale porównać do mw2 można w końcu to ta sama seria. To ocena BO wydaje się dosyć dziwna i tym bardziej dziwi fakt skąd taka wysoka ocena mw2 swego czasu . Tak czy siak numer gruby. PS. Recenzja i ocena Undead Nigtmare . Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Czemu w numerze nie ma nawet wzmianki o Szczecin Game Show? ;/ Cytuj
Tobi1989PL 1 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Trochę mało miejsca daliście GOW na PSP. Ocena jest ok. To najlepsza gra w tym roku na PSP, a miejsca dostaje mniej, niż jakieś strzelanki, gdzie w zapowiedziach dostają po kilka stron na tryb multi, a potem jeszcze drugie tyle w recenzji. Częsta praktyka z tym, że mało miejsca jest dla gier z kieszonek. Tak recenzja GOW3 dostało bodajże 7 stron. Cytuj
Axel93 0 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Wiem, że Wii nie jest zbyt popularne w Polsce, ale żeby pominąć recki aż czterech ważnych tytułów (mimo zapowiedzi w pisemku), to czegoś tu nie rozumiem. Gdzie u licha podziały się recki GoldenEye'a na Wii i DSa, Call of Duty: BO na DSa, czy Kirby's Epic Yarn i Donkey Konga? Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Dziwi też brak recki DJ Hero 2 na Wii. Wprawdzie to pewnie dokładnie to samo co na inne konsole, ale chociaż info w tabelce by się przydało. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 (edytowane) Moim zdaniem ocena Black Ops strasznie nisko. Mutti stawiasz je ocenowo na równi z pewnym FPSem, a te dwie gry dzieli przepaść. Edytowane 22 listopada 2010 przez chris85 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Moim zdaniem ocena Black Ops strasznie nisko. Mutti stawiasz je ocenowo na równi z pewnym FPSem, a te dwie gry dzieli przepaść. Jesteś pewien, że tak samo? Bo MOH ocenił na 7-. Cytuj
Axel93 0 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Powinno być jak w Famitsu: - 1 recenzja, 4 oceny 4 testerów (redaktorów) - więcej recek na konsole Nintendo Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Zabawne, bo kiedy tutaj nie wejdę to dyskusja dotyczy albo: a) czy już kupiłem nowy numer i gdzie; czy prenumerata już dotarła; gdzie jeszcze nie było nowego numeru; b) dlaczego ocena mojej ulubionej gierki jest taka niska? No dlaczego?; c) kiedy zapowiedź nowego numeru? Najbardziej irytuje punkt a i interesuje chyba tylko autora. Cytuj
roivas 41 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Zgadzam się z przedmówcami, jeśli chodzi o Wii, które jest naprawdę zaniedbywane. Szkoda, że Psx Extreme nie pomaga w promocji Nintendo w Polsce- przecież to ważne żeby recenzje w ogóle pojawiały się, pojawiały się na bieżąco i zajmowały trochę więcej niż pół strony. To już lepiej po prostu zlikwidować konsolometr Wii- tak będzie uczciwiej:] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi